Говорим си за оръжие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Говорим си за оръжие!
Не знам дали знаете онзи случай дето един наркоман влезе в един дядка в апартамента му ?Дядката имал газово оръжие и го гръмна.Дали от близкото разстояние ,не знам но тъпия наркоман умря.И дядката го дърпаха яко и не знам какво стана с тоя случай!!!!В апартамента ми да влезе и да съм ас виновен!!!Това само в БГ ,в щатите може и да ме наградят.
- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Дядката го осъдиха на 5 години затвор, а вицепрезидента Маргарита Попова отказа да го помилва. Наистина живеем в Абсурдистан! Тъжно, но факт ...
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
barezifranko написа:Дядката го осъдиха на 5 години затвор, а вицепрезидента Маргарита Попова отказа да го помилва. Наистина живеем в Абсурдистан! Тъжно, но факт ...
Еееееее ,нямам думи!!Жалко за човека!!
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rokera671 написа:Не знам дали знаете онзи случай дето един наркоман влезе в един дядка в апартамента му ?Дядката имал газово оръжие и го гръмна.Дали от близкото разстояние ,не знам но тъпия наркоман умря.И дядката го дърпаха яко и не знам какво стана с тоя случай!!!!В апартамента ми да влезе и да съм ас виновен!!!Това само в БГ ,в щатите може и да ме наградят.
Абе аз го знам случая Опиц, ама ти види се само си чувал някого да разправя, че комшията е чел във вестника...
http://www.vks.bg/vks_p10_168.htm
...С тази присъда Софийският градски съд е признал подсъдимия Й. Б. О. за виновен в извършването на две престъпления, както следва:
- за това, че на 05.02.2007 г., около 16. 20 ч., в гр. София, пред жилищна кооперация на ул. „Ч.” № 4-6, умишлено е умъртвил М. В. Я. (като го прострелял с газов пистолет м. „Blow Compact”, модел 2002, кал. 9 мм., № 24549), поради което и на основание чл. 115, вр. чл. 55 ал. 1, т. 1 от НК му е наложил наказание лишаване от свобода за срок от 7 години
- и за това, че на 05.02.2007 г., в гр. София, в ателие № 2 на партерния етаж на ул. „Ч.” № 4-6, е държал огнестрелно оръжие – газов пистолет м. „Blow Compact”, модел 2002, кал. 9 мм., № 24549 (с демонтирана втулка, технически неизправен, но годен да поризведе изстрел) и боеприпаси – 6 бр. патрони кал. 9 мм., снарядени с метална сачма и годни за стрелба, без да има за това надлежно разрешение, поради което и на основание чл. 339 ал. 1, пр. 2, алт. 2 и 6, вр. чл. 54 от НК му е наложил наказание 1 година лишаване от свобода.
И в къщи да го беше гръмнал пак щеха да го осъдят, случаят е показателен с друго, че в един момент на човек му писва от беззаконието и корумпираната съдебно-милиционерска система и прави глупости, и после той е виновен, а типичния рецидивист - жертва
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
VWGT написа:И в къщи да го беше гръмнал пак щеха да го осъдят, случаят е показателен с друго, че в един момент на човек му писва от беззаконието и корумпираната съдебно-милиционерска система и прави глупости, и после той е виновен, а типичния рецидивист - жертва
Баща ми е пенсионер и си гледа овце .Вече 2 пъти го тарашат .Ами ако го хвана вътре ,то вече е въпрос кой кого ,но въобще няма да мисля какво ще стане после.Така ,че и аз като дятката ще си направя една самоделка за по сигурно.То на човек му писва !!
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
На улицата и със преправян на боен,сиреч незаконен пистолет.Ао всеки вземе така да му писва...
чл 115-умишлено убийство,от 10 до 20 години
чл.55-смекчаващи о-а,когато и най-лекото наказание предвидено от закона се окаже тежко.
Така,че леко е минал за доказано умишлено убийство.Ако беше в състояние на афект е друго.
чл 115-умишлено убийство,от 10 до 20 години
чл.55-смекчаващи о-а,когато и най-лекото наказание предвидено от закона се окаже тежко.
Така,че леко е минал за доказано умишлено убийство.Ако беше в състояние на афект е друго.
Последна промяна от Iezekil на Съб 05 яну 2013 8:35, променено общо 1 път.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rokera671 написа:...Така ,че и аз като дятката ще си направя една самоделка за по сигурно...
Правилно разсъждаваш. Ако изобщо има сигурен начин да влезеш в затвора това е да усмъртиш някого с незаконно огнестрелно оръжие

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не оправдавам наркомана, ако можете оправдайте онзи с незаконното оръжие за себе си, после помислете какво е полицейска държава и вредна или полезна е тя
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Понеже гледах едно чудо днес , има ли пистолет който стреля с патрони от Ак-47
. Говорим за фабричен такъв .

- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
red rider написа:Понеже гледах едно чудо днес , има ли пистолет който стреля с патрони от Ак-47. Говорим за фабричен такъв .
Всичко има

Какъв е тоя пистолет и с кои боеприпаси е?Аз пистолет с по-мощен от 357 Magnum не съм стрелял
Иначе старите АК-та са 7.62х39мм,ама 5.45х39мм са по-малки, по-слаби и с по-малък откат, но са по-бързи и имат по-голям обхват и по- добри балестични показатели

Иначе старите АК-та са 7.62х39мм,ама 5.45х39мм са по-малки, по-слаби и с по-малък откат, но са по-бързи и имат по-голям обхват и по- добри балестични показатели

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, Колеги. Трябва ми лазарен бързомерец за Глок 19 4 генерация(в Бг има само до 3та). Може ли да ми дадете направление къде да търся. в България не са вкарвали още такива мерници. Никъде няма. От вън където и да търся няма доставка до България.. Предадох се... 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Попитай някой като тези
http://www.buynowfromusa.com/84/193/Ebay-Ebay.htm
дали могат да ти го доставят. Между другото, това на снимката не е ли Глок 17?
http://www.buynowfromusa.com/84/193/Ebay-Ebay.htm
дали могат да ти го доставят. Между другото, това на снимката не е ли Глок 17?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Писах,звънях отговор няма. Лошо,че ми трябва за подарък за след 1 месец... https://www.lasermax.com/ProductDetails/tabid/127/ProductID/807/Default.aspx Другият вариант е чрез някой който пътува да го взема и го донесе.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”