Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Чет 20 мар 2008 13:24

Тази която си си поръчал, е 107лв в Метро пак с 5 пълнителя подарък.....абе важното е да ти помогне:)

Потребителски аватар
baikostaki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baikostaki » Чет 20 мар 2008 14:46

понеделник ходих до метро стара загора и нямаше бяха се изчерпали така ми казаха само дето се разкарах!

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Чет 20 мар 2008 16:00

baikostaki написа:понеделник ходих до метро стара загора и нямаше бяха се изчерпали така ми казаха само дето се разкарах!

Ха, щом се търсят толкова, значи се "пуцат" якооо :lol:
Ще тествам мойта и ще пиша за резултат :D

Потребителски аватар
schmidt
Автомобил: vw mk3 tdi-gti
Двигател: 1z 90hp
Контакти:

Мнениеот schmidt » Чет 20 мар 2008 21:49

електронната цигара определено помага, един мой приятел (заклет пушач) вече повече от месец не пуши цигари с помоща на тази цигара... до колкото знам чрез нея поемаш чист никотин без катран, а има и филтри само с пара (пушиш без да си вредиш)

http://volcano-bg.com/

това е страницата за повече инфо

п.с. НЕ НА ЦИГАРИТЕ !!!

:wink:

Потребителски аватар
baikostaki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baikostaki » Чет 20 мар 2008 22:47

в сливен никаде не ги продават... мамицата им!

Потребителски аватар
Shtukata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Shtukata » Чет 20 мар 2008 22:48

didoriginal написа:Аз лесно ги отказах - просто никога не се подадох да започна да пуша. ;)

Брат ми ги отказа с некви хапчета обаче като теб трябваше да има
постоянно нещо в устата...е да ама след 2 месеца като се качи на
кантара и унемя :twisted: ... е изкара още малко ама сега пак пуши като комин! :roll: :? :evil:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 20 мар 2008 23:13

schmidt написа:http://volcano-bg.com/

това е страницата за повече инфо

п.с. НЕ НА ЦИГАРИТЕ !!!

:wink:

Тези са кожодери :idea: В момента "пуша" пълнители по 1 лев, а тези юнаци ги продават по 4 :shock , при положение, че моите пристигат от Лондон... Да не казвам, че първата цигара я купих от волкано и ме дернаха 140 кинта, а втората я взех пак от и-бей за скромната сума от 69 лева с доставката до БГ :evil:

Потребителски аватар
baikostaki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baikostaki » Чет 20 мар 2008 23:39

мусура я кажи как е с тия цигарки ? към обикновенните цигари поглеждаш ли или тая върши работа?

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 20 мар 2008 23:53

baikostaki написа:мусура я кажи как е с тия цигарки ? към обикновенните цигари поглеждаш ли или тая върши работа?

За около 2 месеца вече :twisted: съм изпушил около 4-5 нормални цигари и то заради един купон на който ми паднаха батериите :oops: а ми се пушеше още :wink: Но сега съм с две цигари и 4 батерии и нямам грижа, дори и да забравя зарядното mhihi

Гадното в случая е, че продукта не е много популярен в БГ и малкото вносители използват намалението да дерат много кожа :evil:

Дядо обаче си намери рефили (течност за пълнене на патроните) и така разходите ми ще спаднат драстично, ако дойде пратката (днес порчъах, пращат по UPS до 5 дни, така че чакам).

Другото нещо за което лъжат по БГ сайтовете е на колко цигати се равнява един пълнител... Пишат глупости, че с един патрон се изкарвало 3-4 дни и т.н... Реално един патрон се равнява на 12-13 цигари и човек който е пушил по 1 кутия нормални цигари ще се нуждае от около 2 патрона на ден, което ако купува от волкано.бг ще му струва около 8 лева на ден... С рефилите които съм намерил, мисля да сведа този разход до 1 лев на ден... да не говорим, че китайците продават 23 вида аромати, докато в БГ има само един :wink:

Абе убеден съм, че в този бизнес има много хляб :twisted:

Потребителски аватар
[V]ipe[R]
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот [V]ipe[R] » Пет 21 мар 2008 0:13

Волята е най- силното нещо, пушил съм 5 години, и на една нова година реших да ги откажа първите 2 месеца почти никой не говореше с мен щото само се карах с хората ама после свикнах и така вече 4 години без цигари, без табекс и тем подобни неща. Ако имате як инат може да го ползвате помага, вапрос на нагласа и гледна точка, успех на всички, поздрави. :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 21 мар 2008 0:17

Там е работата, че щом има начин да пуша безвредно, не виждам смисъла да се мъча да ги отказвам :wink: Иначе аз съм пушач от около 20 години :wink:

Потребителски аватар
baikostaki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baikostaki » Пет 21 мар 2008 11:37

и аз си поръчах от и бей ама ще я чакам към 2 седмици......... и за тва се дразня :) казаха че в метро ги имало на 107 лева ходих до стара загора ама нямаше бяха свършили.............

Потребителски аватар
schmidt
Автомобил: vw mk3 tdi-gti
Двигател: 1z 90hp
Контакти:

Мнениеот schmidt » Пет 21 мар 2008 12:20

Там е работата, че щом има начин да пуша безвредно, не виждам смисъла да се мъча да ги отказвам Иначе аз съм пушач от около 20 години

masura сподели малко повече информация за тези рефилери, мисля че ще е от полза на доста хора тук във форума (не лично на мен, аз непуша)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 21 мар 2008 16:45

schmidt написа:
Там е работата, че щом има начин да пуша безвредно, не виждам смисъла да се мъча да ги отказвам Иначе аз съм пушач от около 20 години

masura сподели малко повече информация за тези рефилери, мисля че ще е от полза на доста хора тук във форума (не лично на мен, аз непуша)

Ами истината според мен е в този сайт, който ще закопае всички дребни търговци, които се опитват да ни метнат на черешата :twisted: - рай за пушача на електронни цигари - 23 вида аромати рефили в 4 разновидности на съдържание на никоти. Да не говорим от огромното количество резервни части и аксесоари :twisted: Пазарувай народе директно от извора (китай) :lol:

Потребителски аватар
Fr3nzY
Автомобил: VW Passat
Двигател: AFB V6 TDI

Мнениеот Fr3nzY » Пет 21 мар 2008 17:49

martineli написа:виж аз съвет не мога да ти дам щот през живота си не съм слагал такова говно в устата си ама мога да те поздравя с решението което си взел.пък и помисли клко пари ше спестиш от това. ето на проста сметка
1 кутия на ден (3 лв-примерно)х30 дена = на = 90лв(охаа) :D

1 кутия на ден (3 лв-примерно)х30 дена = на = 90лв /2,20лв=40.9 литра бензин за колата апък ако си на газ нема го сметаме.

Туй беше за базика аз преди 4 години ги отказох и на мен ми беше много трудно но сега вече дори не ми правят впечатление и между друго и аз така се хванах на бас с жената както тебе и вече евала 4 години без говна в устата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”