Тука и с 600 кубиков мотор нямат шанс куките, а с Hayabusa въобще няма и да си направят труда да те погнат.Madj0 написа:Да това радва ... Имаше един тип в Германия дето се заминаваше само да дразни полицаите даже и филмчета беше направил ( доколкото знам беше със Suzuki GSX1300R Hayabusa Midnight Falcon 180 hp @ 9800 rpm![]()
Правеше ченгетата смешни

КАТ целва с палки, Ало Варна дайте гела, Ебати държавата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Ицку® написа:Тука и с 600 кубиков мотор нямат шанс куките, а с Hayabusa въобще няма и да си направят труда да те погнат.Madj0 написа:Да това радва ... Имаше един тип в Германия дето се заминаваше само да дразни полицаите
Правеше ченгетата смешни
само дето в германия ще ти друснат 2-3 глобички(даже няма да си правят труда да те гонят и да си рискуват живота заради малоумник),ще ти пратят призовчица и ако не се явиш ще дойде съдия-изпълнител(защото там не ги карат с пълномощно)и ще ти прибере моторчето....за винаги.пък ти ако си баровец си купи друго моторче(600 кубика или колкото щещ)и пак прави куките смешни...ако ти е толкова голям джоба.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Смешна полиция в смешна държава какво да кажа повече?Все едно сме от третия свят...
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Тази статия и номерата с номерата ме подсети
Има един тъмно син голф 3 с номер СА 0663 **, но с 3,а не с 5 врати. Един приятел го видял пред "Строежа" в Студентски и по лесния номер решил, че съм аз и се усетил като видял вратите и видял някаква мацка вътре. Това ме наведе на мисълта, ако стане нещо човек, какво запомня от номера - как започва (кой град е) и цифрите, на последните букви не им се обръща внимание, особенно ако нещата стават бързо... неква тъпа история според мен. Не е трудно да се направи в базата данни на автомобили с толкова сходни параметри да не се прави толкова сходен номер

Има един тъмно син голф 3 с номер СА 0663 **, но с 3,а не с 5 врати. Един приятел го видял пред "Строежа" в Студентски и по лесния номер решил, че съм аз и се усетил като видял вратите и видял някаква мацка вътре. Това ме наведе на мисълта, ако стане нещо човек, какво запомня от номера - как започва (кой град е) и цифрите, на последните букви не им се обръща внимание, особенно ако нещата стават бързо... неква тъпа история според мен. Не е трудно да се направи в базата данни на автомобили с толкова сходни параметри да не се прави толкова сходен номер

хора,темата е"...дай гела...".(имам фолксваген но май ще си изтрия регистрацията
...посещавам и форуми на други марки и там хората май са далеч по-разбрани)
ако някой има идея с какво Т А Р И К А Т И Т Е мажат номерата си за да не личи на камерите М О Л Я Д А П И Ш А Т марка,модел,къде да го намерим и . т . н .....

ако някой има идея с какво Т А Р И К А Т И Т Е мажат номерата си за да не личи на камерите М О Л Я Д А П И Ш А Т марка,модел,къде да го намерим и . т . н .....
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
siem написа:Ицку® написа:Тука и с 600 кубиков мотор нямат шанс куките, а с Hayabusa въобще няма и да си направят труда да те погнат.Madj0 написа:Да това радва ... Имаше един тип в Германия дето се заминаваше само да дразни полицаите
Правеше ченгетата смешни
само дето в германия ще ти друснат 2-3 глобички(даже няма да си правят труда да те гонят и да си рискуват живота заради малоумник),ще ти пратят призовчица и ако не се явиш ще дойде съдия-изпълнител(защото там не ги карат с пълномощно)и ще ти прибере моторчето....за винаги.пък ти ако си баровец си купи друго моторче(600 кубика или колкото щещ)и пак прави куките смешни...ако ти е толкова голям джоба.
Абе незнам ама тея хора с тея мАтори грам акъл нямат,най-често те са виновни щот карат с ххх км и кат стане белята ти не си го видял що си го блъснал, е па не мое да караш както си искаш и всички да се съобразяват с тебе.Имаше някав лаф че мотора е за да вози душата,аз бих добавил-на 2м под земята
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
хулиганчето ти каза вземи си лубриканти на дурекс(затоплящия е песен)siem написа:хора,темата е"...дай гела...".(имам фолксваген но май ще си изтрия регистрацията...посещавам и форуми на други марки и там хората май са далеч по-разбрани)

малко по темата с лак за коса съм чувал че става за пред камерите
Върни се в “ОФФ-Топик - други”