цял ден съм като пребит , ревах на няколко пъти ... просто не ми е ясно как може такова нещо да се случи

нямам думи .....
томов дано умреш от сол беееееееее
боклук мръсен

restless написа:абе за УЕФА не знам, но ако се намери кой да купи отбора и да поеме задълженията ЦСКА ще си остане в А група... проблема не е в 11млн задължения, а че никой не иска или не може да ги обслужва!
Реал имал 240млн - ами пука им, и 300 да са , ако си обслужват кредитите и плащат вноски какъв е проблема? Или малко хора от форума карат коли на лизинг? Карат, ама ако спрат да плащат вноски кво следва? ЦСКА бл шампион - ми кат е шампион кво - да им опростят данъците ли?! На кривото гърне и на Томов се някой им виновен...
..."вуцовщина" и нейните разновидности в лицето на Б.Михайлов и Т.Батков....
и пак ти казвам, че Томов изпълнява поръчка да "фалира" Цска - след което следващия собственик - "спасител", ще получи аренда за вечни времена върху Армията, Червено знаме и там квито-още бази. Айде само ме светни откъде клуба има приходи да плаща 1млн заплати на месец (според Лупи) и е на печалба 3млн (пак според Лупи). Даже оня с мустака не твърди такива работи за Левски, а той е сред най-добрите в разтягането на локумиmladvampirTDI написа:Чаво, и вчера ти казах, че не си прав. ....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта