Luciano написа:Какво значи този цвят?
memberlist.php?mode=group&g=26934
dobrin написа:Такааа, направил съм група Собственици на проекти. Единствено те имат право да пишат в раздела за Цялостни тунинг проекти.
pit написа:Здравейте, от вчера 02.08.2009, не мога да се "логна" във форума, става дума през браузър Firefox, 3.0.12 , досега винаги през него съм влизал, но от вчера не мога. Проблема е че ме логва,виждам си потребителското име горе, изписва "Успешно влязохте в системата" и след това ме изхвърля.
Нищо не съм пипал/ъпдейтвал, браузера е същия през който влизах онзи ден,винаги съм логнат с отметка "запомни ме", но от днес не..
feikot написа:Някъде имаше тема,със съвети към мод-ове.Имам един съвет,за да има някаква йерахрия,не може ли да се направи така както е в офроуд форума- със някакъв вид ранг-репутация.Според изказване в темата,можем да галсуваме-харесва ни/не ни харесва,като гласуването е анонимно т.е. този за който е гласувано не вижда кой е гласувал за него.Така според мен ще спрат и спамовете,и обидите,и много други проблеми на модовете.Само предлагам.
Код: Избери всички
<!--
We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com.
This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers
but also helps build interest, traffic and use of phpBB3. If you (honestly) cannot retain
the full copyright we ask you at least leave in place the "Powered by phpBB" line, with
"phpBB" linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our
forums may be affected.
The phpBB Group : 2006
//-->
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта