garage.php?mode=view_image&image_id=17574
go4o.m написа:днес в КАТ ме караха да си сваля лепенките :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 да сте информирани :014: :014: :014: :014: :014: love.vwclub love.vwcluborg love.vwclub love.vwcluborg love.vwclub love.vwcluborg love.vw love.vw love.vw
IceHeart написа:go4o.m написа:днес в КАТ ме караха да си сваля лепенките![]()
![]()
![]()
да сте информирани
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сефте! На мен ми направиха проблем за пластмасовият стикер на номера, и го изкъртиха даже без да ме питат, и за това не мисля да лепя нищо и по прозорците! Просто се заядоха!
IceHeart написа:go4o.m написа:днес в КАТ ме караха да си сваля лепенките![]()
![]()
![]()
да сте информирани
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сефте! На мен ми направиха проблем за пластмасовият стикер на номера, и го изкъртиха даже без да ме питат, и за това не мисля да лепя нищо и по прозорците! Просто се заядоха!
rokera671 написа:IceHeart написа:go4o.m написа:днес в КАТ ме караха да си сваля лепенките :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 да сте информирани :014: :014: :014: :014: :014: love.vwclub love.vwcluborg love.vwclub love.vwcluborg love.vwclub love.vwcluborg love.vw love.vw love.vw
Сефте! На мен ми направиха проблем за пластмасовият стикер на номера, и го изкъртиха даже без да ме питат, и за това не мисля да лепя нищо и по прозорците! Просто се заядоха! :screwy
Не виждам какво нередно има!!??
go4o.m написа:Пак ще си сложа стикер,но имам и друга идея всеки да си сложи и nickname до стикера да се разпознаваме![]()
![]()
Barboukov написа:go4o.m написа:Пак ще си сложа стикер,но имам и друга идея всеки да си сложи и nickname до стикера да се разпознаваме![]()
![]()
Неискаш ли и снимки да си сложим?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта