Простотия без граници :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Вто 08 юли 2008 20:32

Vlad777 написа:Само българите плюят по себе си!

До сега чужденец не съм чул да плюе по собствената си държава!

Честно казано съм обиколила доста свят и наистина е така само българите плюем по себе си,защото има за какво..В Гърция да речем не замерват хорат за удоволствие с дини или картофи или други зарзавати.Но нека и без това малоумната ни държава става за посмешище на цяла Европа :lol: Да си призная това доста ме разсмя,понеже България си го заслужава :!: :!: Има улици в Бургас където няма място къде да се изплюеш,камо ли за колата ти :lol: Даже една деградираща държава като Косово,където умираш само от самия въздух,са въвели едно едничко просто правило,което е много важно .. когато минеш с по висока скорост от определената камера заснема номера ти и после охх,кеф глобичка и то доста тлъстаа ..в България кога?Никога.. ДА ви кажа всеки си носи теглилото явно на родината това и е теглилото :lol:

Потребителски аватар
evgata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот evgata » Вто 08 юли 2008 22:27

:) После защо имало толкова млади които бягат навън.... "България не ме обича а аз съм ебати пича"

Потребителски аватар
Blau&Weiss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Blau&Weiss » Вто 08 юли 2008 23:39

мамка му,ако станем нормална държава как ще ми липсват 70% от тези дивашки неща... :D
Такива сме си, за добро , или лошо....няма да се променим :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 09 юли 2008 1:29

мамка му , дразня ви се ! защо само с черните очила гледате? мамка му мамка му , обичаите България , мразете политиците!
мамка му , Трикольора и Герба не са управляващите! мамка му България е нашата родина , дедите ни , дедите ви са мрели за да живеете свободно!МАМКА МУ правете го!!!!

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Сря 09 юли 2008 7:03

hooligans написа:мамка му , дразня ви се ! защо само с черните очила гледате? мамка му мамка му , обичаите България , мразете политиците!
мамка му , Трикольора и Герба не са управляващите! мамка му България е нашата родина , дедите ни , дедите ви са мрели за да живеете свободно!МАМКА МУ правете го!!!!
Педкрепям :ahoy

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 09 юли 2008 8:14

Вчера разбрах, че един прител е катастрофирал на АМ Тракия след тунела, един идиот с S класа тръгнал да го изпреварва от дясно, но като видял че има спрял ТИР в дясната лента рязко завил на-ляво и ударил приятелчето, почнали да се въртят като пумпал с 130 км/ч, за щастие нищо им няма на него и приятелката му. Полицаите като видяли колата неможали да повярват, че са живи

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Сря 09 юли 2008 8:31

Добре като един представител на подрастващото поколение искам да задам следния впрос ..и кво ми дава България и защо да остана?След като една тъпа западна държава ми дава повече не виждам смисъл :?: :!:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 09 юли 2008 8:53

Pencheva написа:Добре като един представител на подрастващото поколение искам да задам следния впрос ..и кво ми дава България и защо да остана?След като една тъпа западна държава ми дава повече не виждам смисъл :?: :!:

Кенеди ли беше тоз велик западен политик дето беше казал- "Не питайте какво вашата страна може да направи за вас, а се запитайте какво вие може да направите за страната си.”

ей консуматорско поколение бе, кога станахте цигани , кога ви почерняха задниците ?????
само да лапа иска без да си мръдне пръста за нищо......

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Сря 09 юли 2008 9:19

Хаха нали виждам какво правя хората за държавата и какво прави тя за тях.. да си 35 години стаж като лекар и да получаваш 150 лева пенсия .. съжалявам ама аз с гордостта ми ли ще се храня.. стига не се излагайте ..

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 09 юли 2008 9:26

Pencheva написа:Хаха нали виждам какво правя хората за държавата и какво прави тя за тях.. да си 35 години стаж като лекар и да получаваш 150 лева пенсия .. съжалявам ама аз с гордостта ми ли ще се храня.. стига не се излагайте ..

нали каза, че си представител на подрастващото поколение - ми направи нещо за тази държсава респективно за себе си та като се пенсионираш пенсията ти да е по- голяма :):):) или по-лесно беж там където хората са работили и построили благополучието :)

някой т.нар модератор - пак ще каже - стига политика

ама сори

дори и "живота" на една кола е повече или по-малко зависима от политиката :)

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Сря 09 юли 2008 9:30

Е щом толкова ви харесва простотията без граници стойте си в държавата и работете за нея ..всеки има право на избор .. какво да направя аз да бачкам като изрод за 300 лева или да уча нещо,чрез което нямам кой знае каква реализация.. не върви ..На който му харесва да седи тука тва е

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Сря 09 юли 2008 10:10

hooligans написа:мамка му , дразня ви се ! защо само с черните очила гледате? мамка му мамка му , обичаите България , мразете политиците!

Колега, не се заяждам, но не са политиците виновни, сами сме си, като хора и народ. Особено като народ. А имаше една приказка, че всеки народ си заслужава политиците.

А за изхода - нали знаете, летище София (не че съм фен на София, ам само от тук има международни редовни полети). И аз съм тръгнал в тази посока за съжаление. Просто не мога да си представя да си отгледам дете/деца тук.

А за това какво съм направил аз за държавата - ами плащам си данъците (доста като сума на нивото на заплатите на другите), плащам здравни осигуровки (които не знам къде отиват.....), работя и уж се развивам тук(но навсякъде се сблъсквам с поклонничеството към тези които за се спасили навън, а ние тук?). Та така, аз правя нещо за държавата, ама тя за мен - греда, нито пътища, нито училища, нито градини, нито болници - нищо. Ама иначе се кефим че сме българи, ама в последно време се чудя с какво ли толкова се гордеем (нито историята ни е нещо велико, нито обичаите са ни уникални, нито нищо, само голо тупане по гърдите.) Уффф, нещо се разпалих, сори за което.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 09 юли 2008 10:23

И аз бях същия.... Най доброто ми попадение беше, когато луковицата влезна през прозореца на автобуса.

А другото един биг биг доматос, леко омекнал, стичащ се по лицето на съседката... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Бяхме деца..... :roll: :cry:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Сря 09 юли 2008 10:25

"Там се сяда пред блока , има масички и чадъри , за майките с деца и тем подобни като мене . На петата минута от нашето пристигане се чу един изплющаващ звук и няколко кори от диня паднаха между нашата и съседна маса с една майка с малко бебе . " -
- позната картинка! Ясно е , че всеки може да рзкаже подобна история. Чудя се обаче дали участник/ извършител на такова нещо ще посмее да си признае? :wink:
Въпросът има и друга страна - Редно ли е да се отварят заведения под прозорците на блоквете? Това заведение имали необходимото разрешение от живущите в блока? и ако няма онзи с динята бих го разбрал до някъде

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 09 юли 2008 10:31

ila написа:"Там се сяда пред блока , има масички и чадъри , за майките с деца и тем подобни като мене . На петата минута от нашето пристигане се чу един изплющаващ звук и няколко кори от диня паднаха между нашата и съседна маса с една майка с малко бебе . " -
- позната картинка! Ясно е , че всеки може да рзкаже подобна история. Чудя се обаче дали участник/ извършител на такова нещо ще посмее да си признае? :wink:
Въпросът има и друга страна - Редно ли е да се отварят заведения под прозорците на блоквете? Това заведение имали необходимото разрешение от живущите в блока? и ако няма онзи с динята бих го разбрал до някъде

Вярно е, но като няма другаде къде? тук-там се намира помещение примерно, но наемът е 70-80% от печалбата ти

Върни се в “ОФФ-Топик - други”