Birdie написа:Ако това е вярно (което леееко ме съмнява) ЕВАЛА![]()
![]()
на ауди-колегата!
В ауди клуба не си поплюват- гърмят по крадец
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм гърмял по крадец с ловната си пушка, но патрона беше със сол и от доста далечно разстояние като се целех ниско (под кръста).
Разликата е, че се опита да краде от гаража ми на вилата...
Трябва да ви кажа, че болката, която изпита тогава ония мангал със сигурност го е накарала сериозно да се замисли дали да краде отново... Сигурен съм, че ако пак набарам някой да краде от мене и под ръка са ми пушката и патроните със сол (имам си 20тина направени) ще си отнесе 50 грама в гъза и определено няма да се върне отново
Да дойде да ме съди после
Иначе евалла на колегата, такова нещо трябва по-често да се случва за да мирясат малко джамбазите.
Само да вметна, че и аз съм ловджия 3то поколение и дори да видя някой да уцели пъдпъдък с въздушна пушка няма да го повярвам
Пъдпъдъка е с големината приблизително на кос и лети доста бързо, като прави доста резки завои. Ако визираш ФЛОБЪРКА ще ти кажа, че тя си е огнестрелно оръжие и си трябва разрешително за нея
Иначе ако се върнат Крумовите закони си взимам ей т'ва

Иначе евалла на колегата, такова нещо трябва по-често да се случва за да мирясат малко джамбазите.
Adnan написа:Голям въпрос от къде може да се закупе такава пушка, цени ?
Ама нещо наистина яко да не е от онези циргаджийските. Чичо ми ловжия, ходи на лов с една въздушна но с специални сачми, с нея сваля пъдпъдъци, гарги абе големи птици. Те такова ме интересува.
Питах чичото вика не е за тебе беля, ще направиш.
П.С. Трябва ли разрешително ?
Само да вметна, че и аз съм ловджия 3то поколение и дори да видя някой да уцели пъдпъдък с въздушна пушка няма да го повярвам
Иначе ако се върнат Крумовите закони си взимам ей т'ва

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kingpin написа: ...Adnan написа:...
Само да вметна, че и аз съм ловджия 3то поколение и дори да видя някой да уцели пъдпъдък с въздушна пушка няма да го повярвам![]()
Пъдпъдъка е с големината приблизително на кос и лети доста бързо, като прави доста резки завои. Ако визираш ФЛОБЪРКА ще ти кажа, че тя си е огнестрелно оръжие и си трябва разрешително за нея
Идея си нямам как се казват тези пушки. Сачмата имаше точната форма на куршум в умален размер. А самата пушка имаше малко резервоарче, където според мен се сгъстява въздуха или някой газ.
Снощи търсих в нета и такова животно немаше
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:Kingpin написа: ...Adnan написа:...
Само да вметна, че и аз съм ловджия 3то поколение и дори да видя някой да уцели пъдпъдък с въздушна пушка няма да го повярвам![]()
Идея си нямам как се казват тези пушки. Сачмата имаше точната форма на куршум в умален размер. А самата пушка имаше малко резервоарче, където според мен се сгъстява въздуха или някой газ.
Снощи търсих в нета и такова животно немаше.
какво животно си търсил?
има въздушни пушки с резервоар от сгъстен въздух, които изстрелват съчмата с голяма скорост.
а пъдпъдък не можеш да уцелиш с такава пушка
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:какво животно си търсил?
"Животно" имах предвид пушката
Ludia написа:има въздушни пушки с резервоар от сгъстен въздух, които изстрелват съчмата с голяма скорост.
Не съм тръгнал на лов за пъдпъдъци
Ама знае ли човек : Циганин с телевизор тича по бързо от циганин без телевизор.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:Ludia написа:какво животно си търсил?
"Животно" имах предвид пушкатаLudia написа:има въздушни пушки с резервоар от сгъстен въздух, които изстрелват съчмата с голяма скорост.
Не съм тръгнал на лов за пъдпъдъци.
Ама знае ли човек : Циганин с телевизор тича по бързо от циганин без телевизор.
ако сериозно искаш пушка да си купуваш, пиши ми лично, ще ти кажа къде да прочетеш
Върни се в “ОФФ-Топик - други”