Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gioreto
Автомобил:
Двигател:

Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?

Мнениеот gioreto » Чет 09 апр 2009 16:00

От правописни бисери ме избива само на смях.То си личи кога човек е направил техническа грешка и е написал друга буква и кога е просто полуграмотен.Все пак ако аз не съм сигурен в правописа на някоя дума я проверявам в www.google.bg.По-важното е да се пише на кирилица а не на шльокавица (http://6lyokavitza.org/)!

И малко Офф-топик.Една задачка за тези които се имат за грамотни:

Защо "вкъщи" се пише слято а "в гъза" отделно ???? :screwy
:drunk

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Конкурс за неграмотни във форума!

Мнениеот iceto » Чет 09 апр 2009 16:32

dnn написа:колега здрасти
на мафра има пицелиян спрей за смула струва 8лв
пръскаш и то само пада

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 09 апр 2009 17:10

ichi написа:Тунинг прарогве за Г2...
... праогове...

Прагове :idea:

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Съб 11 апр 2009 13:49

snickers_ написа:колата имаше ситкер на страничното стакло и на задния номер
кой беше пичагата дето като се нареди гофладжиската и виде куките пропусан да завие наляжа и си нарпави обратен как и да е тоя с бмв-то и тая жената с другия голф 4 която също се нареди в стил голфаджия го отнесоха :)

Без нито един препинателен знак :mrgreen:

Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Мнениеот pesho_sl » Пон 13 апр 2009 20:35

Айде още 1 бисер
Моля за помош как да си сфаля перката на радиатора заштото изгоря мотора .Благодаря предварително :oops:

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 13 апр 2009 22:38

snickers_ написа:завивам на светофара на билата в надежда по ломско посока обеля к ойто го знае знае че пътя се стеснява и 1 овца от тея дето гледат само напреде се вмъква до мене ама нито аз остъпвам а тя само нарпеде гледа и се движиме движием и по 1 време бааам оная некви клаксони отбивам аз отстрани и оаня ми разпраа не виждаш ли че съм с дете ве що не ме пускаш викам от каде да вида ма 2-ро като си с дете можеше да не правиш такива селяни и да ме удряш и трето така ли се вози дете в скута ма и оаня слезна погелдна си беше ме уцелила само с огледалото и си малкани се прибра а мене ми е преко кура за тоя голф дето го акрам за 700 лева :)

Колегата Сникърс пак се откъсна напред :?

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 14 апр 2009 17:44

Varbona написа:
snickers_ написа:завивам на светофара на билата в надежда по ломско посока обеля к ойто го знае знае че пътя се стеснява и 1 овца от тея дето гледат само напреде се вмъква до мене ама нито аз остъпвам а тя само нарпеде гледа и се движиме движием и по 1 време бааам оная некви клаксони отбивам аз отстрани и оаня ми разпраа не виждаш ли че съм с дете ве що не ме пускаш викам от каде да вида ма 2-ро като си с дете можеше да не правиш такива селяни(?) и да ме удряш и трето така ли се вози дете в скута ма и оаня слезна погелдна си беше ме уцелила само с огледалото и си малкани се прибра а мене ми е преко кура за тоя голф дето го акрам за 700 лева :)

Колегата Сникърс пак се откъсна напред :?

snickers_ написа:1 сутрин чувам перката върти първо си помислих че не е от моята кола но след 30 мин като дигах капака 1 кабел беше дал късо поне на 5 меса с нкав друг как о пипнех така падше иолацията

snickers_ написа:Така са останалата информация тея снимки не са от овча купел сложил сам ги само да се види как изглежда
колата не се движи защото имаше удар по ходовата част и всичките и части са налични иамме ги части за около 2000 лева ама я няма колата да я сложим
3-то джантите ги откраднаха преди нея момчето вчера отиде да си слаг анови джанти и да я дърпаме да я правим но уви кола вече няма
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=d99987bd ... itsearch=0
ето тука с енамираше колата
момчето което е там днеска чека цел ден защото имало още бая откраднатли коли
звъняно е и в паркинги и гаражи и колата се намира там пред 1 големо хале ако го знаете каде е :) то е на 1 съоченик до рпеди това беше вътре ама я изакраха да я визма и те така

snickers_ написа:... щом съм си взел матурата значи съм достатъчно грамотен,

:063:

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Вто 14 апр 2009 18:04

snickers_ написа:ако става въпрос за моята съм писал голф 2 код Ев газовата е неква мега стар трее да вид апаспорта мисла че е 2004та Ловато като не мисля че и е сменян изпаритела и се пали само на газ и се кара само на газ

Я, прочети всичко това на един дъх...
:063: :063: :063: mhihi mhihi mhihi

snickers_ написа:знам че е за тук ама доак твлзе некой може и да изтече вече я бях пуснал ок

mhihi

Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Мнениеот soto73 » Вто 14 апр 2009 23:20

snickers_ написа:На вярно не ви се е случвало да пуснете жалба от автомобилно естество 1 пример ще ви дам
Крадат ми радиото решавам да пусна жалба отивам в 8 чакам до 12 през които в 11 часа идва 1 човек че му е откраднат пасата и идва дознателкат аи вика кражбите са с предимство ебал сам и пчиката лелина за 1 радио да се разправям цел ден хванах и си трагнах
а инач еколата не е намерена прсто момчето днеска до 4 часа не му беше дошал ред да си пусне жалбата те тва е нашата умрела държава

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 15 апр 2009 19:53

snickers_ написа:
AmW написа:Levite izvinqvam se :). Napisag go po enerciq shtoto na pasatite s desen volan e mejdu dvete desni vrati.
Izvinqvam se za shliokavicata no kredora ne raboti kato pisha ot telefon.

snickers_ написа:
AmW написа:За сенника ли е въпроса какво е? Ако да, то на всички Б5 и Б5.5 (може би и на другите модели :oops: ) го има.Мини сенник да не ви заслепява слънцето като гледате в огледалото.

п.п.Аз мислех, че пита колегата за черната точка посредата на самия сенник....

пише се отделно
или по-точната дума е ,,в средата''

Засегна се момчето... :063: ма важна е матурата..

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 6:26

AmW написа:
snickers_ написа:
AmW написа:Levite izvinqvam se :). Napisag go po enerciq shtoto na pasatite s desen volan e mejdu dvete desni vrati.
Izvinqvam se za shliokavicata no kredora ne raboti kato pisha ot telefon.

snickers_ написа:
AmW написа:За сенника ли е въпроса какво е? Ако да, то на всички Б5 и Б5.5 (може би и на другите модели :oops: ) го има.Мини сенник да не ви заслепява слънцето като гледате в огледалото.

пише се отделно

Засегна се момчето... :063: ма важна е матурата..

не го видях :) пише се с И

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 6:30

AmW написа:Кво и да си говориме, дизелова 5.5-ца под 2400-2500 не може да се намери, и те тия са ужас :( аз гледах няколко такива... на едната и беше лепена жапката с тиксо, и то не за да не се отваря, а за да не падне... Общо взето за тия пари можеш да вземеш неква кочина от някой гаден пакистанец, и после още маса пари за обслужване и препарати за пране на цялата кола mhihi

п.п.Адаш драсни в скайпа да ти дам няколко сайта за Salvage Auctions (има оферти :) )

до колкото знам се пише с Б,и се слагат запетаи!

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 6:37

Ицку® написа:
GTI-0236 написа:bratLe vles ise registriray 6te razbere6 za kvo stava vpros ako nameri6 drug sayt kat gyuvetch.net togava napi6imi ot govor :wink: sayt ta si e ot 3 meseca 1070 potrebiteli bez reklama sas teb dase vidim sled 5 meseca :)

И тоя пич продава сайт за 15 хил.лв . Не ми се мисли колко правописни грешки има в сайта.

Ицку® написа:20 минути с 200 км/ч, това е Пасат все пак, не Порше. А и тези 150 хил.км който си обявил са доста нереални, поне според мен.Ако и предишния собственик или собственици са натискали като теб по алутобани и магистрали е нормално да пусне масло.

ебах тея алу тобани имали мобилебани

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 6:39

ilkomuhata написа:моторчето за задната чистачка и панела със врътките напарното цени

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 8:11

AmW написа:
snickers_ написа:

пише се отделно

Има си тема за това бе mopet... и неволните грешки или пропуснати букри или запетай не са за темата "НЕГРАМОТНИТЕ ВЪВ ФОРУМА".
На тебе не може да ти се хване смисъла на изречението и какво искаш да кажеш.... той седнал и се хваща аз кви грешки правя, вместо да се замисли и да пише малко по нормално, не като 1вокалсник.

Ае направи ми пак едит с грешките на мнението... :063:

веднага бе братле нямаш ядове
а сигурно си мислеше че тоя път си го написал грамотно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”