maznia написа:ей опасни сте що така спорите за сега се спирам на Е51 само заради интернета и по новата версиа симбиан и заради по коравата батерия -версиа N95 е добра но и добри пари и искат затова Е51 ше е изборът ми ako ако някой ми изтъкне по добър телефон от този за тези пари да представи модела а кой е ползвал JPS-на този телефон варви ли добре и кои софт е ползвал
Виж цените на E65 - той е по-стабилен като софтуер, не знам обаче ценово как са, особено в БГ.
Относно вградените GPSи въоще при Нокиа - доста добро качество са, особено Assisted GPS функцията подсилва доста. За съжаление обаче едва наскоро и в бъдеще ще бъдат изкарвани нав. софтуери които поддържат употребата на вградени GPSи, към днешна дата това са Garmin, Route 66 (новата версия), Nokia Maps и ТомТом, но все още нещата не са доизпипани съвсем, но тенденцията разбира се е всичко това скоро да бъде оправено. Аз все още продължавам с външeн bluetooth GPS, но предполагам скоро всичко ще е на ниво. работи се от всички производители по въпроса