Whitesnake и Def Leppard в София на 1 сцена !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Сря 02 юли 2008 23:20

Купих си 2 билета прди месец. Тогава имаше само от 35 лв (на тревата) и 60 лв за ложата , но разбрах ,че сцената щяли да я дръпнат още по-назад от предварително заплануваното и щели да се пуснат още билети. Просто интереса бил много по-голям от очакваното!

:heeeavy metal

А някой има ли идея до колко часа ще продължи и после за колко време се изпразва стадиона ,че смятам да паля колата и да се прибирам в Хасково след шоуто. Просто не съм бил досега на такъв голям концерт :oops: .

А за AC/DC ако дойдат не ми се мисли............ Междувпрочем ,Тома щял да подгрява с пени точно на AC/DC

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 04 юли 2008 9:19

поне към 12 00, като са две бандите
на халфорд и слеър беше така 12 и 15 май

А за ДЦ-то- нема как да дойдат, защото Фънки едно време разправяше, че требва да е поне 200 лв билета, за да могат да им платят

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пет 04 юли 2008 13:20

Айдееееееее, след час и половина с Printmaster палим към София. Академик - дръж се - идваме!!!
:heeeavy metal :headbang :heavymetal::heeeavy metal :headbang :heavymetal::heeeavy metal :headbang :heavymetal:

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Съб 05 юли 2008 10:49

баси и концерта, започна с 2 часа закъснение, вале яко дъжд, снейк не излезнаха на бис, но пък деф лепард бяха уникални
много добриииииииииии
свршиха в 2 след полунощ, но пяха всичко от плейлистата, докато снейк отрязаха 3 парчета някъде

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Съб 05 юли 2008 10:54

мани мани то беше чакане то беше чудо...аз изчаках 30 мин след края на снейк ...ма вече толкова бях премръзнал и ми беше студено че си се прибрах...въпреки че основното нещо за което отидох бяха Деф...концерта беше на макс...ако не беше закъснението всичко щеше да е на 6 :roll:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 05 юли 2008 11:00

dude написа:баси и концерта, започна с 2 часа закъснение, вале яко дъжд, снейк не излезнаха на бис, но пък деф лепард бяха уникални
много добриииииииииии
свршиха в 2 след полунощ, но пяха всичко от плейлистата, докато снейк отрязаха 3 парчета някъде
    От 20ч до 23ч ако му казваш 2ч :lol: Малко се попрестараха с озвучаването но направиха що-годе шоу. Добре че бях на трибуната че доста добре си вална 8) То затова и доста от хората не изчакаха Def Leppard :(

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Съб 05 юли 2008 11:14

Теодор написа:
dude написа:баси и концерта, започна с 2 часа закъснение, вале яко дъжд, снейк не излезнаха на бис, но пък деф лепард бяха уникални
много добриииииииииии
    От 20ч до 23ч ако му казваш 2ч :lol: Малко се попрестараха с озвучаването но направиха що-годе шоу. Добре че бях на трибуната че доста добре си вална 8) То затова и доста от хората не изчакаха Def Leppard :(

мхм бая хора се изнесоха да не кажа половината ма 1/3,яд ме е ..ма не ми се щеше да се разболявам за 1 концерт,вятъра беше ужасен..и бяхме подгизнали до кости... :cry: дано пак да дойдат Деф за да отида отново :?

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Съб 05 юли 2008 12:44

Голяма каръщина беше този концерт. Аз се изнесох след Whitesnake, щото още малко на тоя дъжд и вятър и антибиотиците са ми в кърпа вързани :( Ако го нямаше това закъснение на камионите с техниката, концерта щеше да свърши преди да завали, ама късмет... :No

П.С. Томата успя ли да нокаутира някой с бутилката бира дето хвърли?

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Съб 05 юли 2008 13:05

blue_shadow написа:Голяма каръщина беше този концерт. Аз се изнесох след Whitesnake, щото още малко на тоя дъжд и вятър и антибиотиците са ми в кърпа вързани :( Ако го нямаше това закъснение на камионите с техниката, концерта щеше да свърши преди да завали, ама късмет... :No

П.С. Томата успя ли да нокаутира някой с бутилката бира дето хвърли?

За щастие не успя, но траекторията на бутилката удряше главата ми, добре, че гледам в внимание на нещата дето се случват и бях достатъчно бърз да се дръпна навреме :twisted:
Иначе и аз се изнесох след Уайтснейк, че много ме беше наваляло и с този "топъл дъжд, чакан дъжд" щеше да стане весело. Този концерт май беше средна хубост (на мен ми беше 5ти на Уайтснейк), виждал съм и къде-къде по-зле (София 1997) и къде-къде по-добре (Каварна 2006). Нищо де...то тези спомени хранят години... :wink:

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Съб 05 юли 2008 13:07

На мен ми беше едва втори концерт на Whitesnake, но като се опитам да се абстрахирам от цифрата негативи - доволен, общо-взето. ;)

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Съб 05 юли 2008 15:20

whitesnake почти ме приспаха, но лепардите са мноо напред с материала

дори и звукът им по ми хареса като настройка
да не говорим за енергичността и заиграването с публиката
снейк като пенсионери малко бяха

не бих ги гледал пак честно казано

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Съб 05 юли 2008 15:42

Като започнаха да се изнасят хората след уайтснек, охраната за козирката се оттегли и хората можеха да се качват горе. Ние си бяхме под козирката ,но вятъра беше студен и отидохме най-горе където беше завет и имаше много свободни места

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Съб 05 юли 2008 15:47

МАЛКО ВАЛЯ БЕЕЕЕЕЕ mhihi.
Македонците прецакаха нещата. Пак правят далавери с тока, та да икономисат нещо. Аз бях преизпълнен с ентусиазъм и само малко се подразних от чакането и дъжда и вятъра. Колкото и да не ми се иска да го кажа, повече се изкефих на Def Leppard. На Whitesnake малко съм им обиден. Как може да не изпеят Crying In The Rain ???!!! По-подходящ момент от този когато заваля просто нямаше.
Имаше някакви адски малоумни индивиди, които освен озвучителите, замерваха и Ковърдейл с бутилки. Чудя се колко мозък се изисква за това начинание.
И все пак концерта беше як.

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Съб 05 юли 2008 16:13

megalodon написа:МАЛКО ВАЛЯ БЕЕЕЕЕЕ mhihi.
Македонците прецакаха нещата. Пак правят далавери с тока, та да икономисат нещо. Аз бях преизпълнен с ентусиазъм и само малко се подразних от чакането и дъжда и вятъра. Колкото и да не ми се иска да го кажа, повече се изкефих на Def Leppard. На Whitesnake малко съм им обиден. Как може да не изпеят Crying In The Rain ???!!! По-подходящ момент от този когато заваля просто нямаше.
Имаше някакви адски малоумни индивиди, които освен озвучителите, замерваха и Ковърдейл с бутилки. Чудя се колко мозък се изисква за това начинание.
И все пак концерта беше як.

Абе то имаше и други ранзи невероятни образи...аз бях зад обекта който беше посредата с видеостената за хората отзад при козирката...където беше техниката на режисьорите..и имаше някакви вип-аджии които я познат имат я нз какво си и всичките се набутаха там още от преди дъжда...и застанаха прави отгоре и нищо не се виждаше та накрая ги погнахме с бутилки и чаши та се поразкараха за малко...имаше и една невероятно тъпа ***** която нарочно само се качваше горе да ни дразни и си въртеше гъза...аман! :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”