Ще успее ли протеста на превозвачите за цената на дизела ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 18 май 2008 22:48

Vizor написа:Отидете пред парламента и протестирайте без да сте искали разрешение за това ;) да видите как всички ще бъдете наредени на трамвая в 1-во районно ;) а там трамвая е голям ;)

Интересно ми е ако идеме 500 човека, примерно, как ше ни закарат в 1-во? Живеем в демократична държава, мога да протестирам където си поискам стига да спазвам закона :!:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 18 май 2008 22:51

ако се съберете 500 човека НЯМА .. пак повтарям НЯМА да спазите закона .. публична проява дори събирането ни пред НИМ трябва да е законово разпоредено .. сиреч трябва да ни изкарат разрешение от общината..

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Нед 18 май 2008 22:56

Vizor написа:ако се съберете 500 човека НЯМА .. пак повтарям НЯМА да спазите закона .. публична проява дори събирането ни пред НИМ трябва да е законово разпоредено .. сиреч трябва да ни изкарат разрешение от общината..

Говориш глупости, това не е публична проява. Това е протест. Интересно ми е що лекарите не ги изгониха? Или бакшишите?

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Нед 18 май 2008 22:58

:!: НЕ :!:
В България нищо не става :evil:
Каквито управници, такъв и народа.......за съжаление :!:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 18 май 2008 23:49

Kingpin написа:
Vizor написа:ако се съберете 500 човека НЯМА .. пак повтарям НЯМА да спазите закона .. публична проява дори събирането ни пред НИМ трябва да е законово разпоредено .. сиреч трябва да ни изкарат разрешение от общината..

Говориш глупости, това не е публична проява. Това е протест. Интересно ми е що лекарите не ги изгониха? Или бакшишите?

защото бат Бойко им издаде разрешение ;) това го знам повярвай все пак при мене се чуват тук таме някой неща а непрекъснато работя с юристи и закони ;)

P\/G

Мнениеот P\/G » Пон 19 май 2008 8:33

nadasdi написа:
da6o_amvr написа:Нищо няма да направят,защото като народ сме боклуци!!!
Не е имало случай при който да се е организирал протест и всички хора да бъдат солидарни-просто сме,както е казал поета:"Не народ,а мърша".Така че не очаквам никакъв резултат.Аз подкрепям този протест,въпреки че колата ми е на Газ и харчи 9,а не е на Дизел.В останалите "бели" страни дори и с половин стотинка да вдигнат цената правят едва ли не революция,а ние стоим кротко и ни оправят!!!Но просто,тук е такава психиката на хората :(

При мен горивата поскъпнаха с около 35%-40% за 3 месеца. Някви ентусиасти си купиха скутери, всичко друго плаща. Не знам дали знаеш, ама един барел стана $127, и тва не е само за Б-я.

Барела е ясен, ама ми се струва че и печалбата от бензина се вдига даже и като процент вместо да я посмалят малко.

чакала
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот чакала » Пон 19 май 2008 8:45

НЕ, ще се вдигне още :!:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 19 май 2008 8:51

чакала написа:НЕ, ще се вдигне още :!:

:lol:

Бензин, дизел, газ...всякви такива изкопаеми са в историята...тази технология е на над 100 години и е крайно време да и се сложи край...аз казвам от утре да забранят всички автомобили движещи се с петрол и производни...ебавам ти остарялата технолигия...ще си перкам с колелцето :roll:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пон 19 май 2008 9:22

chefito написа:

Бензин, дизел, газ...всякви такива изкопаеми са в историята...тази технология е на над 100 години и е крайно време да и се сложи край...аз казвам от утре да забранят всички автомобили движещи се с петрол и производни...ебавам ти остарялата технолигия...ще си перкам с колелцето :roll:

Може и на слънчеви батерии да пробваме :D. Сега сериозно, не виждам логика да успее този протест, но поне има някаква реакция!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 19 май 2008 9:48

Marto0 написа:Сега сериозно, не виждам логика да успее този протест, но поне има някаква реакция!

По същия начин мислят и всички управници от които зависи бъдещето на държавата и затова си правят каквото си искат :arrow:

totaleng

Мнениеот totaleng » Пон 19 май 2008 9:52

chefito написа:

И аз така :D Колелото е по-нова и съвременна технология от ДВГ :lol:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пон 19 май 2008 10:11

Stefan написа:
Marto0 написа:Сега сериозно, не виждам логика да успее този протест, но поне има някаква реакция!

По същия начин мислят и всички управници от които зависи бъдещето на държавата и затова си правят каквото си искат :arrow:

Принципно си прав, но съм го написал, защото според мен цените на горивата изобщо не зависят от нашите управници... Да не се впускаме в по-дълбоки размисли, защото всичко им се диктува на тях.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 19 май 2008 10:52

Незнам дали ще успеят но в момента в Сливен по Бургаско шосе минава внушителна колона от товарни автомобили--тирове,бетонобъргачки,товарни камиони,самосвали................може би над 100 като бройка.
Няма начин да не успеят те за себе си,защото бранша ги сплотява.
А любителите шофьори докато само си пишат из форумите никакъв резултат няма да има.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 19 май 2008 14:46

Доколкото знам в големите градове има по около 100-150 коли,в по-малките по 20-30.Факт е обаче че телефона ми не е спрял да звъни цял ден(спедитор съм) и хората си питат за товари.Малка част наистина стачкуват.Това лично за мен не е лошо защото работата върви,но иначе не е съвсем правилно.Стачката не е само за горивата както се обявява навсякъде.Протестира се и с/у високите цени на винетките.Акцентира се на това,че явно пари те от данъците не се използват по предназначение(да се оправят пътищата).

Иначе пожелавам успех на всички превозвачи в поетата от тях инициатива.Без тях и ние няма да можем да работим!!

Изображение

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 19 май 2008 15:16

ilkomuhata Vizor на вас да ви изясня моя случай ... Колата ми е подарък за бала. Така като ви гледам явно вие сте по-големи тарикати от мене щом не ви пука за цените нито на горива нито на храна или просто не мислите. Моя бюдет на месец ( джобни пари ) е 450лв. С тези пари аз трябва да се справя с разходите ми за месец като много голяма част от тях отиват за нафта. Всеки ден трябва да ходя до университета ( няколко дни дори и по 2 пъти на ден ) трябва и да се храня докато не съм си в нас. Преди с тези пари си бях много добре но от 2-3 месеца на сам едвам се справям ... кафетата за мен вече са нещо като лукс ... Сега очаквам да кажете "ами хвани се на работа бе" .. и това се опитах да направя но не стаа ... никой не иска да ме вземе на 1/2 работен ден .. Така че ще ви помоля да спрете с коментарите за това каква кола карам и как само се вайкам за цените .. И тая кола я карам защото само в нея ми е долу горе удобно ..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”