niki8120 написа:някои знаели зашто кр ми не вдига повече от 200 немога даси овесня иначе до 200 нема зор сас ликота ги прави.влагодаря придваритилно

Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Конкурс за неграмотни във форума!
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
fe6an написа:Колеги имам следния проблем даите предложения сутрин при студен мотор независими -15 или +10 градуса докато и покожа клуча на гас пали всичко 6 работиси двигателя ако нея уставя да позагрее на място (5мин примерно) докато трагна и на парвия светофар като натисна саединителя да спирам и гасне (след това пада голямото въртене) центровката е светната ие направена тампона на моното е сменен.А в прочем на гас мени обуротите но в многу малки стоиности 800-100 автомобила на бензин няма никакви ядове за вървене немога дасе оплачя на гас върви почти колкото на бензин ходих на газажия дая види, но преди да сменя тампона и той пипа оборотите и от трипатника (?) за разхода
П.П. колата пали на топло си варти извесно докато запли за разлика на студено товае само на гас.
За разход си погорва почти 20 гас и около 16 бензин, но колата се кара само на турмос
fe6an написа:немисля, че си прав колега при положение, че на гас анализ цеото е дубро ако неса лаже беше 0,3 нещо такова, а за висок разход можем даси говорим ако е над единица и когато я кара бащами гори грацко 13 гас немисля, че разхода е голям пак и аз несе оплаквам от висок разходпросто написах информативно, че да можете по лесно да кажете от какво може да е
аз се съмнявам в мембрани на испарителя
П.П. майстора сам аз ходи на маистор когато нещо немие по силите или нямам необходимата техника заради това я карах на стенд, че момчетата дасия светнат и да направят един анализ
fe6an написа:ми вратни с некои обурот болчето на испарителя и ако неса оправи гу варни както е било и се обърни към газаджия

На колегите не им е приятно...
joker написа:Подобни неграмотни постове са обида за българския език и предлагам да не отговаряме на колегата докато не седне да завърши поне основно образование!![]()
![]()
Последна промяна от VW-fenka на Вто 31 мар 2009 22:14, променено общо 1 път.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:e са е момента всики български хакери да се доакжат и да им ебат мамата (!) на системататва с камерите стана супер тапо
усещате ли как бавно но славно всичко се роботизира накрях за хората няма д аиам работа и всичко ще умре от глад
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
на тоя агент цялата тема http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=137244
ПРОДАВАМ КОЛОНИ ВУШМЕН-СРЕДЕН БАС 16,5см. ПО4ТИ НОВИ-25lv.
Е КОЛАТА СА МИ МОЖЕ ДА СЕ 4УИЯТ-ИМАМ СИ ДОБАР БАС И ЗАТОВА ГИ ПРОДАВАМ И ДА СИ ВЗЕМА СРЕДНИ:)ТЕЛ.0898 408 447 И 0885 244 435 СКАИП-DJOPETO77
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
quattro^^ написа:на тоя агент цялата тема http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=137244ПРОДАВАМ КОЛОНИ ВУШМЕН-СРЕДЕН БАС 16,5см. ПО4ТИ НОВИ-25lv.Е КОЛАТА СА МИ МОЖЕ ДА СЕ 4УИЯТ-ИМАМ СИ ДОБАР БАС И ЗАТОВА ГИ ПРОДАВАМ И ДА СИ ВЗЕМА СРЕДНИ:)ТЕЛ.0898 408 447 И 0885 244 435 СКАИП-DJOPETO77
-> viewtopic.php?f=46&t=137246
ВУШМЕН

- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
CA7772MC написа:Човек, гледам че продаваш Alpina, реших да те питам едно странично въпросче, не съм заинтересован от офертата ти.
Става въпрос на алпина на жената, оказа се че има някакъв механичен проблем.
Диска не може да излезе от касетофона,върти вътре, че се едно излиза но диск няма
Имаш ли представа за какво става въпрос ?

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?
blinder написа:...Все пак ще се ардоментирам...

Цялата тема изобилства с подобни ардоменти

аргументирам, а не ардоментирам
Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?
Срам ме е че такава тема съществува може и аз да правя грешки или да не слагам препинателни знаци но граматиката е нещо много вагно за всеки един от нас аз също ще помоля всички ако имат затруднения поне да пишат на родния ни език нека форума не се превръща във сборище на олигофрени а за тези които ползват Mozila Firefox към браузъра има плугин който контролира нещата и грешки не се допускат успех на всички
-
snickers_ написа:Не сам се оглеждал за стиекри щото като го ви да голфа се 1 не е реалност някой дали мжое да псотне снимка да го поразгледам ако случайное от форума

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
stanko_g написа:след като изсъхмне да не се разлепи

Последна промяна от ilkomuhata на Вто 07 апр 2009 17:08, променено общо 1 път.
-
snickers_ написа:момчета купеток акто акзаха по горе е голу задния мост е крив..

- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=6&t=138821

nikolai-iridiun написа:Здравей те интересуваме пасат б-4 1994-97 вариант синхро преправянето му за малак оф-роут демек пипване по окачването и двг кво мой да се напраи.

- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
ilkomuhata написа:s tanko_g написа:след като изсъхмне да не се разлепи
ilkomuhata написа:"s tanko_g"

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
stariq_bilkar написа:колега имам саштия голф преди време праише саштия проблем.отидох на комп. да го закачат казаха ми-дроселовата клапа на путенциометара(мисля че нешто такова беше) 600 кинта ново ,нооо не се отчаиваи има ги в моргите 50-60 лв.при мене беше заминала графитената плочка (и от там съшто се регулират обороти)на снимката от дясно има един датчик-това е. пробваи да задарйиш оборотите да кажем на 2000 и виж дали се менят. ама мен ако питаш от тая клапа от там е.надявам се да сам бил полезен!

- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
bosyt написа:амортесурите са внос от германия и са в добро състояние вървят камплект с поржини и праховители само предниса цената е 180лв за двата амортесура тел:0877051272

Върни се в “ОФФ-Топик - други”