Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Аз издирих братята китайци, които произвеждат електронните цигари... 29$ струва, а тук я продвата за 140 лева
Пълнителите - тук една бройка струва 4 лева
, там - 0.70 лева
Поръчах си още една цигарка и 100 пълнителя (100 кутии цигари все едно) - надявам се да ми стигнат за 3 месеца и с доставката по DLH и всички разходи ще ми излезе около 2 пъти по-евтино, от колкото да купувам от местните "вносители"...
Та ако някой се интересува, може да направим съвместна поръчка след няколко месеца, като изхарча настоящото количество
Поръчах си още една цигарка и 100 пълнителя (100 кутии цигари все едно) - надявам се да ми стигнат за 3 месеца и с доставката по DLH и всички разходи ще ми излезе около 2 пъти по-евтино, от колкото да купувам от местните "вносители"...
Та ако някой се интересува, може да направим съвместна поръчка след няколко месеца, като изхарча настоящото количество
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ами не, обикновенната доставка е 20$, а по DHL е 49$, но дори и тях като прибавя, пак излиза по-евтино... Само пълнителите примерно, 100 броя ми излизат с доставката 100$ (50 за пълнители и 50 за транспорт) - демек, бройката е около 1.34 лева... а тук струват по 4 лв броя
При положение, че за по-големи количества има отстъки... демек ако поръчам 1000 пълнителя със сигурност ще паднат доста под 0.5 лева за брой... Просто хората в БГ искат да станат милионери за два-три месеца... 600-700% горница... все едно сме в Зимбабве и не сме чували и ние за интернет...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Aбе я да попитам.... Някой ползвал ли е тва?
http://iqsbulgaria.com/about-us.html
Мнооо ми е интересно. За няколко часа ги отказвали... Аре някой ако се е пробвал да пише закво иде реч
Мнооо ми е интересно. За няколко часа ги отказвали... Аре някой ако се е пробвал да пише закво иде реч
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
scuba написа:Aбе я да попитам.... Някой ползвал ли е тва?
Кой знае кви кинти ще те удрусат...
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:Aбе я да попитам.... Някой ползвал ли е тва?
Малко ме съмнява с мачкане на ушите да стане работата.Или тогава човек калява волята си да не ги зашлеви по време на процедурата?
- dragomir1402
- Автомобил:
- Двигател:
Plumber написа:dragomir1402 написа:отказвам ги -за пореден път, рекорда ми е шест месеца, сегашния опит е на стадий-ден пети, голям зор е хора повярвайте, но сега съм решил да удържа фронта
Вярваме ти,вярвамеее....УспехИ стискай зъби
експериментът продължава, ден осми, борбата е безмилостно жестока, борбата както казват е епична, но засега държа фронта
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
bobcho написа:Полвин месец вече не съм палил.Гадното чувство още не ме е напуснало ( не ми се вярва ид а стане скоро).Някой като запали покрай мен и ..... приисква ми се да запаля ... много кофти.Докато са ми заети ръцете няма ядове, но сутрин едвам се трае.
Държа се още, ще опитам да удържа и за напред
Да взема да мина до село,до Вършец е,и да ти дам да оправиш туй онуй на Пасата да са ти заети ръцете
russonera 80 % сме обречени да умрем като кучета в адски мъки от тия цигари.Няма спасение
Върни се в “ОФФ-Топик - други”