Осигуряват ли ви на пълна работна заплата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
handycam написа:взимат ми данък върху цялата заплата, а па колко ме е яд само аз си знам.
Немой да се косиш.
Както казват старите хора, ще дойде видовден.
Всякъде по Европата пенсията зависи от общата сума на внесените осигурителни вноски, а не само от тези за X години от последните Y такива. И няма таван!
Знаеш ли колко хора, които в началото на демокрацията се радваха на големите заплати без данъци сега се пенсионират и колко ги е яд за гяволъка?
Не теб трябва да те е яд, а тези, които сега взимат повече от това на което се осигуряват.
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мен ме осигуряват на това което получавам - АД Е!!! Всеки месец луди пари за осигуровки от които на края нищичко не виждам. Затова с жената сме решили всяка година да ходим по разни профилакториуми по линия на НОИ. Срещу нищожната сума от 5лв. получавате закуска, обяд, вечеря, нощувка и 5 лечебни процедури - масаж, фитнес, подводен масаж и т.н. Останалите пари ги плаща НОИ!
П.П. Малко се отвлякох от темата, сори
П.П. Малко се отвлякох от темата, сори
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:тъй кат гледам в частния сектор нещата стоят 50:50
п.с. мислех, че е по-зле
Доста по-зле са в деиствителност
Имай предвид, че това е форум, т.е. повечето, които пишат тук се водят висококвалифициран персонал. Явно е, че имат компютърна грамотност, и спадат към т.нар. "средна класа". Отделно повечето са от София, където нещата са малко по-добре в това отношение. И сега си представи - щом в тази извадка нещата са 50:50, смятай как е в действителност.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
ACCELERATOR написа:batmilko написа:тъй кат гледам в частния сектор нещата стоят 50:50
п.с. мислех, че е по-зле
Доста по-зле са в деиствителност![]()
Имай предвид, че това е форум, т.е. повечето, които пишат тук се водят висококвалифициран персонал. Явно е, че имат компютърна грамотност, и спадат към т.нар. "средна класа". Отделно повечето са от София, където нещата са малко по-добре в това отношение. И сега си представи - щом в тази извадка нещата са 50:50, смятай как е в действителност.
мдаааа, надявах се просто
ма си прав дееба
- The ReD One
- Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
- Двигател:
- The ReD One
- Автомобил: Passat B7 4 motion Golf Plus tsi
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”