Ще предавам VW сектата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
колега не стаа`й смешен. vw е религия и аз си мислех за октавия или деу, но съм роб на марката спечелила името си през годините. какво ти трябва повече от това, ако искаш нещо ново вземи си смарт, малък е и евтин, заслужава ли си. А и за мен старите(до 93,94г) автомобили са по-добри от новите (след този период) - правени са за по-лесно обслужване и ремонт, докато новите са правени (отново според мен) да се карат до време и смяна на колата с нова.
Последна промяна от velinsl на Пет 31 юли 2009 19:25, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моята служебна колица е такава - 1.4 HDI,около 2005-6 е,навъртяни са и около 138 х.км.Моята е с 8 клапанния мотор - 68 к.с.Води се товарно - от тия с двете седалки.Екстри - никакви,няма АБС,няма клима.
Впечатлен съм от динамиката на иначе малкия мотор,по магистралата спокойно си поддържам макс.разрешената скорост,не харчи много,с един резервоар спокойно ще измине 1000-1200 км,зависи къде и как се кара.
Харесва ми смяната на скоростите,съединителя.
Харесва ми,че спирачките хващат "веднага",още щом докоснеш педала,но не ми харесва това,че не са мощни като при голфа.При пежото натискаш натискаш,то все с еднаква сила спира,докато блокират гумите - няма абс.
Също не ми харесва,че не е стабилно отзад - поднася доста гадно,но в моя случай това е заради факта,че отзад няма никаква тежест - няма седалки и т.н.
Иначе колата никак не е лоша.
Впечатлен съм от динамиката на иначе малкия мотор,по магистралата спокойно си поддържам макс.разрешената скорост,не харчи много,с един резервоар спокойно ще измине 1000-1200 км,зависи къде и как се кара.
Харесва ми смяната на скоростите,съединителя.
Харесва ми,че спирачките хващат "веднага",още щом докоснеш педала,но не ми харесва това,че не са мощни като при голфа.При пежото натискаш натискаш,то все с еднаква сила спира,докато блокират гумите - няма абс.
Също не ми харесва,че не е стабилно отзад - поднася доста гадно,но в моя случай това е заради факта,че отзад няма никаква тежест - няма седалки и т.н.
Иначе колата никак не е лоша.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”