:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Мнооогоо яки вицове :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
viksanlg
Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
Двигател: пб
Контакти:

Re: Мнооогоо яки вицове :)

Мнениеот viksanlg » Вто 22 дек 2015 18:34

На релсите лежи отрязана от влака човешка ръка. Стрелочникът минава, поглежда строшения часовник на ръката и мрачно казва: - Пет и тридесет и четири... , пловдивският пак е закъснял...
...............
Криминални вести: "Открадната е пратка виагра. Полицията издирва двама закоравели престъпници."
..............
- Татко, Тихият океан непрекъснато ли е тих? - Не можеш ли да ме попиташ нещо по-умно? - Добре. От какво е умряло Мъртво море?
..............
Общо взето мъжът е по-доволен, ако на масата му има хубава вечеря, отколкото ако жена му знае старогръцки.
.............
Дете на брокер пише домашното си по математика. – Тате, колко е две по две? – Зависи дали купуваш или продаваш?
..............
Известен скъперник поднася на гостите си коняк, но сипва в чашите по съвсем малко. Колко казахте, че е стар този коняк? - пита един от гостите. – О, над сто години! - отговаря домакинът с гордост. – Доста е дребен за възрастта си...
.............
Жена превързва главата на мъжа си, когото преди малко е ударила с тиган, и казва: - Просто не знам какво щеше да правиш без мен!
.............
Връща се мъж от командировка, отваря гардероба, вади оттам любовника и му вика: — Колко пъти да ти повтарям, няма я тук, разведох се!!!
.............
Едно малко момиченце се моли: - ... Дай, Боже, здраве на мама и татко, хляб насъщен на гладните и малко дрехи на бедните момичета от списанието на татко...
.............
Фучи една патрулка по улиците, а от дясната страна ченге се показало през прозореца и крещи: Синьо!... Синьо!... Синьо!... Един човек се чуди : Тоя защо вика така? Друг му отговаря: Защо, защо... бурканът им се е повредил..
.............
Седят Чапай и Петка в землянката и Петка пита: - Чапай, кой номер са ти ботушите? - 42. - Уууу, а миришат поне за 48!
.............
- Тате, как е устроен мозъкът? - Остави ме на мира! - Айде, бе, тате, кажи ми… - Махай се, бе, не виждаш ли, че друго имам в главата...
.............
Семеен скандал. Съпругата фучи: - Значи можеш да пиеш цял живот едно и също уиски, а не можеш два дни да ядеш едно и също ядене...
.............
Тъщата чете Библията. Внучето пита баща си: - Тате-е, какво чете баба? - Готви се за приемен изпит!

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Вто 22 дек 2015 18:53

Малко коледно:

Трима приятели обсъждат кой какво е подарил на гаджето си за Коледа
Първият:
- Представете си, обикаляме с гаджето по магазините, тя видя едни секси бикини... Струваха ми 50 лева...
Вторият:
- А аз отивам с жената в някакъв магазин, а тя като хареса едни прашки с диаманти по тях... Струваха ми неколкостотин долара...
Третият:
- А моята пък видя едни гащи, съвсем обикновени, нищо особено... Струваха ми 100 хиляди и развод...
Първият и вторият:
- А в кой магазин ги намери?
Третият:
- В какъв магазин, бе.... под леглото ги намери...

:mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
BeFree
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BeFree » Сря 23 дек 2015 6:11

Жениш се 5-ти път... не, ти не си идиот - ти си Властелинът на пръстените!

Потребителски аватар
Omilron
Автомобил: Skoda Octavia MK2
Двигател: 2007 BKD

Мнениеот Omilron » Съб 26 дек 2015 14:18

Ако хоризонта е вертикален, значи ти си хоризонтален!

Потребителски аватар
viksanlg
Контакти:

Мнениеот viksanlg » Пон 04 яну 2016 16:11

Двама пияни си стоят и единият вика на другия: - Да ти викам ли такси? - Викай ми както си искаш!
--------------
- Колега, били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се, професоре. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната. - Ама, че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетият студент, който е сядал зад нея.
--------------
"Тайната на моето дълголетие е чесънът" - сподели пенсионерът Петров "За никого не е тайна" - споделиха съкооператорите му.
--------------
Малкият се учи да свири на цигулка. Баща му излиза ядосан от мазето и крещи: - Не можеш ли да ми кажеш, че свириш на цигулка! От половин час мажа пантите на вратата на мазето да не скърцат!
--------------
- Най-новата стока в магазина ни? Самолетно килимче. По качество не отстъпва на никой килим, а по цена - на никой самолет!
--------------
- Каква е разликата между СПИН и пенсията? - Със СПИН може да се живее по-дълго.

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Сря 06 яну 2016 23:03

- Прощавайте госпожо министър, винетката важи ли за пистите на Пампорово, Боровец и Банско, или е само за Тракия, Хемус и Марица!?

Потребителски аватар
viksanlg
Контакти:

Мнениеот viksanlg » Чет 07 яну 2016 18:31

Пациент при психолог: - Струва ми се, че никой не ме разбира: гледат ме с празни очи, с безразличие на лицето и абсолютно нежелание да ме слушат. - С какво се занимавате? - Преподавам квантова физика в университета.
.................
Разговарят двама затворници: - Ти за какво си тук? - Станах изкупителна жертва на конкуренцията. - Как така? - Правех същите банкноти, каквито прави и държавата.
.................
Питат известен ловец в Африка: - Защо ловите само слонове? - Ами, аз всъщност исках да ловя само пеперуди… обаче после си загубих очилата.
................
Млад шейх в родилния дом гледа през стъклото залата с новородените. Медицинска сестра го пита: - Ваше величество, кое е вашето дете? - Първите две редици.
...............
Един младеж много харесвал едно момиче и му казал, че иска да се женят. Тя го попитала: - Имаш ли два мерцедеса? - Нямам - отговорил младежът. - Имаш ли къща на два етажа? - Нямам. - Имаш ли един-два милиона в сметката? - Нямам. - Ами тогава как така искаш да се женим? - попитала девойката. Прибрало се момчето и се жалвало на баща си. Той му казал: - Добре де, ще продадем бугатито и ще купим два мерцедеса. Ще раздадем няколко милиона за благотворителност, за да останат един-два, ама заради някаква си кифла да бутам два етажа от къщата - няма да стане!
...............
Майката към синчето си: - Всяка твоя беля е бял косъм в косата ми... Синът поглежда към белокосата си баба. - Като гледам, като млада и ти не си била цвете?

Потребителски аватар
viksanlg
Контакти:

Мнениеот viksanlg » Чет 07 яну 2016 18:41

Мъж излиза на терасата по хавлия. Съответно жена му: - Къде така полугол? Не те ли е срам? - Нека да видят хората колко съм слаб и как не ме храниш. - Я свали и хавлията - да видят защо не те храня.
--------------
Буди се сутринта един, протяга се: - Хубаво е времето, хубаво е и настроението, така ми се работи! Ще дремна още малко, може да ми мине...
--------------
- Защо никой не закача циганчето от 1А клас ? - Защото баща му е от 7Б
--------------
Не си истински българин, ако в хладилника нямаш шише от марково уиски, пълно с домашна ракия и кутия от сладолед, в която има сарми..

Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gergeto » Чет 07 яну 2016 21:07

viksanlg написа:Не си истински българин, ако в хладилника нямаш шише от марково уиски, пълно с домашна ракия и кутия от сладолед, в която има сарми..

Ха-ха.И в този дух:
Не си истински българин ,ако нямаш пълен шкаф с найлонови торбички от местния супермаркет и въпреки това всеки ден купуваш нова за покупките си. :biggrin

Потребителски аватар
R.o.s.e.n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот R.o.s.e.n » Пет 08 яну 2016 11:05

Преподавател по време на лекция за теорията на вероятностите:
- Кое е по вероятно - раждането на момченце или момиченце?
Студент:
- На китайче.

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот Pet_rov » Пет 08 яну 2016 11:44

Из полицейските хроники:
“При огледа на местопроизшествието бяха открити:
ръка - 1 брой;
крака - 2 броя;
мъжки полов член - 1 член;
труп без всичко гореизброено - 1 брой.”

“Заподозреният се качи в асансьора и отпраши в неизвестна посока.”

“...при преследването на гражданина Павлов аз произведох 8 предупредителни изстрела в главата и в останалите меки части на тялото.”

“Вчера в храстите на Борисовата градина беше открит скелета на майстор на спорта по криеница.”

Потребителски аватар
vurnun
Автомобил: VW Golf 4 SE automatic 1.6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vurnun » Пет 08 яну 2016 15:08

Международен симпозиум на фармацевтите

Обсъждат се хапчета за полова потентност:
Става англичанинът и казва:
– Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш – след час ти става 7 cм.
Въпрос от залата:
– На дължина ли…?
Англичанинът гордо отговаря:
– О-о-о, господа, ние проблеми с дължината нямаме! На диаметър…
Ръкопляскания в залата…
Става французинът и казва:
– Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш – след час ти става 23 cм.
Въпрос от залата:
– На дебелина ли…?
Французинът гордо отговаря:
– О-о-о, господа, ние проблеми с дебелината нямаме – на дължина…!
Ръкопляскания в залата…
Става българинът и казва:
– Е па ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш – след час ти става като пъпеш.
Въпрос от залата:
– Ама как, на дължина ли, на дебелина ли …?
Българинът гордо отговаря:
– О-о-о, господа, ние проблеми с дължината и диаметъра нямаме! На вкус господа! На вкус…!

източник: http://zasmeise.com/

Потребителски аватар
Водния дух1
Автомобил: Golf 3 variant
Двигател: 1Z

Мнениеот Водния дух1 » Пон 11 яну 2016 21:57

Двама приятели вървят и си говорят и единия казва:
Да ти призная вчера видях жена ти с един непознат на гарата.
Другия казва: Тя пък една гара...

Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gergeto » Пон 11 яну 2016 22:21

Няма да споменавам имена ,за да не стане политически виц:
На международен симпозиум на министрите на социалната политика разговарят немския социален министър, американския и българския:
"В Америка минималната заплата е 700 долара ,а социалния минимум е 500 долара.Средния американец се храни и си плаща сметките с 500 ,а какво прави с останалите 200-праветелството не го интересува."
"Във Германия социалния минимум е 700 евро,а минималната заплата е 1000евро,какво прави средния немец с разликата от 300 евро правителството не го интересува.",хвали се немския министър.

Нашия БГ министър мислил,мислил и се изказал:"В БГ социалния минимум е 550лв.,а минималната заплата е 350лв.Откъде взема българина останалите 200лв.-правителството не го интересува...."

Потребителски аватар
zylmishok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zylmishok » Вто 12 яну 2016 13:36

Отива гъзар да си купува последен модел BMW:
- Искам го с всички възможни екстри – да няма нещо което да липсва!
Насложили му всички екстри, той оставил балата с парите и подкарал бавареца по улиците да се вози. След няколко пресечки спрял на светофар. До него спряло едно трабантче с тъмни джамове. Джама плавно се свалил, от вътре се показал един чичка и се провикнал:
- Извинявай колега, дай да разменим по една фанта с твоя хладилник че моя нещо се е изключил да се размразява?
Гъзара побеснял, обърнал обратно и право в магазина:
- Абе аз на вас казах ли ви ВСИЧКИ екстри?!? Защо НЯМАМ хладилник???
- Извинете господине, веднага ще поправим пропуска, много съжаляваме.
Сложили му хладилника, доплатил си и пак подкарал бавареца по улиците. След известно време спрял на друг светофар. До него – хоп – същото трабантче. Пада джама и чичката отвътре протяга един хамбургер и му вика:
- Колега дай да притопля сандвича че моята микровълнова нещо се е скапала, а?
Гъзара вече извън кожата си объща с мръсна газ и право в магазина:
- Е сега ви избих…..
- Много се извиняваме…
Вече с микровълнова се поуспокоил и пак тръгнал да се вози. По едно време гледа трабантчето с тъмните джамове спряло до една спирка. Гъзара паркирал до трабантчето, свалил си джама и почукал по стъклото на трабанта – нищо. Почукал втори път по-силно – нищо. Ударил два пъти с юмрук – в този момент тъмния джам на трабнтчето плавно се спуснал, отвътре се показал чичката с мокра глава и хавлия на врата:
- А, ти ли си, извинявай бях в банята и не съм те чул…

Върни се в “ОФФ-Топик - други”