Vizor написа:аз имам книжка от година и кусур
Кой ти даде па на тебе книжка бре мекере

ReCaRo` написа:Vizor написа:Ама чакайте малко! Аз може на 27 да взема книжка и какво ?! до 29 да не караш вечер детето си до някоя клиника ако се наложи ? или нещо такова ?
Разбирам да кажат на 18 годишните примерно докато станат на 19 да не карат.. ама има големи хора
аз имам книжка от година и кусур и определено съм против това! А и според мен няма да се приеме така че няма какво да се притесняваме/те
само аз познавам поне 10 жени който са взели книжки преди 10-20 години и КО праим с тях
madmen написа:Vizor написа:аз имам книжка от година и кусур
Кой ти даде па на тебе книжка бре мекере
Сред останалите предложения са забрана за превозване на повече от двама пътници до 19-годишна възраст, шофиране с придружител през първата половин година след получаването на книжка...
zmej написа:на 19 съм правил доста по-малко простотии, отколкото сега (примерно) - това си зависи от човека, а не от възрастта. С други думи, ако си идиот, то обикновено е за цял живот.
п.с.с. Имам книжка от 12+ години.
batmilko написа:zmej написа:на 19 съм правил доста по-малко простотии, отколкото сега (примерно) - това си зависи от човека, а не от възрастта. С други думи, ако си идиот, то обикновено е за цял живот.
при змейовете е различно![]()
Може да го направят това, но да започнат да дават книжки до 90 конски сили от 16 год. примерно
ISRalien написа:ВСИЧКИ много добре знаете, че шофьор се става с практика, а не с теория! Кво става? Взимаш листовките и тръгваш да газиш наред? Айде замислете се малко бе де*а!
ISRalien написа:И сам войнът е войн!
Продължавам да подкрепям предложението.
А вие, които го отхвърляте искам да ви попитам дали има нещо общо притежанието на шоф.книжка+автомобил и притежанието на АК-47?
Да. И с двете можеш да направиш еднакво количество щети за отрицателно време....
Шофьорските курсове са толкова долнопробно изпълнение, че се водят само така, да отбият номера и да ти вземат парите.
ВСИЧКИ много добре знаете, че шофьор се става с практика, а не с теория!
ISRalien написа:.....
Vizor написа:ISRalien написа:ВСИЧКИ много добре знаете, че шофьор се става с практика, а не с теория! Кво става? Взимаш листовките и тръгваш да газиш наред? Айде замислете се малко бе де*а!
Тука грешиш АДСКИ МНОГО! Шофьор не се става с практика. Или го можеш или не ! Има 30 годишни шофери (като стаж не като години), дето още не могат да карат!
За тебе какво е добър шофьор ? колко птп-та имаш ? аз колко имам ? колко практика имаш ти и колко аз ? я се замисли малко!
според мен грешиш много, но както знаем мнението си е лично мое
Само едно ще ти кажа и едно ще те попитам!
Всичко е въпрос на манталитет и възпитание !
А въпроса ми към теб е следния: намери ми една новина където да пише: Млад шофьор се блъсна с ладата си
НЯМА да намериш такава (или ако има са доста малко). Всичко което ще прочетеш е: "пиян шофьор се блъсна" или "23 годишен младеж се удари с мерцедес в дърво" , или "спортен автомобил се вряза в....."!
така ли е ?! Много можем да спорим. Но аз това изобщо не го подкрепям!
Според мен има +-ове обаче минусите са повече!
batmilko написа:zmej написа:на 19 съм правил доста по-малко простотии, отколкото сега (примерно) - това си зависи от човека, а не от възрастта. С други думи, ако си идиот, то обикновено е за цял живот.
при змейовете е различно![]()
Може да го направят това, но да започнат да дават книжки до 90 конски сили от 16 год. примерно
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта