viewtopic.php?f=6&t=268411
ChimeyJimmey написа:Ааааа, сега сякаш разбирам...
Ама те са с онея Халуминовите носачи, дето се чупят като вафли "Боровец", ако някой вътре пръдне със струя, насочена 3 градуса по-надясно...
ChimeyJimmey написа:Ааааа, сега сякаш разбирам...
Ама те са с онея Халуминовите носачи, дето се чупят като вафли "Боровец", ако някой вътре пръдне със струя, насочена 3 градуса по-надясно...
buci1971 написа:Продавам чип Палар Бокс
stoyan i написа:Здравей те момчета има голям проблем Имам фоксваген ВЕНТО-1.6 бензин от 93год моноинжекция надявахсе най вече на сервизите но го отнесох.И така малко предистория по случая.Синъ ми кара колата когато несъм в къщи и така пали колата мисля че е били март някаде ходи тук и там през деня връщасе в къщи и пред нас за негово щсте че става пред нас гръмва хланеца на охладителната система там се намира и термостата,облаци от пара тъикато буквално се пръска този пласмасов фланец и така отива на сервиз там му казват колко ще му струва сменят всичко заедно с термостата зареждат с антифрис и тои се качва и се пребира и в растояние на месец два кара колата но не всеки ден пребирам се аз.Колата подлежи на годишен преглед отивам във същия сервиз защото ръчната ми беше скъсана и реших да я оправя.Във същия момент тоя които беше на елкона беше свободен и аз реших че нее зле да проверим и мотора.Момчето ми скочи с номера охо те свещитети са заминали казвам океи сменяи.Смениги ти нямаш предварение взе да бута делкото и така това са негови думу а ето датчика за термостата работи това работи безупречно онова работи и така мих преглед и решаваме да си направим една разходка.Междо другото аз съм от Варна и така по магестралата слет девня на баира колата вдигна 100градоса лампата светна веднага спрях отворих капака и съответно капачката на компинсациония съд иззригна като вулкан но исках да спася двигателя,без да гася двигателя мисля че знаете какво значе.Итака имах вода в колаата за пиене след като изстина реших да долея вода и да се смъкна до първото селце Н.рилски така и стори.На разклона помолих собственика за бода човека ми даде да си долея но след като запалих колата и загря изхвърли течноста през компесационния съд вдигнах телехона и се обадих до сервиза кото бе извършил и двата ремонта по колата,обяснихму какво е станало и че постоянно ми хвърля течноста ;;;;;Ами виж какво от тук немога да ти кажа нищо но имаш въздох във системата трябва да я докараш ;;;; абе човеко на 40 километрасъм от варна как да я докарам ами незнам от тук нищо немога да направя Добре казвам кажими каак да я обезвъздоша зада мога да сепребера поне тя се видя че всичко пропчадна поне да пребера колата и да доида привас ;;;;Ами как да ти кажа то е сложно няма как да се обясни ама няма проблем карешмако като вземе да загрява спираш и така докато се прибереш така и сторих но разликата е че вече в багажника имах точно 110 лтра вода и на всеки 50 метра спирах и доливах така 40 километра.отивам във сервиза нося всички документи а забравих да кажа че бях изкарал термостата и дях без термостат обезвъздошихами колата но наи важното сега колата ми губи течност исках да се сложи термостата сложихами но нов които пак си заплатих отново и отново губи течност а няма течови тоя от сервизами вика виж ето радиаторати е мокар питам го за добре течели не нали а колата седи пред него загрява и дурпа водата от компесациония съд и невръща такава доливам около 1,5до 2 литаа ауспуха е съх маслото се масло каде отива водата и какво да правя сега ми подскачат че е гарнитурата на главата питамго добре кажими ако е гарнитурата каде отива тая виода нямали отзад да пуше но наи лошото е че вчера ми угасна колата със триста зора я закарах пак там защото спря да пали върти но не пали тоя дето ми смени свещите ми каза че е бубината ;;;Какво направи го пита свещи оня ден сега и бубината откога ти разправям че колата неработи нормално от тогава оборотите и се менят на пълен ляв или десен гасни колата като угасни трудно пали ти кво ще се оправи а днес 100 лв за бобина и така колеги знаели някои каво може да и има със течноста каде отива какво става есега пак така загреели трябва да сляза и да долея но тя е гореща и чакам
calm написа:Значи преди малко видях комари- педали, след което единия остана вдовец.kristianatanasov написа:Спокойно...едрите комари са мъжки!!!Кръв пият само женските и то когато са бременни!
KirilGeorgiev написа:kristianatanasov написа:Спокойно...едрите комари са мъжки!!!Кръв пият само женските и то когато са бременни!
Как спокойно бе колега тези като ги гледам колкави са направо ще си ме изнасилят
freezone написа:Аз си карам на нафта защото и 10 стотинки да стане литъра пак ще я крада!![]()
wierdo написа:"Както полото ме поти, така жена ми не ме поти"
extremekoko написа:кои беше колагата с зеленото поло 6н с които се поздравихме на светофара преди тунела в люлин
yoan4o написа:Кирил...., на Методи брат му...![]()
![]()
И двамата карат Буквар 30V.
Имат е такива стикери -
vw_golf_4_tdi написа:продай си компютъра и се откажи от технологиите. приеми го като професионален съвет
А между другото пича е от Търговищеstefanbbc написа:от град Тарговище до Приморско и обратно
mariovasi написа:Следя изкъсо Ф1 от 95-а ,такъв рестарт за шест обиколки не съм виждал (98-ма на Спа мелето беше друго).
То се ремонтираха задни спойлери ,бягаха с предни ,
сменяха гуми видяха близки и познати, пиха вода ,пикаха...
А между другото пича е от Търговищеstefanbbc написа:от град Тарговище до Приморско и обратно
did.di написа: ...давам на контакт и ми изписка, изписа ми нещо на немско-английски език, което вече забравих какво беше...
Lazar2005 написа: Заглавие: Халогени за Г2 Джента за 35 лв 2-та нови
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта