С едно Жигули, но преди бала му смъкнах гърнето да реве повече, а и не е без значение, че аз сам си се карах !!!Бях 12 клас далечната 97г. Бях луда глава пернах 2 уискита в класната като я вземахме, че ми беше нервно нещо аххах какви години бяха .Бях единствения, който сам си се возеше,другите с майки,бащи, познати с някви лъскави за времето си автомобили и аз с Жужа. Обаче бях бях много горд,защото едно от най-яките гаджета беше в моето жигули, как ме гледаха другите с лачените коли хахх беше яко. Е баща ми прибра колата от бала, защото бях опънал смукача и бях минал на 40 октана и не се знаеше какъв акъл ще ми дойде. По онова време бях много рисков играч хахахх ,ех какви години бяха

Сега даже и бира рядко пия хахх На другия ден като ми просветна разбрах, че детството ми свърши и ще трябва да се боря с живота, на последния кандидат студентски изпит си спомням беше в Свищов три дена с две съученички не можахме да си тръгнем в една механа се разбихме ама много яко като за последно. После се прибрах и ми стана много мъчно,осъзнах че няма вече да ходя на училище и живота ми се променя тотално. Ех какви години бяха !!!!