Ето ви един пресен пример от преди два дни как се спира културно в центъра..
П.П. - И изцепката за ден - Петък...
Решавам аз да се прибера по рано в Петък, да си почина и да разпусна.., както обикновенно на улицата където живея нямаше никакви места за паркиране, от разни автомобили от всички крайща на България.., решавам най културно да изчакам, пред гаража на един познат докато не се освободи място.. След половин час.. виждам един разпасан господин, който се приближава към колата си - Опел Астра комби - регситрация ВР.. тръгва да излиза от едно место.., но преди това най-нахално вади една измислена табела (тип направи си сам) "служебен абонамент" от багажника... и я поставя там..
Решавам да попитам човечеца дали ще осовобождава мястото, а той с доста хубав (нагъл) тон ми заявява, че излизал за час и нещо и щял да се върне.., а и работил на тази улица, тъй че не можело да паркирам там. Леко ми прещрака нещо, казах му две "мили думи" и му махнах табелата.. Сигурно съм изял доволна доза псувни....., но най вече получих същия ден (1-2 часа по късно) една хубава 7-8 см.. черта на страничния калник..
Мили ми съграждани (от други градове и села), не може да сте толкова нагли и да си правите каквото искате..

рано или късно всичко се връща по някакъв начин..., а въпросния човек надрал колата ми ще си го получи щом се яви на работното си място..

Този текст не е адресиран до колегите от този форум.., които мисля че се разграничават от тълпата.. и по някой път самите те страдат от това...