Какво могат да ми лепнат за побой, над посегател на моята...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
подкрепям те само трябваше да викнеш полицията на края нищо че е избягал ,казваш им че си го видял да да издевателства над колатати опитал си се да го задаржиш скочил е да те мушка с пирона дето е драл стреснал си се и си го ударил после от страх за сигурноста ти си го оставил да избяга ,щеше да има изваршител и за пред застрахователите и за полицията и те да му сипят едно хубаво , но иначе те разбирам то от адрена човек не мисли трезво на момента(и мен щеше да ме е страх да не ми избяга кучето
)

- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Spectre™ написа:Днес малко по късно.... след като изпръсках колата на ОМВ набързо... установих с голям ужас..., че явно нещастника е надраскал преди това и предния капак.... с две гадни дълбоки деруги.....![]()
![]()
![]()
Бог да му е напомощ....![]()
![]()
Леле човееееек! Аз бих му се изсрал на тоя през шибидаха

п.с. И аз имам драскотини по калника и вратата и всеки път псувам наум като ги видя

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
Леле човееееек! Аз бих му се изсрал на тоя през шибидаха
Не те знам на теб какво ти е и какво смяташ да му причиниш, но определено най-малко е момента да притесняваш за медицинско!
п.с. И аз имам драскотини по калника и вратата и всеки път псувам наум като ги видя
[/quote]
дайте да се изс...рем поне десетина члена.аз бих се домъкнал от пловдив
колко е да напълним една мазда 

дайте да се изс...рем поне десетина члена.аз бих се домъкнал от пловдив

- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
Мене миналата година пред университета така ми бяха надрали старата кола - от фара до стопа, луда работа. Пак така с пирон или ключ. Бях спрял на един тротоар на поне метър и половина от входната врата на една соц кооперация, но явно некой е решил че му преча потресаващо много и се беше разписал... Супер брутално. Ама кво да се прави, не се нерви много щото капутите ще си останат капути, а нервите си остават за твоя сметка. Иначе мен от каското не ми направиха никакъв проблем. Само отидох, казах им че цялата лява страна на колата е надрана с пирон, а те ми казаха "ок" ще пишем да ти пребоядисат всички надрани елементи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”