joker написа:airjohn написа:И моя се мие един два пъти годишно без проблеми
Харакирито и дефлорацията стават само един път!

joker написа:airjohn написа:И моя се мие един два пъти годишно без проблеми
Харакирито и дефлорацията стават само един път!
godfadar написа:SSS666 написа:голф 4 под 7000-8000 лв. едва ли е читав
Това беше преди 2-3 години,сега читав бензин има за 5-6к.тези от 4к са издухани,а тези от 7к не си струва даже да завържиш и пазарлъкникейшън със собственика
IceHeart написа:Аз споря тук с колеги че трябв да е с "А" димек търсете "Търсете бикАт"
amikus написа:Занеси го у някой приятел за тест на неговия монитор,ако обаче е с лсд монитор намали честотата на опресняване на 60 херца иначе няма да запали.
did0ni написа:Христо Стайков написа:Виж какво мойто моммче,първо от въпроса който задаваш човек трудно може да разбере какво искаш да кажеш,а комхпресия се мери със специален уред и ако е верен дава едни и същи стойности.
На едно такова мнение бих казаъл само - Да ми ядеш цървулите...
vaskoto1 написа:не.
не съм простил.
нямам насторение за прошки.
както се казва:
I can please only one person per day.
Today is not your day. Tomorrow's not looking good either...
golfchetooo написа:колеги тарся си мигла за фаровете тая цялата дет е ????
plamen000000 написа:Колежке погледния моя седан от гаража дали ти харесва 1.8 абс двигател 90к.с., с газова уредба ловато,4 ел.стъкла,климатик,хидравлика,чупещ волан,4-ри Лети джанти със секретни болтове,аларма с комфорт модул,данъци и такси за 2011 платени,винетка и ГО до средата на 2011,Каско до септември 2011,цд с усб сони щора на задното стъкло.Разход ми дава 7-7,5 литра на газ извънградско около 10 литра градско.6000лв кеш.Всичко по колата работи
trabifen написа:Абе неможах да се сдържа кви утайки имаш в картера камъни ли има или кво тва да не е карано с грес че да има тиняк масло не остава почти,когато мотора работи върти маслото през филтъра демек няма шанс в картера да има твърди частици и да има налеп от масло това не пречи,когато го сменяте през пробката налепа пак неможе да излезесе 1 е дали се дърпа или се източва аман от разбирачи момчето каза че не иска акъл,май пишете само зада трупате мнения![]()
One написа:така е щото повечето казват, че носят знамето в сърцето си и правят революции в леглото ако успеят да го дигнат изобщо
и са страшна сила зад клавиатурата, иначе не ги търси - в матрицата са ......
са ще свалят цените на горивата с протести - наиш кога ???
вместо да питат за цената на тока, водата и житото с петрола ще се борят
мнооого жалко племе
theraven написа:
golfajiata golf 2 написа:Хайде колеги има ли някой от вас преки наблюдения на разхода със спортен филтър убеден съм че има все някои тази шукарийка.Казвайте да не купя и после да ми даде 20/100ПП. мисля да взема със щит против бързо замърсяване и да смуче по студен въздух през решетката,ето на такъв съм се спрял:
zdravko_dimitrov1986 написа:Искам да си сложа някакво малко надрисче на колата, но не знам какво да е.
topgun1 написа:новото по голфа е нищожно за сега но още събирам разни неща.
имам набавени малко гуми 195/40/16
ламбо дорс/панти за дигащи врати
подготвям VR 6 за слагане
харесах рекаро седалки с марката спарко
но за сега на първо място бачкането
другото ново е че в гаража ми влезна още един голф и то пак 3када видим какво ще стане и с нея
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта