Да ъплоудва се според това какво ти пише в договора.
За каквото си плащам точно това получавам по всяко време на денонощието за разлика от разни други ЛАН доставчици който едно обещават а после съвсем друго получаваш. Винаги излизат с номера, че това не бил гарантиран трансвер. И в договора ми с БТК също пише, че това е негарантирана скорост но когато и да си пусна компютъра винаги е толкова - колкото ми пише в договора.
Аз също съм доволен просто няма какво повече да искам от тях.

Въпрос до колегите с БТК ADSL(ако има)?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ие
Ето какво получавам аз от фалшива ланка за 25 лева...Постоянно и без прекъсване без влияние от климатичните условия....Случаен торент от замундата е това с 1 сийдър а ъплоудвам с 2.5МБ/сек и повече даже....
.jpg)
.jpg)
- PostMortem
- Автомобил:
- Двигател:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
БЛА БЛА
Автора на темата е от София...Нали знаете лафа от торабата с ....... той е хванал .......
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
titon написа:Някой има ли проблеми с БТК ADSL в Стара Загора? Откакто преподписахме договора преди два-три месеца и минахме към по-високите скоростите, интернетът вече за нищо не става, повече от половината ден го няма, тръгва и спира, когато си иска
Същата работа колега Не стига ,че плащам по 50 лв /BIZ пакет /ами си играем на тука има тука нема Идваха сменяха модема и казаха че при ISDN абонатите прави проблем БТК Зад тебе е

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Нито един!
Не искам да се хваля но можеби това е най-бързия нет в София за домашни потребители.А фирмата не е от най-известните и големите покрива само центъра.Външния ми от руски торенти като свалям съм стигал до 2МБ/сек иначе е между 1 и 2 МБ/сек.Мисълта ми беше да дадете шанс на локалните лан доставчици,за един месец пробно ще разберете колко е качествен.Както виждате големите имена не винаги предлагат най-доброто.А да се обвържеш с договор за 2 години към бтк лично мене не ме кефи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”