Софийският военен съд призна за виновни

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
~~~~~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~~~~~ » Пон 12 ное 2007 13:04

Vlad777 написа:
Mar написа:
Pichaga написа:полицай в затвора
знаете ли ко ги правят там :roll:

Да са мислили навреме ... :smackbum

В конкретния случай няма никакво значение, че убития е бил престъпник. Каква е гаранцията, че следващия път няма да е някой невинен ...
А този убития, как разбра, че е бил престъпник? Доколкото знам не е осъден. А преди да те осъди СЪД си невинен!

Абе невинен си по документи. Добре се знаят всякакви босове дето по принцип са "невинни" нали?

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Пон 12 ное 2007 13:11

~~~~~ написа:Абе невинен си по документи. Добре се знаят всякакви босове дето по принцип са "невинни" нали?

точно така колега - невинен!
В нормална държава съда решава дали и кой е виновен- не аз, ти.полицията армията.Съдът решава дали си невинен или виновен и след това е наказанието.Не може и не трябва да бъде другояче :!:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 12 ное 2007 13:13

Тука е обратно (както всичко друго де)
Виновен до доказване на противното
:-)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 12 ное 2007 15:45

scuba написа:Тука е обратно (както всичко друго де)
Виновен до доказване на противното
:-)

Много точно казано :wink:

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i.e.i » Чет 15 ное 2007 13:38

Vlad777 написа:
Mar написа:
Pichaga написа:полицай в затвора
знаете ли ко ги правят там :roll:

Да са мислили навреме ... :smackbum

В конкретния случай няма никакво значение, че убития е бил престъпник. Каква е гаранцията, че следващия път няма да е някой невинен ...
А този убития, как разбра, че е бил престъпник? Доколкото знам не е осъден. А преди да те осъди СЪД си невинен!

Напълно сте прави.В България няма наркотици , убийства и трафик.
Само джебчийски кражби.

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Чет 15 ное 2007 13:42

petko5 написа:Още един БОКЛУК в АДА :evil: , няма нищо по хубаво от това :evil:

Осъдените полицаи........ гадно :? , тогава говорим за корупция на много високо ниво, просто е трябвало да има изкупителна жертва :?
:arrow:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 15 ное 2007 14:38

Някак си не мога да си представя че някое ченге колкото и да е лошо,ей така ще върже мен или някой от хората които смятам за приятели и ще ме пребие до смърт. Тоя че си е заслужавал боя е ясно ама лошо стечение на обстоятелствата е че малко са прекалили или са го уцелили на лошо място ! Присъдата за мен е нелепа,но то кое около нас не е !

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Чет 15 ное 2007 15:59

Stefan написа:Едно е да ги осъдят а друго е да си излежат присъдите :dontknow:

:да:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 15 ное 2007 17:27

Хубаво разсъждавате над медийните манипулации и ги вземате за чиста монета....кой крив, кой прав, няма значение, важното е, че всеки ден стават много "гафове" из всички области на страната, но просто никой не се е юрнал да ги раздухва....от много време твърдя, че в България НЯМА информационни медии, а точно обратното, дезинформационни медии....Та мисълта ми е, че има множество нещастни съдби, за които никога няма да чуем и да можем да ги коментираме, защото явно потърпевшите са по-малко хора от Чората и шепа полицаи...не, не е така, просто всяка изказана глупост по "медиите" е целеустремена, една новина можеш да я чуеш в рамките на един час в 10 варианта и бас държа, че нито един няма да се одближава до истината, поне в повече от половината от случаите е така за жалост....та замислете се, дали изобщо тия глупости за които се карате са същността на проблемите ни и изобщо има ли смисъл да им отделяте внимание само защото са поднесени в лъскава опаковка, зад която се крие 100% манипулация....Просто живеем в България и тия неща не ни правят впечатление, не ни прави впечатление когато за пореден път някое министерство осира пеизажа и съответния министър си хихика и си го премества в другия крачол вместо да си подаде оставката....но той не я подава не за друго, защото знае че работодателите му(всички ние) няма да му търсим никаква отговорност и не ни пука той кво прави, нали е на твърда заплата....Недопустимо е по ефира на националната телевизия да се пуска таен запис как двама министри се подиграват с целия български народ и да не се случи нищо, освен бай някой си да им удари една псувня докато си пие поредната петдесетограмка ракия вечер след работа пред телевизора и да обърне на Планета.Българите са единствените, които като видят някой от своите че се дави, вместо да му подадат ръка, ще почнат да го натискат по главата в услуга на земната гравитация....Тази държава е загубена, никога не е имало и няма да има нация, примирете се с това и спрете да пишете безсмислени постове в полза на брояча на мненията....

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Чет 15 ное 2007 21:05

Според теб 19 години затвор лека участ ли е, че да се сравнява с по-тежки? Иначе за дезинформацията съм напълно съгласен. Цялата идиотия със свобода на словото и демокрация е пълна измама. Ако имахме 1 телевизия и контролирани радиостанции като през социализма каква щеше да е разликата? И тогава и сега реалните неща се разбират чрез слухове или между хората, медиите дрънкат изкривени и нагласени новини. Само се създава илюзия, че са обективни.

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Чет 15 ное 2007 22:10

Как пъ не Ви писна да се занимавте с глупусти бе дае.......Съдът се бил произнесъл - виновни били, съда не го бил осъдил - значи не бил престъпник........от кога съдът в България е критерий за вина.......къ па толкова убийства неможаха да докажат, точно тва па го доказаха и ги усъдиха толкова бързо....поръчкови убиици били, мутри били....къ пъ го доказахте..........ако "жертвата" нямаше роднина в ДПС дали изобщо щеше да се помни този случай.......що не дойдоха мен да прибият или някой от Вас....Шо пъ не си спомните делата за убитите полицай ....кво стана с оня дето премаза граничното полицайче на пътя преди години, дали ги лежи 19 години..... ама за туй кво ви дреме.....

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 16 ное 2007 0:26

jettro написа:що не дойдоха мен да прибият или някой от Вас....

да не ти се случва, че много боли после :idea:

jettro написа:къ па толкова убийства неможаха да докажат

Съда не доказва, той отсъжда. А работа на полицията, следствието и прокуратурата е да докажат кой крив и кой прав. Сам ще достигнеш до извода, че доказването на толкова много убийства и т.н. всъщност основно зависи от полицията :idea: и това, че не са разкрити, не е по вина на престъпниците :idea:

jettro написа:ако "жертвата" нямаше роднина в ДПС дали изобщо щеше да се помни този случай

Ей тука си прав, и това само показва още един път "как си върши работата МВР" - демек, работи се само за наши хора. Ако бяха убили нормален гражданин - в смъртния му акт щеше да пише "Починал от инфаркт", нямаше и да научим за случая, защото живота на един гражданин е маложавен за великата полицейска (държавна) машина... То най-малкото, ако беше важен живота, щяха до сега 100 пъти да са построили магистралите, а не да гледат умно как 1000+ човека умират всяка година и 10 000+ се осъкатяват по прекрасните български пътища, ама това е друга тема за разговор :idea:

И между другото, не разбрах позицията ти по въпроса, какво всъщност трябва да е наказанието на тези полицаи? Може би мъмрене пред строя?

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 16 ное 2007 0:43

Абе и аз гледам негативно на осъждането на куките.Че са го пребили нарочно е ясно-варианти за доводите много особенно като се има предвид региона.Ама на толкова престъпления в държавата и безсили на закона ,да осъдят полицай че е пребил някъв "боклук" показва в кво тъпо положение сме :cry:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 16 ное 2007 0:57

Rabbit_TDI написа:Ама на толкова престъпления в държавата и безсили на закона ,да осъдят полицай че е пребил някъв "боклук" показва в кво тъпо положение сме :cry:

Точно казано, ама това си е показателно за цялата работа на полицията! Не си вършат работата = няма осъдени престъпници, отделно, че когато има човек с връзки, проблема му се решава моментално. В този случай - чичото на убития е активист на ДПС = бързо разрешаване на проблема.

Спомняте си случки, като на някакъв посланник му изчезва GSM-a и за 2 часа го намират полицаите. Или на депутат му крадат возилото и на сутринта полицаите му го карат, намерено и всичко е точно.

Я сега някой колега да се похвали да са му открили полицаи загубения/откраднат GSM? Аз даже съм 100% убеден, че никой няма да си направи труда да отиде да се оплаче в полицията, че са му откраднали телефона, защото всички сме наясно, че няма никаква работа да свършат :idea: А специално кражби на GSM-и могат да ги ловат за минутки с техниката която имат... ама незнам защо не обичат да помагат на обикновенни хора. Ако не си от "наще" гориш...

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 16 ное 2007 1:26

Ми аз знам защо-щото нямат какво да направят.От доста полицай знам ,че с дребните кражби само разправия и доклада трябва да го пишат след свършване на смяна и шефа да им се сърди що го занимават с глупости.Отделно ако попаднат на някой връзкар после има ени разжалвания ,ени подигравки с тях,ени съдилища-щото в крайна сметка са учили за тва нещо,почват да бачкат и т.н. и т.н. и един ден хващат неправилния мухлйо и ги връщат в първи клас.Просто полицията като всичко друго ни е "мазало и салата".От там нататък се почва с рушвети и издевателства над "кокошкарите"

Върни се в “ОФФ-Топик - други”