Каде в студенски град шанса да е*еш е най-голям
Интересувам се щото съм тука от 1 седмица, и още не съм е*ал, като се има предвид че карам доста варвежна кола (bmw 3-оика 85 година със М пауър тунинг). Кажете вашите впечатления....
Vij Sega 4ove4e....az Kato Veteran Ot Sexualnite Boini Poleta Na Studenski Grad 6te Ti Prepora4am Da Raztriva6 Bavareca Pokrai 21,22 I 23 Blok,izvestni Sas Gostopriemni Jiteli,podnasia6ti Vsiakakvi Seksualni Udovolstvia....tva E Za Na4alo....4akam Otgovor Posle 6te Prodalja S Upatvaneto
отидох на указаното място и се чуваше музика, направих няколко пилки със бавареца и веднага наизлезнаха по прозорците, след малко слезнаха две пиченца и ги заговорих и викам аре да ви повоза малко на М пауъра, и те викат аааа и каде ще ни водиш, аз викам: ми в един клуб, и се качват тея, едната ужасно грозна, другата беше хубава, и направихме един ластик с един голф 2 и тея се насраха от кеф и спирам баварията и викам на едната, аре са свирка да ми правиш и тя вика ааааа ми че добре само да не ми се изфургаш на лицето хахахахахахаха
та мина добре, мерси много за съветите и очаквам още информация
Хехеееее нема лъжа батенце, сериозно ми правиха сфирки, друг е въпроса че бяха малко грозновати (аре поизлъгах за едната че е хубава ) ма свирката си е свирка не съм много претенциозен иначе вярно съм учил до втори клас, от каде знаеш, да не се познаваме ?????? щото познавам един бай х*й от миньорския техникум в бобов дол, Гошо - фекала му викат, фекал, ти ли си бе ????

Ще сменям колата

..... глупости да не ме е е*ала лудата