Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 08 яну 2008 22:47

longora написа: че ще направят още една така добре организирана стачка в която се надявам дори да има повече хора от колкото имаше на стачкаа за Медиците.

А дано!Крайно време е да спрем да се примиряваме с всички несгоди и да си траем като...

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Вто 08 яну 2008 22:57

Добре де... чета тук и ми се губи един тънък момент... Говори се за сваляне на правителството. Хубаво. Примерно - свали се. И ко праим после, кой ще дойде? Ще дойде ли по-добър или просто някой ще се възползва от момента, ще си донатрупа кой квото му трябва и после и 5 лв може да ни е бензина. Говорите и за стачката с медиците. Е точно ние к'во променихме? Сложихме стикери, гледахме новините и си разсъждавахме вкъщи. А политиците к'во направиха? Ми пак нищо конкретно! Добре, че част от Европейския съюз се надигна и застана зад клаузата ни.

Хубаво ги мислим тея неща... но да вземем да ги премислим докрай. А не после да стане може би по-лошо...

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 08 яну 2008 23:00

DJ_TOLYO написа:Добре де... чета тук и ми се губи един тънък момент... Говори се за сваляне на правителството. Хубаво. Примерно - свали се. И ко праим после, кой ще дойде? Ще дойде ли по-добър или просто някой ще се възползва от момента, ще си донатрупа кой квото му трябва и после и 5 лв може да ни е бензина. Говорите и за стачката с медиците. Е точно ние к'во променихме? Сложихме стикери, гледахме новините и си разсъждавахме вкъщи. А политиците к'во направиха? Ми пак нищо конкретно! Добре, че част от Европейския съюз се надигна и застана зад клаузата ни.

Хубаво ги мислим тея неща... но да вземем да ги премислим докрай. А не после да стане може би по-лошо...
напълно те продкрепям :wink: дали ще е тоя или ония се тая еднакви са всичките ... а отностно стикерите за медиците аз лично невидях никва полза от тях ама айде :roll: преди време чух нещо и за мен е така " щом българина си трае значи му е добре"

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 08 яну 2008 23:06

То това с медиците си беше може би за морална подкрепа пък и вярвам че все пак сме помогнали поне малко. Колкото до стари нови министри .... надявам се следващите да крадът по-малко и да дават повече за нас ... ако ли не ... свалям и нови и така година след година докато най-накрая не се побъркаме от протести .... жалка е наша политика.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 08 яну 2008 23:20

longora написа:То това с медиците си беше може би за морална подкрепа пък и вярвам че все пак сме помогнали поне малко. Колкото до стари нови министри .... надявам се следващите да крадът по-малко и да дават повече за нас ... ако ли не ... свалям и нови и така година след година докато най-накрая не се побъркаме от протести .... жалка е наша политика.

:kef: проба,грешка

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 08 яну 2008 23:34

Хубаво значи,и какво конкретно ще искаме от правителството??Аз например не съм съгласен 3-те милиона лева които Валентин Златев похарчил за яхта на жена си да се осчетоводяват като разход на "Лукойл" и да влизат в цената на бензина,обаче подозирам че това не става за лозунг написан на транспарант :hmmmm

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 08 яну 2008 23:51

Ами сега чувам че ще ме карат да си плащам пътен данък.... ще искаме за парите който даваме да получаваме пътища и в някой слънчев ден магистраили ( 2 + ) Искаме нормално съотношение прихиди-доходи ... като бензина, нафтата и храната са по десетки левове искаме и заплати десетки левове ... Просто НОРМАЛЕН ЖИВОТ.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Вто 08 яну 2008 23:54

При тези неадекватни деиствия от страна на правителството по почти всички важни и засягащи народа проблеми най - адекватния лозунг е ОСТАВКА :!: :!: :!: и както каза колегата bomber
проба, грешка, аут и нова проба :wink:

Потребителски аватар
kasho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kasho » Сря 09 яну 2008 0:07

Това лято като бях в Германия и на една бензиностанция забелязах на колонките стикери на които пишеше нещо от сорта "На всяко евро което даваш за бензин, държавата прибира 40 цента. Това справедливо ли е?" Нещо такова беше, по памет пиша. Питахме бензинджията и той каза че това било някакъв протест, но не помня какво друго обясняваше. Та може и ние да го ползваме като идея за стикери, как мислите?

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Сря 09 яну 2008 0:54

В Мексико безоловния е 80 стинки :lol:

Потребителски аватар
wishmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wishmaster » Сря 09 яну 2008 8:57

Абе не знам Мексико, ама в Гърция на 3ти януари
- Дизел: 1.04 евро = 2,03лв
- минимална заплата в Гърция - 600 евро

Каде сме ние?

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Сря 09 яну 2008 9:39

wishmaster написа:Абе не знам Мексико, ама в Гърция на 3ти януари
- Дизел: 1.04 евро = 2,03лв
- минимална заплата в Гърция - 600 евро

Каде сме ние?

СТАЧКА :twisted:

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

===

Мнениеот XIKS » Сря 09 яну 2008 9:49

аз съм ЗА
понеже си траем и цените стигнаха до тук
ние сме си виновни че допускаме тези неща :idea:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 09 яну 2008 10:06

Абе толкова години толкова се изккраде от таз държава, разпродадоха се всички предприятия пък външния ни дълг си остана същия, парите просто изтекоха. Та сега европейски съюз, това онова европейци, такива работи, та мисълта ми е че хазната трябва да се напълни. Ще потърпиме малко, пък нали казвате - проба грешка, проба грешка и ако и сега пак нищо не остане в държавата всичко пак наново :evil: :evil: :twisted:

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Re: ===

Мнениеот Jerom » Сря 09 яну 2008 10:08

XIKS написа:ние сме си виновни че допускаме тези неща :idea:

:arrow: :idea: :idea: :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”