За ЦСКА, футбола и мъката

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 03 юни 2008 22:55

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

цял ден съм като пребит , ревах на няколко пъти ... просто не ми е ясно как може такова нещо да се случи :cry: :cry: :cry:

нямам думи .....
томов дано умреш от сол беееееееее
боклук мръсен :cry:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ккк

Мнениеот amikus » Сря 04 юни 2008 0:06

Нямам думи искам да се оправят нещата,да се лиши най-големия отбор в българия от ШЛ е гавра с футбола.Кой да иде в ШЛ отбора от подуене ли та да ги пребият тоя път с голова разлика 27-1?Томов и дучето вън от ЦСКА нямат място там!Всичко е инициарано от подуенците в бфс и от Борат.

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

смърт за подуенците в бфс

Мнениеот amikus » Сря 04 юни 2008 0:09

Във връзка с последните "творения" на Б.Михайлов, Т.Батков и медийните им клакьори съм длъжен да Ви уведомя, че от 04.06.2008 г. ще инициирам учредяването на нова организация с нестопанска цел, под наименование "БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ФУТБОЛ" с предмет: професионален и аматьорски футбол, изграждане на спортна база и популяризиране футболната игра, справедливо разпределение на телевизионни права, лицензиране и компенсиране на клубовете, възпитаващи и създаващи състезатели по футбол. Лъжите, че "УЕФА изхвърля ЦСКА" са увеличено копие на случилото се през последните три години с един от най - старите и утвърдени клубове и школи в България - ПФК "Черноморец" АД. По идентичен начин (само че поради липса (???) на стадион) ни бе отнет професионалния лиценз през миналата година при условие, че други клубове, като този в Сливен и паралелния изкуствен клуб в Бургас бяха абсолютно криминално лицензирани от същата група лица, които се изявяват като някаква "комисия на УЕФА".

Най-комичното в цялата ситуация с днешна дата е, че същата престъпна комисия към БФС (а не към УЕФА) е поканила за участие в Интертото най-криминално регистрирания и най - неправомерно допуснат до участие клуб в България - "Вихър - Айтос" (919) АД, със седалище стадион "Лазур", нова емблема, футболисти на "Нафтекс", който е прескочил окръжните групи и с фалшив договор за обединение, участвал заедно с друг клуб на същия собственик в "Б" група е лицензиран и вече година играе в т.нар. "А" група. Този клуб, към днешна дата има 186 595.01 лева задължения към местни данъци и такси на бюджета. Тези данъци не са декларирани в представените в БФС официални документи за лицензиране. Към датата на представянето те са в размер на 292 500 лева. Идентичен е случаят с единия от клубовете в гр.Варна, който участва в "А" група с над 2 000 000 лева задължения към бюджета и отново е лицензиран. Такъв е случаят и с клуба в Стара загора, който по идентичен начин е с над 1 000 000 лева задължения. Да не говорим какви са задълженията на клубовете в Югозападна България и т.н.

За това и апелът ми към феновете на ЦСКА е: "Проблемът с лиценза на ЦСКА не е в самия клуб. Той е основно във върхушката на БФС и тези, които я излъчиха. УЕФА няма никакво отношение към криминалната саморазправа с единия от двата най-големи клуба в България и това е дело на една корумпирана и организирана престъпна група лица, които отдавна трябваше да бъдат отстранени от управлението на БФС по инициатива на прокуратурата на Република България. Решението е само едно: Нова организация, която да обединява всички клубове, деятели и спомоществуватели, обичащи футбола като честна игра, а не като комбинация от "вуцовщина" и нейните разновидности в лицето на Б.Михайлов и Т.Батков. Очевидно комплексите на тази група лица стигнаха до там, че да обезличи честното съревнование между ФК "ЦСКА" и ФК "Левски", да закрият клубове като "Черноморец" и "Пирин" и унищожат футбола в утвърдени центрове от Северна и Южна България. За това мястото на феновете на и ЦСКА, и на останалите клубове е около сградата на БФС, като по най-бързия начин изхвърлят самозабравилите се псевдофутболни деятели и бивши футболисти, изживяващи се на администратори в БФС.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 04 юни 2008 0:16

не говорете глупости бе!
Боби Михаилов до последно е натискал за да може да се оправи ЦСКА !
кво ви е виновен бадков? че не ни е платил данъците ли?
винновен е лупи и неговите хора!!!
ограби кремиковци, сега и ЦСКА!
дучето какво е виновен?
че в момента единствено той се опитва да оправи нещата ли!?
аман от разбирачи!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 04 юни 2008 7:38

аааа Пирин си е жив ...даже има два ...оригиналният тази година влезе в Б група ...клонинга си кърти в А група :) а ЦСКА имаше задължения към НАП още преди три години като изгониха Пирин във В група заради същото :)

а Томов се уби да лъже кат змей ахахахах не че му е лесно де ...ама никой не го държи на сила при мангич ....ахах а едно врмее всички се кефеха как Божков си тръгвал и идвал спасителя ахахах ама нормално то индийците са възпитани да страдат за да могат да се преродят и след н на брой цикли да достигнат нирвана :lol:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 04 юни 2008 8:28

Не се джафкайте. Няма смисъл.
Левскар съм, но пак ми е мъчно. Футбол спрях да гледам още в 11ти клас заради такива простотии...

Всички знаете, че тази тема е против правилата, но седи, защото е особенна ситуация. Привържениците на отбора нека си пишат с умерен тон и да си изказват мненията. А хората, които провокират с цел да се заключи темата най-много да отнесат някое наказание :idea:

Преди всичко не забравяйте в кой форум пишете :!:

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Сря 04 юни 2008 8:57

абе за УЕФА не знам, но ако се намери кой да купи отбора и да поеме задълженията ЦСКА ще си остане в А група... проблема не е в 11млн задължения, а че никой не иска или не може да ги обслужва!
Реал имал 240млн - ами пука им, и 300 да са , ако си обслужват кредитите и плащат вноски какъв е проблема? Или малко хора от форума карат коли на лизинг? Карат, ама ако спрат да плащат вноски кво следва? ЦСКА бл шампион - ми кат е шампион кво - да им опростят данъците ли?! На кривото гърне и на Томов се някой им виновен...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 04 юни 2008 9:50

първо да изясниме някой неща
не е заради тези 11 млн
а заради 100 000 на вихрен и 900 000 или там колкото са към ной и нап
второ лиценза е отнет от българи които са към уефа
тоест уефа още не се е произнесла по случая но много вероятно е да
реши както комисията към бфс е решила
ако се платят тия там 1млн ли са 1,6 млн ли са не знам и аз
има някакъв шанс....
ще почакаме ще видиме

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 04 юни 2008 10:30

restless написа:абе за УЕФА не знам, но ако се намери кой да купи отбора и да поеме задълженията ЦСКА ще си остане в А група... проблема не е в 11млн задължения, а че никой не иска или не може да ги обслужва!
Реал имал 240млн - ами пука им, и 300 да са , ако си обслужват кредитите и плащат вноски какъв е проблема? Или малко хора от форума карат коли на лизинг? Карат, ама ако спрат да плащат вноски кво следва? ЦСКА бл шампион - ми кат е шампион кво - да им опростят данъците ли?! На кривото гърне и на Томов се някой им виновен...

Чаво, и вчера ти казах, че не си прав. Първо, никои не е казал, че задълженията трябва да се опростят щом си шампион. Второ, мнооого ми е чудно защо все се намесва УЕФА като засега няма становище от там? Трето, защо няма официален документ от НАП за тези задължения? Четвърто, не знам кой е криво гърне и т.н. но мааалко не върви ти да коментираш ЦСКА.

А, и само да вметна, че КРЕДИТ не е мръсна дума и цял свят живее и най-вече работи с кредити.

Все си мисля, че това за българите в ада на 100% съответства на ситуацията и съвсем скоро балончето ще се спука....

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Сря 04 юни 2008 11:23

Още в 7 клас се светнах, че когато има мач, каките ходят сами по кафетата.....ей затова не ми върви и досега с футбола...таман ми се догледа мач и повече ми се до...такова. Па таман ми се дотакова и повече ми се допие....

Шантава работа..... :lol: :roll:

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Сря 04 юни 2008 11:31

Имам приятел който бачка в кремиковци и вика че томов е точил кво му падне :? Да плаща тоя боклук за Клуба ни ,че ...ама явно не е такъв човек :x

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Re: смърт за подуенците в бфс

Мнениеот Oxyde » Сря 04 юни 2008 11:37

..."вуцовщина" и нейните разновидности в лицето на Б.Михайлов и Т.Батков....

Amikus брато не се излагай с ткива изкавания моля ти се...Вуцов,Батков и Михайлов напраили конспирация и спрели ЦСКА айде стига измишльотини...разбирам че феновете на ЦСКА се чудат кой да обвинят за случилото се ,ма това вече са глупости на търкалета...разбираш ли Вузов влезнал в интернет от лаптопа си и хакнал компютъра на НОИ за да може ЦСКА да имат дългове и неплатени кредити...айде малко по сериозно...ще учредява ново БФС..еми учреди си нова държава брато и и плащай на себе си данъци...
:idea:

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Сря 04 юни 2008 11:40

mladvampirTDI написа:Чаво, и вчера ти казах, че не си прав. ....
и пак ти казвам, че Томов изпълнява поръчка да "фалира" Цска - след което следващия собственик - "спасител", ще получи аренда за вечни времена върху Армията, Червено знаме и там квито-още бази. Айде само ме светни откъде клуба има приходи да плаща 1млн заплати на месец (според Лупи) и е на печалба 3млн (пак според Лупи). Даже оня с мустака не твърди такива работи за Левски, а той е сред най-добрите в разтягането на локуми :lol:

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 04 юни 2008 11:56

Вицешампионът Левски попадна сред непоставените отбори в третия квалификационен кръг за Шампионската лига в таблиците, публикувани в сайта за футболна статистика и история www.xs4all.nl.

"Сините" заемат мястото на ЦСКА в най-престижния клубен турнир и с коефициента си от 32.644 са четвъртият непоставен отбор.

.................................................................................

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 04 юни 2008 11:59

Мисля че Левски (по ред причини) не трябва да участва в лигата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”