Младеж отива при доктора. - Докторе боли ме тук отзад. - Къде отзад? - Ей тук, докторе, отзад. - ??? - Отзад, докторе, на входа. - Аааа ... Виж сега, младеж, докато го наричаш "Вход" ще те боли.
- Имал ли си вземане-даване с КАТ? - Вземане не съм имал...
Полицай спира шофьор за проверка: – Употребили сте алкохол! – Не съм! – Очите ви са зачервени! – Ако ще се обиждаме, на вас пък са ви клепнали ушите...
- Какво е парктроник за блондинки? - Алармата на задния автомобил...
Шофьор нервно се оглежда и казва на полицая, който преглежда документите му: - Моля ви, по-бързо, че ме гонят ваши колеги!
Хванах се с мъжа ми на бас на едни златни обици, че за една седмица ще отслабна с 5 кг... Гледам се в огледалото на третия ден...ми не ми отива злато ! Не ми отива...
В дискотека някaкъв се прави, че стреля с лък по жените. Една му се усмихва и го пита: - Видях, че ме застреля, ти Купидон ли си? Стреляш със стрелите на любовта? А той й вика: -Не, аз съм Леголас. Убивам орки!
Арабин се качва в такси и отсечено нарежда на водача да спре музиката в колата, защото му е забранено да слуша музиката на "неверниците" и, че такава музика не е имало по времето на пророка. Шофьорът му отвърнал: - Нали знаеш, че по времето на пророка ви не е имало и таксита? Слизай и чакай камила!
Пътуват в спално купе младеж ,девойка и баба .Младежът е на леглото на ''2 етаж'' ,а насреща му момичето,бабата на 1''етаж''.Пича изчаква бабата да заспи и почва да шепне на момичето;Ела при мен ,че вече едва издържам,а момичето оговаря;не мога ,нали трябва да сляза и да мина покрай баба,ще ме усети. Така съм го надървил,че направо ще го метна на леглото ти и ще минеш по него като по мост. Изведнъж отдолу се обажда бабата; А НА ВРЪЩАНЕ КАК ЩЕ МИНЕ,А?