колегиални ли сме

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Пет 11 апр 2008 23:52

kikata написа:
H2O написа:Това което изчетох досега няма нищо общо с темата!!! Българина е най калпавия и прост шофьор който съм виждал в ЕВРОПА!Това няма как да се обясни с две думи.Едва 10-12 процента,наистина карат като хората от Западна Европа.Балканска му работа.....

Колега тука не съм много съгласен с тебе може да сме много ама много калпави ама в никакъв случай не сме прости,тва дето става в бг не е от простотия а от наглост,липса на култура абе както казаха колегите,всичко си опира до манталитет.
Относно простотията,около 3 години съм в испания и карам кога аз кога баща ми,тука нещата са съвсем наопатсе културата на пътя им е на ниво,дава се предимство,пешеходци и т.н , и с голяма лекота мога да кажа,че може да са много културни ама са ПРОСТИ,ТЪПИ както искате така го наречете(това разбира се не се однася за абсолутно всички,както винаги си има и изклучения),и това не е само мое мнение, а го твърдят много хора,
на какви ПТП-та съм бил свидетел не е истина.
Всеки ден карайки си трова нервата е поне не засичат ама са прости шофиорчета и никой не може да ме разубеди!
Така е,ние сме най умните и хубавите.Предпочитам да съм тъп и прост,вместо някой още по тъп да се забие в колата ми.Виж ся пич,тъка проблема е че не се уважаваме.Нямаме уважението към непознатия.За българина човека в другата кола е враг,който е излязъл на пътя да му се пречка.По горе писах,че някой хора трудно ще ме разберат.Просто трябва да поживее човек в някоя свястна държава и да види ХОРАТА как живеят.Колкото германци,дойдат в БГ на гости с кола,ми заявяват,че повече с автомобил в нашата държава няма да дойдат.Проблемите им почват от Сърбия с простотията и завършват в БГ.Ама ние сме най хубавите и умните нали....

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Съб 12 апр 2008 9:55

И аз винаги гледам да сьм толерантен на пьтя,пускам коли пропускам пешеходци и всичко правя както требе да е НОООО,,, много се паля когато някои почне с тарикатльците, давам веднага пример ,чакам си аз за лява секция 14-15 кола и знаите те левите секции кьси 3-4 коли и краи, и някои дама като изгаси на два пьти колата си и става мамата си трака. Отделно рогачи от дясната страна , с кофтия наи отпред и леко чупка и мрьсна газ и това е. Да ама не последния пьт бях сьс аудито пьрва кола и един МЛ от дясно и спира до мене и леко по леко ме затваря, обаче и аз лекичко напреде, музиката гьрми от джипа чак моито комби са клати,свтва зелено онзи трьгва сгаз и аз с газ,от за де ми едно Варненско катилче с един нисан ,пльтно от заде ми и то не го пусна , и МЛ -а обра високите бордюри, разпра му дюшемето, щеше да влезе в сградата на КАТ-Варна(като тука отбелязвам че отстрани кадето се качи, пешеходна пьтека няма, една поляна само).Еи че му се смяха на тоя от отсрещната спирка, стана за ташак и пред приятелката си, но това явно му е постоянна практика- ама пред стария не стана номера. Та трябва и такива случаи да има защото другия пьт преди да се нареди наи отпред ще му мине мисьлта за 1500 левовия ремонт по предницата, и ще си каже я по хубаво да закьснея с 10 -на минути. Тук някои колеги казаха като бьрзам и аз правя така, е да де ама какво значи бьрзаш,кои не бьрза в този забьрзан свят в които живеем, всеки бьрза за някьде си и никои никого не е дльжен да чака, има си правила за движение, всичко е регламентирано сьс закон +малко толерантнос на пьтя и разбиране от страна на водачите работата ще се получи. Като казвам разбиране имам предвид в буквалния смисьл на думата, когато някои наистина бьрза за някьде(може да кара болен човек,дете или родилка) тогава да, ама да бьрзаш щот в кафенето те чакат да пиеш кафе в девет, или пьк бьрзам за работа рано сутринта, ми то кои не бьрза за работа, ставите с полови час по раничко ве хора. Имам познат ,тои от 8.00 ч. на работа ,пьк става в 7.30 от леглото измива си очите само, някои пьт и за това няма време, и като някои камикадзе от единия краи на Варна та до другия . Но както и да е, всеки има някакви навици изградени. Ари че са проточих доста.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 12 апр 2008 10:30

НЕ,не сме колегиални.
Някои индивиди се мислят за голяма работа на пътя.
В СТЗ рейсърите са по-хахави,отколкото в ПЛД.
Не мога да знам защо. (полицията е по-толерантна?:roll: )
Псуват ме,че карам с 50 км/ч.

Аз гледам да съм толерантен - и към пешеходци и към другите шАфИори.
Не винаги се получава.

Толерантността не ми се връща.

Вследствие на това нервичките ми понякога не издържат.

И тогава съм в мууд тип : "гол да го барате всички".

Върни се в “ОФФ-Топик - други”