CRAFTSMAN е номер едно за всеки потребител.
Силно го препоръчвам на всеки който може да си закупи такъв инструмент от USA.
Гаранцията му е вечна ! Ама рекламации чак в USA . Ще подменят всяка една счупена част с нова и за тях това ще е прецедент.
Аз имам този комплект и като цяло е супер и изглежда много як. Аз го купих за 800лв с доставка, гледам сега е 200 долара...

Много качествено направени и изляти вложки,закалени много здраво,детайли изцяло от метал без никакви пластмаси и гумени дръжки. Много прецизни тресчотки с перфектен заключващ механизъм, голямата е изключително здрава, биене с чукове,лостове,скачане отгоре,много здрава сплав. Използвам съм ги на максимум - предимно сервизна дейност. Понякога брутално в дъжд и кал се разгобява и се бие с тресчотката вместо чук.....

и после се зарязва инструмента на ужасни условия в пясък, масло и кал. Нищо му няма до сега вече 3 години.Кутията също е здрава, товари се с поне още толкова инструмент под капака и дръжката е много здрава, също се ползва и за столче....
Минус -дублирани са всички вложки и ключове в американски стандарт и не се ползват(1/4,1/2,3/8...)само тежат и заемат място.
-най-големия размер вложка е 21...
-гаечни ключове до 15...
http://www.craftsman.com/shc/s/p_10155_12602_00927032000P?vName=Hand+Tools&cName=Tools+Sets&sName=Mechanics+Tool+Sets&prdNo=5&blockNo=5&blockType=L5В NASCAR използват такива инструменти, от класа на SNAP-ON , но на по-ниска цена