Мнениеот viksanlg » Нед 07 май 2017 9:08
На въпроса кое е първо – яйцето или кокошката, един отговорил: – Аз яйцата си ги нося, откакто съм се родил, кокошката после дойде…
--------------------
– Иванчо, защо вчера не беше на училище? – Бях болен, госпожо… – Болен, а… А на стриптийз клуб можеш да ходиш, нищо че си болен? – Не съм ходил, у нас си бях! – Не ме лъжи, знаеш ли колко добре се вижда всичко от пилона.
---------------------
Млад шотландец учи в университет в Англия. Обажда се на родителите си:
– Аз съм добре. Живея в общежитие. Ходя на лекции. Всичко е наред.
– А с кого живееш в това общежитие?
– О-о, с двама пълни психари. Единият посред нощ реве като заклан и се моли да умре на момента. Другият цяла нощ блъска главата си в стената.
– А ти как издържаш всичко това?
– О, аз запазвам хладнокръвие и спокойно си свиря на гайдата.
----------------------
Синът на катаджията: – Тате, теб страх ли те е от шофьорите? – Не, сине! – Защо тогава се криеш в храстите от тях?
----------------------
Мъж си мери килограмите и си гълта корема. – Това няма да ти помогне - казва жена му – Напротив, само така виждам цифрите – отговаря мъжът.
----------------------
Разговор между младоженци. Той казва:
– Имам три изисквания:
1) сутрин в 8.00 ч., има ме – няма ме вкъщи, закуската трябва да е на масата.
2) На обед в 13.00 ч., има ме – няма ме вкъщи, обядът трябва да е сервиран.
3) Вечерта в 20.00 ч., има ме – няма ме вкъщи, вечерята трябва да е готова.
Тя отговорила:
– А моето изискване е следното: всяка вечер в 22.30 ч., има те – няма те вкъщи, сексът започва!
---------------------
Научно е доказано, че в бирата се съдържа витамин В. Като изпиеш 1 бира, това е витамин – В1. Като изпиеш 2 бири, това е витамин – В2. 6 бири – В6. 12 бири – В12. След изпиване на каса бира получаваме В комплекс.
--------------------
- Какъв е вашият сексуален живот? - Като приказка. - Значи чудесен! - Значи...имало едно време...