Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Re: Конкурс за неграмотни във форума!
He e грешка пише се бобина,така,че нямаш грешка.
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
beuchat написа:He e грешка пише се бобина,така,че нямаш грешка.
Да, но по-надолу в поста си съм написал "бубина".
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не в това е въпроса, въпроса е че не знам как не може да помниш дори и 3 секунди, в 1 изречение пишеш 1 дума в 2 вариянта и то 2 пъти в 2 изречения
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпроса е, че е смешно някой който е очевидно неграмотен, да търси грешки на другите.. замисли се малко, че вече не е и смешно даже 

-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
snickers_ написа:не в това е въпроса, въпроса е че не знам как не може да помниш дори и 3 секунди, в 1 изречение пишеш 1 дума в 2 вариянта и то 2 пъти в 2 изречения
Като бързам, така е.
А ти, продължаваш да си пишеш както ти падне...
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
за какво е тази тема ? ами неграмотно-неграмотно ко да прайм сега , и циганин от гетото да е има право да пише
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:Ако кажеш и на колко хиляди е, цена нема да имаш
пише се нЯма
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:Въпроса е, че е смешно някой който е очевидно неграмотен, да търси грешки на другите.. замисли се малко, че вече не е и смешно даже
и пак казвам,щом успяввам да ти намирам правописни грешки значи съм 1на идея по грамотен от тебе

Последна промяна от musura на Пон 20 апр 2009 22:53, променено общо 1 път.
Причина: А аз пък казвам, че прекаляваш, след като не зачиташ забележката на колегата от екипа на форума, да не се обясняваш в тази тема!
Причина: А аз пък казвам, че прекаляваш, след като не зачиташ забележката на колегата от екипа на форума, да не се обясняваш в тази тема!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Една грешка, в мнение от няколко изречения, може да допусне всеки!
Но за да направиш повече грешки, отколкото са думите в мнението - за това се иска ТАЛАНТ!
Всеки ден, всеки час, навсякъде има материал!!! Конкурсът май няма да свърши скоро...
Но за да направиш повече грешки, отколкото са думите в мнението - за това се иска ТАЛАНТ!

Всеки ден, всеки час, навсякъде има материал!!! Конкурсът май няма да свърши скоро...

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:AmW написа:Въпроса е, че е смешно някой който е очевидно неграмотен, да търси грешки на другите.. замисли се малко, че вече не е и смешно даже
и пак казвам,щом успяввам да ти намирам правописни грешки значи съм 1на идея по грамотен от тебе
Ама аз не се хвалех, че пиша грамотно щом съм си взел матурата нали ? Ти беше тоя, а и този с чийто постове бяха последните няколко страници в темата.
Ае баста, неам сила да ти чета тапите забележки вече
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:snickers_ написа:AmW написа:Въпроса е, че е смешно някой който е очевидно неграмотен, да търси грешки на другите.. замисли се малко, че вече не е и смешно даже
Ама аз не се хвалех, че пиша грамотно щом съм си взел матурата нали ? Ти беше тоя, а и този с чийто постове бяха последните няколко страници в темата.
Ае баста, неам сила да ти чета тапите забележки вече
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:не в това е въпроса, въпроса е че не знам как не може да помниш дори и 3 секунди, в 1 изречение пишеш 1 дума в 2 вариянта и то 2 пъти в 2 изречения
Не в това е въпросът. Въпросът е, че не знам как не можеш да помниш дори и три секунди. В едно изречение пишеш една дума в два варианта и то два пъти в две изречения.
Стига си се излагал ! Преживей го вече ! Ти си неграмотният в цялата схема. Престани да се заяждаш...

Не търси под вола теле !

- HOMEP OCEM
- Автомобил:
- Двигател:
xelarcho написа:голфа е одарен отзад продово се само на части джанти 16 оригинални
салона е продаден ко лата е четриврата
trohilio написа:Искам да го купя тва рали ама не мога да се сваржа с продава4а 6тото тела е с една цифра по малко,ако някои знае не6ту и може да помогне 6те сам му благодарен
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
HOMEP OCEM написа:Мото Уни
ул. “Яким Якимов” 3
тел.: 056/887 272
Тръгваш от "МЕТРО" към "МастерХаус", преди да стигнеш светофара в дясна страна ще видищ магазин мазда, те т`ва е Мото уни.
Успех.
http://www.google.bg/search?client=fire ... 0%BD%D0%B5
и една запетая преди "ще"
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW-fenka написа:snickers_ написа:не в това е въпроса, въпроса е че не знам как не може да помниш дори и 3 секунди, в 1 изречение пишеш 1 дума в 2 вариянта и то 2 пъти в 2 изречения
Не в това е въпросът. Въпросът е, че не знам как не можеш да помниш дори и три секунди. В едно изречение пишеш една дума в два варианта и то два пъти в две изречения.
Стига си се излагал ! Преживей го вече ! Ти си неграмотният в цялата схема. Престани да се заяждаш...![]()
Не търси под вола теле !
с риск за еди си кое предупреждаване,като незнам защо само мене ме предупреждавате като те ме карат да спама,защо не им кажете на тех да пишат на лс и таквиа а се на мене,да не би защото имат повече мнения как и да е та по темата:
аз казах малко по нагоре,че щом ви намирам грешките значи съм достатъчно грамотен,а това че не искам да пиша грамотно си е мой проблем или вие сте невменяеми и дори още 100 пъти да ви го напиша нема да го разбрете, защото в главата ви се върти само дали е членувано или не и не може да разбрете даже 1 изречение какво означава?
Последна промяна от snickers_ на Вто 21 апр 2009 11:16, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”