pe6kata написа:boi4eto написа:Помня как преди години изхвърлих един плик с картинки и от 1 до 50 бяха в кюпа
на твое място сега ще се прегриза вените

pe6kata написа:boi4eto написа:Помня как преди години изхвърлих един плик с картинки и от 1 до 50 бяха в кюпа
на твое място сега ще се прегриза вените
keymaker написа:Къси "спортни" амортисьори SACHS от Б5 по-къси са от обикновените.
belovs написа:Atev написа:измамник
аз не мисля че съм измамник , само защото ти не си се поинтересувал какво купуваш
nokiangage написа:Колежке, поздравления за интереса и вниманието, което отделяш на куровете за книжка...Сериозно, толкова момичета познавам(и момчета има де), които нищо не научиха по времето на самите курсове и важното бе да "се вземе пък после...", пък камо ли да се регистрират и да питат във форум...Дано колегите са ти били полезни и дано повече хора обръщат повечко внимание на всеки един аспект от курсовете!
Pichaga написа:Брейк
сега ще получиш БАН
след това ще пусна анкета за теб за вечен бан
след което ние ще се разделим с тебе
за което съжалявам
нервите си изпусна-лошо
не се владееш-лошо
държиш неприемлив език-лошо
мъчно ми е за тебе-това също е лошо
приятно ми беше
здравейте,на таблото от лявата страна имам 2 лампи на едната пише ABS a на другото е Airbag.На жабката съм виждал да пише Airbag но на нашата кола няма,има помпа за АБС но не работи ??.Та въпроса ми е следния : имам ли Аirbag или нямам и какви са причините да не работи АБС
Става на въпрос за МК3 1,9тд 1995
Vizor написа:Matematiks първо пробва единия вариант, а после другия ли?!
копувача и куповача
Пробвай с две о-та следващия път.. Ице, сори!
player123 написа:Гледам какви глупости пишеш и се чудя колко си ...... .Аз имах пасат на газ 1.8ми и разхода ми беше 10 газ за 2 години не съм направил нито един ремонт по колата освен масло и филтри.Сега имам БМВ което пак е на газ и харчи 12 бензин с леко каране което е 30.24лв на газ ми харчи 11 което е 14 лева дали няма икономия ?
или неможеш да смяташ 16.20лв на 100км ако не е икономия ..аз карам средно по 100 км на месец което е 160 лева на месец икономия слагам 20 лева бензин за месеца 140 стават незнам къде са твойте 30% ....... няма да коментирам повече за теб
H2O написа:Малиии,що глупости изчетох не е истина.Не знам кой е овца кой тигър,ама темата е направо за триене!За протестиращите:къде бяхте до сега,че не протестирахте за ниските си доходи?Аз си купих кола с мотор SDI и съм се напаснал в обстановката
Matematiks написа:Купи си и по икономичен син да яде по малко кашкавал от 17 лева килото
Разкошна логикааз шси купя колело направо
и ще се бия по дупето да не ходя до тоалетната
...всяка марка техника си има СЕРВИЗНИ сервизи в цялата страна...
godfadar написа:В София може на 1000 места да има такива маркови дрехи,ама в Пловдив има само на Руския пазарДолче Камбана - тениски,Емпорю Армани - блузи,Вирсачи - яке,МАНГУ - риза
Паолу Бутичели - платненки,Петко Рабан - сака,Кольо Клайн - гащи и други
![]()
![]()
Mamaligar написа:Смених всички светлини на бутоните и таблото в син цвят и сложих сини пури над предните крака(приготвил съм още две пури но се чудя къде да ги поставя).
ionko_killer написа:Продавам УАМБДА-сонда за Голф 3
ISRalien написа:Ако съберем датите на земетресението в Япония и атентатите в Търговския център ще получим...
11.03.11 + 11.09.01=22.12.12
Пак да се повторя - яжте, пийте и си носете новите дрехи. Разврат като за последно!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта