:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Re: Конкурс за неграмотни във форума!

Мнениеот Ицку® » Чет 16 апр 2009 9:36

Това за алутобаните чак сега си го прочетох. :Mr Green Fun Писах го късно вечерта и не го проверих. snickers_ точно ти да ми направиш забележка е просто нереално. Ти правиш повече правописни грешки в една дума, а да не говорим за цяло изречение. mhihi

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 9:40

решил съм вече всеки който поства в този форум да го вида,дали той няма грешки като сте толко ербапи, иначе нищо лично спрямо тебе

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 16 апр 2009 9:44

snickers_ написа:решил съм вече всеки който поства в този форум да го вида,дали той няма грешки като сте толко ербапи, иначе нищо лично спрямо тебе

Колега...
Вместо да поправяш и цитираш в тази тема други колеги, които допускат малки грешки от бързина и т.н се погледни себе си.
Точно Ти ли си тръгнал да поправяш и поучаваш колегите ! :063:
Обидил си се, че си кандидат номер едно в тази тема.... ами така е ! Няма нужда от това важно решение, което си взел.... и от тези заяждания !
Гледай си твоя правопис и замисъл на изреченията, защото много колеги не те разбират.
Не превръщай темата в цирк. Не се изкарвай жертва, че умирам от смях ! mhihi
Все пак си си взел матурата :bowdown :lol:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Чет 16 апр 2009 9:55

snickers_ написа:решил съм вече всеки който поства в този форум да го вида,дали той няма грешки като сте толко ербапи, иначе нищо лично спрямо тебе

Чакай да позная, още учиш, живееш в Люлин и мислиш че живота ти е до колене. Разбира се от изброените неща няма нищо лошо. Лошото е, че си рядко неграмотен тип. Ако мислиш и така както пишеш, бих те определил с дума, която обаче противоречи на правилата. И понеже човек може да си помисли, че това тук са единични случаи на върховна неграмотност, ето ти един твой пост и в друг форум:

София люлин
а отнсно дали варви или не може би до 30 по бавно ускорява но след тва е интересно положението еми сметайте аз сма 80 кила сас мене един 120-30 кила и дигна 90 жалко че не можах да му се нарадвам незнам дали сам му минал и 10 км като сам го взел
просто го взех трагнах за даскало с него и понеже му бехмче чистили карбуратора му сипах бензин 2 литра викам е га за 6 литра резервоар 2 трее са достата4ни и на моста на вилхем пик загасна и мислех че нещо се е запушил от ритане се счупи оста на манивалета купих нова ама затрих неакде пружианта и му пуснахме ток от 1 ситроенче ах не запали и му се прееба нещо тая черната кутия купих му чисто нова от вносител на корейски автомобили и части за 30 лева (мисла ч е е евтина подражката) тая пружината ио нея мога да я зема за 5 лева некаде ама немам време да се занимава.. видех го че пали форсира се карах го ама като загре нещо се дави смукач ли се вклщчва кво стаа от веднаж се преебва и не мое му се дава газ.. и за това го давам за 500.. а и ми треат пари защото ударих 1 йкола и трее да я права иначе с кеф бих си го направил лятото да го карам

Аз не мисля да го коментирам, защото не го разбирам. Също така силно се съмнявам, че знаеш и значението да думата ербапи :cry:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Чет 16 апр 2009 10:03

@ snikers

:не: Ти си много зле мой човек.Не сам се старал да не правя грешки в онзи пост, казах ти го защото ми стана прекалено смешно.А и никога не съм твърдял, че пиша правилно, пределно ясно ми е, че не е така.
И не мислиш ли, че е малко тапо точно ти, този на който не му се разбира нищо от постовете да правиш забележки за правопис?
Обърни внимание на поста на Фенката.Доста е права не мислиш ли.

Последна промяна от AmW на Чет 16 апр 2009 22:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 16 апр 2009 10:04

Защо го правите/карате го да се чувства звезда тоя образ безподобен, аз не разбирам... ?
Коментирайки/цитирайки го само го ощастливявате, че е забелязан и му се обръща внимание...
На такива най-строгото им наказание е пълно игнориране. :roll:
А и проблемът му не е САМО абсолютната неграмотност...

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 10:50

щом успявам да ви намера и вашите грешки значи съм грамотен и колкото вас.Разбирам когато правите грешки и да не мога да ги вида къде са това значи че съм неграмотен,защотото не знам коя дума как се пише, а тука става въпрос, че много добре знам КОЕ КАК и КЪДЕ се пише друг е въпроса че не ги изписвам така както трябва
Панимаете ?
а за полиглота от по горния пост, много добре знам какво означава думата ербап
- кадърен, сръчен, способен, годен, отворен, справя се, умен други значения искаш ли или ?

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 11:11

а иначе за фенката, ако може да ми обясни по какъв повод тези думи са с главни букви, като е постнала толко много граматични статии

Допълнителна информация:
Колата е японско производство! Много икономична и за големите градове е перфектна в трафика.
Нови агренажен ремък, Пистов ремък, Акумулатор, Предни спирачки и накладки, Нови свещи и кабели.
Салонът е изключително запазен.

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Чет 16 апр 2009 11:14

А иначе за сникерса, толкова ли ти е трудно да пишеш като последните ти два поста?

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 11:18

не ми е трудно братле,но просто клавиатурата не е като химикала,химикала се държи с 2 пръста аз пиша с 10 и то 10 пъти по бързо от колкото с химикала, ако отделям време примерно за 1на страница колкото ще ми отнеме да я напиша с химикал няма да имам нито 1 грешка!
Но просто на ден сменям точно 4 вида клавиатури от най евтините боклуци през хубави до лап топска и отделно имам професионалното изкривяване да пиша толкова бързо че пръстите ми да се самоизпреварват

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 16 апр 2009 11:52

snickers_ написа:а иначе за фенката, ако може да ми обясни по какъв повод тези думи са с главни букви, като е постнала толко много граматични статии

Допълнителна информация:
Колата е японско производство! Много икономична и за големите градове е перфектна в трафика.
Нови агренажен ремък, Пистов ремък, Акумулатор, Предни спирачки и накладки, Нови свещи и кабели.
Салонът е изключително запазен.

Хубаво е да се сложи и линк към темата, защото колегите има да се чудят какво искаш да кажеш.... както обикновено ! :roll:
Радвам се, че си се ровил из мненията ми. 8)
Не заслужаваш да ти давам обяснения, но от мен да мине. mhihi
Така , като си чел обявата ...ето тази :arrow: viewtopic.php?f=55&t=124006
Замислил ли си се, че само първите два реда съм ги писала аз, а другото е copy/paste, защото така ме е помолил собственикът на колата. :!:

Хайде спри се... :!:
И стига си е оправдавал и жалвал, не само ти сменяш клавиатурите и пишеш бързо. :lol:

Тази тема трябва да се разчисти ! Нека модераторите обърнат внимание. :wink:

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Чет 16 апр 2009 12:15

Te тоя пост вече може да го сложите в бисерите:
От днес нататък мисля да съм Биг Брадъра във форума от към граматиката,само ще следя и ще дебна всеки дето поства в темата за неграмотници колко той е грамотен :)

Последна промяна от Pichaga на Чет 16 апр 2009 12:28, променено общо 1 път.
Причина: сникърса, разбрахме те, недей да дублираш, пък и тая тема не е за полемика

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Чет 16 апр 2009 19:35

Сникерсе, както казаха по-нагоре си оправи твоя правопис, а не цитирай другите.
И помеждудругото, последните ти постове в тази тема са без препинателни знаци, без главни букви и със граматически грешки. Засега единствения ти напредък е във правописа, другото...

Потребителски аватар
snickers_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snickers_ » Пет 17 апр 2009 10:57

бате хвани се разбери със себе си накрая дали е бобина или бубина и тогава ме поправяй:
misho_golfa написа:308 прави по-голямо звуково налягане от 307, това е най-главната разлика, иначе има и други.
Между Д4 и Д2 разликите са в бобините.
Д2 има 2 бубини със съпротивление по 2 ома на бобина, и може да се върже на 1ом или на 4ома.
Д4 има 2 бубини със съпротивление по 4 ома на бобина, и може да се върже на 2ома или на 8ома. Разлика в мощността между Д2 и Д4, няма, просто разликата е в съпротивлението на бубините, от което според това, на какво съпротивление ти е стабилен усилвателя си избираш и говорителя със съответното съпротивление.
Аз ти предлагам да си вземеш 2 308Д2-ки и да ги вържеш последователно, на по 1ом, така общото им съпротивление ще стане 2ома и да си купиш моноблок(едноканален, клас Д усилвател), който е стабилен на 2ома.
За моноблок ти препоръчвам: Kenwood KAC-9104D свързан към говорителите на 2ома и намален малко от GAIN-а.
:wink:

Последна промяна от Pichaga на Пет 17 апр 2009 11:42, променено общо 1 път.
Причина: провокативен тон-замисли се

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 20 апр 2009 16:04

snickers_ написа:бате хвани се разбери със себе си накрая дали е бобина или бубина и тогава ме поправяй:
misho_golfa написа:308 прави по-голямо звуково налягане от 307, това е най-главната разлика, иначе има и други.
Между Д4 и Д2 разликите са в бобините.
Д2 има 2 бубини със съпротивление по 2 ома на бобина, и може да се върже на 1ом или на 4ома.
Д4 има 2 бубини със съпротивление по 4 ома на бобина, и може да се върже на 2ома или на 8ома. Разлика в мощността между Д2 и Д4, няма, просто разликата е в съпротивлението на бубините, от което според това, на какво съпротивление ти е стабилен усилвателя си избираш и говорителя със съответното съпротивление.
Аз ти предлагам да си вземеш 2 308Д2-ки и да ги вържеш последователно, на по 1ом, така общото им съпротивление ще стане 2ома и да си купиш моноблок(едноканален, клас Д усилвател), който е стабилен на 2ома.
За моноблок ти препоръчвам: Kenwood KAC-9104D свързан към говорителите на 2ома и намален малко от GAIN-а.
:wink:

:063: и?
Това е една грешка, на фона на твоите хиляди...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”