Пожелание към всички абитуриенти.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 23 май 2008 0:24

Честито на всички, да си изкарате незабравимо тази вечер от живота ви. Аз тази година имам 2 бала и съм супер радостен от този факт. Но да кажа нещо за колите, то май някой го беше казал вече де, че 5 години с тези хора... малко или много те познават ако отидеш и с х10 едва ли ще впечетлиш някой до толкова. А и колата ли е важна в този ден? Според мен по важна е компанията с която си за да си изкараш добре. Аз на първия бал бях с моя голф и останах доволен. Гадно е да си шофьор обаче, за това ви съветвам да си намерите някой който да ви кара, също да призова всички МОЛЯ ВИ НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ ПИЛИ В КОЛИТЕ!!! И се пазете все пак превъзбудата е голяма, шоу трябва да има, но винаги имайте 1 на ум. А за 2рия ми бал мисля да съм с едно GTI, много съученици ще са с Q7 X5 и т.н. и ми се смеят, че ще съм с голф, но нали още денят след бала те отново ще чакат на спирката, а аз пак ще съм си с голфи :D :lol: Аре че мнго се отплеснах приятно изкарване на всички и нека има много :drunk :beer :lady_dance_party: :lady_round: :lady_friendship: :seeex и да ползвате гумааа :lol:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 23 май 2008 0:36

BeckoTDI написа:Честито на всички, да си изкарате незабравимо тази вечер от живота ви. Аз тази година имам 2 бала и съм супер радостен от този факт. Но да кажа нещо за колите, то май някой го беше казал вече де, че 5 години с тези хора... малко или много те познават ако отидеш и с х10 едва ли ще впечетлиш някой до толкова. А и колата ли е важна в този ден? Според мен по важна е компанията с която си за да си изкараш добре. Аз на първия бал бях с моя голф и останах доволен. Гадно е да си шофьор обаче, за това ви съветвам да си намерите някой който да ви кара, също да призова всички МОЛЯ ВИ НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ ПИЛИ В КОЛИТЕ!!! И се пазете все пак превъзбудата е голяма, шоу трябва да има, но винаги имайте 1 на ум. А за 2рия ми бал мисля да съм с едно GTI, много съученици ще са с Q7 X5 и т.н. и ми се смеят, че ще съм с голф, но нали още денят след бала те отново ще чакат на спирката, а аз пак ще съм си с голфи :D :lol: Аре че мнго се отплеснах приятно изкарване на всички и нека има много :drunk :beer :lady_dance_party: :lady_round: :lady_friendship: :seeex и да ползвате гумааа :lol:

:drunk :drunk :drunk love.vw love.vw love.vw Много хубаво мнение колега, действай направо, а не им говори ;) Не се ядосвай, че ще си шофер. Аз например бих зае*ал колата там и след ден-два (като изтрезнея) да отида да си я взема ;)

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 23 май 2008 9:44

BeckoTDI написа:Честито на всички, да си изкарате незабравимо тази вечер от живота ви. Аз тази година имам 2 бала и съм супер радостен от този факт. Но да кажа нещо за колите, то май някой го беше казал вече де, че 5 години с тези хора... малко или много те познават ако отидеш и с х10 едва ли ще впечетлиш някой до толкова. А и колата ли е важна в този ден? Според мен по важна е компанията с която си за да си изкараш добре. Аз на първия бал бях с моя голф и останах доволен. Гадно е да си шофьор обаче, за това ви съветвам да си намерите някой който да ви кара, също да призова всички МОЛЯ ВИ НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ ПИЛИ В КОЛИТЕ!!! И се пазете все пак превъзбудата е голяма, шоу трябва да има, но винаги имайте 1 на ум. А за 2рия ми бал мисля да съм с едно GTI, много съученици ще са с Q7 X5 и т.н. и ми се смеят, че ще съм с голф, но нали още денят след бала те отново ще чакат на спирката, а аз пак ще съм си с голфи :D :lol: Аре че мнго се отплеснах приятно изкарване на всички и нека има много :drunk :beer :lady_dance_party: :lady_round: :lady_friendship: :seeex и да ползвате гумааа :lol:

Веско и аз си бях шофъор и бях с голфи и да ти кажа много се изкефих :D

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Съб 24 май 2008 10:43

Koлеги, никога не съм предполагал ,че мога толко жестоко да изкарам една вечер, ревал съм като КР в 6800 от кеф и предимно за класната ми
При 1-ва вужможност ще кача снимки

приятели полицай ме изненадаха с дрегер :drunk май си бях пинайл доволно дрегера показа 2.83

12"в" ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Последна промяна от G3 на Съб 24 май 2008 14:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Съб 24 май 2008 12:20

Айййййййййййй весело изкарване на всички колеги аборигени като мен :D

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Съб 24 май 2008 16:04

Живи и здрави и незабравимо изкарване :)
Моят беше миналата година за съжаление :cry:

И кой каза едноооооо :yahoo:

Изображение

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 25 май 2008 9:22

Честито на всички абитуриенти.Весело изкарване!

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Нед 25 май 2008 14:37

G3 написа:Koлеги, никога не съм предполагал ,че мога толко жестоко да изкарам една вечер, ревал съм като КР в 6800 от кеф и предимно за класната ми
При 1-ва вужможност ще кача снимки

приятели полицай ме изненадаха с дрегер :drunk май си бях пинайл доволно дрегера показа 2.83

12"в" ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Много малко бре!!!!!Трябваше към 4 или 5 промила да удариш.Белким се треснеш некъде,за да ти дойде акъла у тиквето!А не ти сигурно си се стремял към "Пирогов" --- http://www.dnes.bg/article.php?id=51974

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Нед 25 май 2008 15:39

...

Последна промяна от Nafta на Пон 09 юни 2008 18:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Нед 25 май 2008 17:55

Айде честито завършване на всички аборигени! Да си изкарате много яко на балната вечер и бъдещи успехи в живота :да:

p.s. В няколко от такситата тия дни се коментираха баловете - "нека се радват децата не знаят после, какъв х*й ги чака". Аз като студент още не съм го усетил де. Така че пожелавам и по едно висше да откарате, да го видите студентския живот :drunk :lady_dance_party:

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Нед 25 май 2008 18:32

При мен всичко премина перфектно,3 дена все обикалям дискотеките 8)

Честито :!: :да:

Потребителски аватар
KING-T
Автомобил: VW Bora TDI 90кс
Двигател: AGR 2000г

Мнениеот KING-T » Нед 25 май 2008 18:38

Честито и от мен на всички абитуренти! Радвайте се сега,щото после ще ви се е...е м...та ,като ви хване живота.Искрено ви пожелавам да ви върви всичко по вода.
Ехх кога беше моя бал.Спомени,спомени.Това ще ви остане :)

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Сря 25 юни 2008 19:53

Аз като най-сериозна веднага се отчитам със снимките
Изображение
Тука съм с Cozmo(от форума)
Изображение
Изображение
Изображение

Последна промяна от Night_elf на Чет 26 юни 2008 11:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Чет 26 юни 2008 0:37

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Чет 26 юни 2008 0:51

ee ама аз съвсeм забравих за снимкитe от бала :) тук e и момeнта да благодаря на моя приятeл колeгата proshev който сe наe с нe лeката задача да ми бъдe шофьор този дeн и ми намeри красиво голфи afn :twisted: за бала, защото нeговото гти нe можа да станe на врeмe :respect :respect :respect

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”