Не винаги, но в повечето случаи да ...
Няма еднозначен отговор. Има случаи, в които си мисля, че сме от различни планети /ако вярваме на митологията, е така - мъжете са от Марс, жените от Венера/. Най-често обаче се получава така, че мислим еднакво дори. Ако някой каже нещо, другия казва "и аз точно това исках да кажа".
С няколко думи - либоФ, сех и здраве да има, друго ще го оправим. Ако трябва преводач ще ползваме.
На един език ли говорите с жените си?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:Жената моята е супер куко тая е изперкала от всякъде, напрво не се търпи вече. Няма 1 седмица и тя иска развод от мен:
Преди причината беше, че с една колежка от фирмата седнахме срещуположно и пихме бира.
А снощи тотално изперка. Обажда се на адвокат да пита какви са процедурите, щото се бях изплезил на една друга колежка и тя ми отвърна.
Според жената изплезването на срещуположен пол е означавало:
- Искам да те л*жа а другата искам да ти д*хам.
А сега ходи се разбери с това говедо. Другия път като я видя да си бръсне краката и аз ще звънна на адвоката за развод щото според мен тя се гласи за друг![]()
Бух!

- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Re: На един език ли говорите с жените си?
The Red Guy написа:А? В смисъл разбирате ли ги кво искат и те разбират ли ви?
Нещо не те разбрах, жена ли си?
handycam написа:според статистиката мъжете използват около 6-7 хиляди думи, а жените около 15 хиляди. е как да разбереш какво ти казва?
Те изприказват толкова думи , ама се повтарят много, при моята напоследък се отнася за шофирането и метър по метър, кой къде я засякъл, откъде минала.......половин час, как да не полудее човек.

Adnan написа:Жената моята е супер куко тая е изперкала от всякъде, напрво не се търпи вече. Няма 1 седмица и тя иска развод от мен:
Преди причината беше, че с една колежка от фирмата седнахме срещуположно и пихме бира.
А снощи тотално изперка. Обажда се на адвокат да пита какви са процедурите, щото се бях изплезил на една друга колежка и тя ми отвърна.
А сега ходи се разбери с това говедо. Другия път като я видя да си бръсне краката и аз ще звънна на адвоката за развод щото според мен тя се гласи за друг![]()
Що не и приготвиш едно куфарче до вратата, да видим как ще реагира?
Ама и ти изглеждаш палавник, колежките , а?
Нема лошо.
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
dobrinb написа:Не винаги, но в повечето случаи да ...
Няма еднозначен отговор. Има случаи, в които си мисля, че сме от различни планети /ако вярваме на митологията, е така - мъжете са от Марс, жените от Венера/. Най-често обаче се получава така, че мислим еднакво дори. Ако някой каже нещо, другия казва "и аз точно това исках да кажа".
С няколко думи - либоФ, сех и здраве да има, друго ще го оправим. Ако трябва преводач ще ползваме.

Много добре казано Доби!
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
The Red Guy написа:Adnan написа:Жената моята е супер куко тая е изперкала от всякъде, напрво не се търпи вече. Няма 1 седмица и тя иска развод от мен:
Бух!
Не се шокирай - аз на какво нещо присъствах - жената на колегата вдигна ЦЕЛИЯ ВЛАК на крак като се разкрещя, защото колегата бил ПОГЛЕДНАЛ сестрата на 1 друг колега която си беше от компанията

lyubobg написа:The Red Guy написа:Adnan написа:Жената моята е супер куко тая е изперкала от всякъде, напрво не се търпи вече. Няма 1 седмица и тя иска развод от мен:
Бух!
Не се шокирай - аз на какво нещо присъствах - жената на колегата вдигна ЦЕЛИЯ ВЛАК на крак като се разкрещя, защото колегата бил ПОГЛЕДНАЛ сестрата на 1 друг колега която си беше от компанията
лошо колеги лошо....незнам незнам
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:maznia написа:Жената и трябват- силен мъжки дух и инат, силен характер, закони, силен мъжки глас за да те уважава. Не е нужно да биеш нужно е като изръмжиш да млъква и да слуша -тогава има разбирателство. Ако се звери - патеката -шубата тубата и на гарата-при някои бълю. За мен това е разбирателство кат скруцнеш да млуква -щом млъква значи разбира.-разбирате.
П. П. Легни доле-дай дупи-дава, стани горе-става, е тва е разбирателство. Иначе при маммааа.![]()
е нема що , има слугини за тази работа!
една жена трябва да се чувства като принцеса и се глези , а не да е робиня !

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
arrougance написа:hooligans написа:maznia написа:Жената и трябват- силен мъжки дух и инат, силен характер, закони, силен мъжки глас за да те уважава. Не е нужно да биеш нужно е като изръмжиш да млъква и да слуша -тогава има разбирателство. Ако се звери - патеката -шубата тубата и на гарата-при някои бълю. За мен това е разбирателство кат скруцнеш да млуква -щом млъква значи разбира.-разбирате.
П. П. Легни доле-дай дупи-дава, стани горе-става, е тва е разбирателство. Иначе при маммааа.![]()
е нема що , има слугини за тази работа!
една жена трябва да се чувства като принцеса и се глези , а не да е робиня !
Напълно съм съгласен с теб.Жената трябва да се чувства жена
във всеки един момент,а не да получава заповеди и тормоз...
Ммммм, со кротце, со благо и со мало кютек ама оно си зависи от дзверо

Трябва разбирането да е от двете страни, ама жената не разбира от коли, пък аз не разбирам от плетки и кройки, а истината е някъде по средата.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: На един език ли говорите с жените си?
Veso101 написа:The Red Guy написа:А? В смисъл разбирате ли ги кво искат и те разбират ли ви?
Нещо не те разбрах, жена ли си?
Да бе, брато, само че с дръжка, ела да я дръпнеш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”