hooligans написа:мамка му , дразня ви се ! защо само с черните очила гледате? мамка му мамка му , обичаите България , мразете политиците!
мамка му , Трикольора и Герба не са управляващите! мамка му България е нашата родина , дедите ни , дедите ви са мрели за да живеете свободно!МАМКА МУ правете го!!!!
Колега, не се заяждам, но не са политиците виновни, сами сме си, като хора и народ. Особено като народ. А имаше една приказка, че всеки народ си заслужава политиците.
А за изхода - нали знаете, летище София (не че съм фен на София, ам само от тук има международни редовни полети). И аз съм тръгнал в тази посока за съжаление. Просто не мога да си представя да си отгледам дете/деца тук.
А за това какво съм направил аз за държавата - ами плащам си данъците (доста като сума на нивото на заплатите на другите), плащам здравни осигуровки (които не знам къде отиват.....), работя и уж се развивам тук(но навсякъде се сблъсквам с поклонничеството към тези които за се спасили навън, а ние тук?). Та така, аз правя нещо за държавата, ама тя за мен - греда, нито пътища, нито училища, нито градини, нито болници - нищо. Ама иначе се кефим че сме българи, ама в последно време се чудя с какво ли толкова се гордеем (нито историята ни е нещо велико, нито обичаите са ни уникални, нито нищо, само голо тупане по гърдите.) Уффф, нещо се разпалих, сори за което.