Стар руски мотор....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kristian91pk
Автомобил:
Двигател:

Re: Стар руски мотор....

Мнениеот kristian91pk » Сря 03 фев 2010 22:24

rado_mit написа:
kristian91pk написа:...........

съотношението на пътя/в бокса е 40/60 death

Мен пък това ме радва в СОЦ творенята :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

vityz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vityz » Нед 23 май 2010 17:52

М да интересна тема на неподходящо място ,

Сега , Белият мотоциклет на снимката на който е качен колегата е Днепър , това няма нищо общо с Урал , правен е в Украйна и е много зле от към качество , маслената система е под всякаква критика , от там и проблемите с износването прибавяме и лоши материали и кофти изработка и освен за скраб за друго нестава .... опитали са се Украинците да прекопират БМВ с плъзгащи лагери на коляновия вал но да бяха сложили необходимата за целта маслена помпа ....

БМВ Р71 , не е бащата на Р 75 ( както в България - и само в България го наричат Ромел , така наричат и Цундап КС 750 , но кажеш ли някъде другаде Ромел хората може да се сетят за Генерал Ьрвин Ромел (пустинната лисица)
но никъде другаде е наричат така тежките мотоциклети на третия райх ) по скоро друг е мотоциклета но не и Р71

Аз небих си купил руски мотор , някой М72 за реставрация може , но след солиден маслен тунинг и немски бутала, за Урала важи същото .... но не и за основен мотоциклет , могат да се подобрят и да станат супер надежни но голяма игра е , като да запълваш времето става ....

Аз имам и М72 и Урал М61 , и Аво Турист .... знам за какво става въпрос във двигателите на Немците и на Руснаците , едно и също е , но разликата в изработката е несравнима....

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Нед 23 май 2010 18:51

Върни се в “ОФФ-Топик - други”