Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
- schmidt
- Автомобил: vw mk3 tdi-gti
- Двигател: 1z 90hp
- Контакти:
електронната цигара определено помага, един мой приятел (заклет пушач) вече повече от месец не пуши цигари с помоща на тази цигара... до колкото знам чрез нея поемаш чист никотин без катран, а има и филтри само с пара (пушиш без да си вредиш)
http://volcano-bg.com/
това е страницата за повече инфо
п.с. НЕ НА ЦИГАРИТЕ !!!

http://volcano-bg.com/
п.с. НЕ НА ЦИГАРИТЕ !!!

- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
schmidt написа:http://volcano-bg.com/
п.с. НЕ НА ЦИГАРИТЕ !!!
Тези са кожодери

- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
baikostaki написа:мусура я кажи как е с тия цигарки ? към обикновенните цигари поглеждаш ли или тая върши работа?
За около 2 месеца вече

Гадното в случая е, че продукта не е много популярен в БГ и малкото вносители използват намалението да дерат много кожа

Дядо обаче си намери рефили (течност за пълнене на патроните) и така разходите ми ще спаднат драстично, ако дойде пратката (днес порчъах, пращат по UPS до 5 дни, така че чакам).
Другото нещо за което лъжат по БГ сайтовете е на колко цигати се равнява един пълнител... Пишат глупости, че с един патрон се изкарвало 3-4 дни и т.н... Реално един патрон се равнява на 12-13 цигари и човек който е пушил по 1 кутия нормални цигари ще се нуждае от около 2 патрона на ден, което ако купува от волкано.бг ще му струва около 8 лева на ден... С рефилите които съм намерил, мисля да сведа този разход до 1 лев на ден... да не говорим, че китайците продават 23 вида аромати, докато в БГ има само един

Абе убеден съм, че в този бизнес има много хляб

- [V]ipe[R]
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Волята е най- силното нещо, пушил съм 5 години, и на една нова година реших да ги откажа първите 2 месеца почти никой не говореше с мен щото само се карах с хората ама после свикнах и така вече 4 години без цигари, без табекс и тем подобни неща. Ако имате як инат може да го ползвате помага, вапрос на нагласа и гледна точка, успех на всички, поздрави. 

- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
schmidt написа:Там е работата, че щом има начин да пуша безвредно, не виждам смисъла да се мъча да ги отказвам Иначе аз съм пушач от около 20 години
masura сподели малко повече информация за тези рефилери, мисля че ще е от полза на доста хора тук във форума (не лично на мен, аз непуша)
Ами истината според мен е в този сайт, който ще закопае всички дребни търговци, които се опитват да ни метнат на черешата

- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
martineli написа:виж аз съвет не мога да ти дам щот през живота си не съм слагал такова говно в устата си ама мога да те поздравя с решението което си взел.пък и помисли клко пари ше спестиш от това. ето на проста сметка
1 кутия на ден (3 лв-примерно)х30 дена = на = 90лв(охаа)
1 кутия на ден (3 лв-примерно)х30 дена = на = 90лв /2,20лв=40.9 литра бензин за колата апък ако си на газ нема го сметаме.
Туй беше за базика аз преди 4 години ги отказох и на мен ми беше много трудно но сега вече дори не ми правят впечатление и между друго и аз така се хванах на бас с жената както тебе и вече евала 4 години без говна в устата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”