dark_mitko написа: понеже багажника е направен за трупове.. ми се иска да сложа нещо голямо отзад (15") но ми се иска да чуя и вашето мнение
dark_mitko написа: понеже багажника е направен за трупове.. ми се иска да сложа нещо голямо отзад (15") но ми се иска да чуя и вашето мнение
Какво трябва да се направи, за да се изтрие паметта на блондинак?
Да й духнеш в ухото
megaturbo написа:Марка : Фолксваген
Модел: Джета
Модификация : Седан
Двигател : 1.6 карбуратор
Дата на производство : ........ довечера
Друго: . Документално колата е чиста като момина сълза. Гражданска , преглед , данък и не на последно Гофишна винетка . . Най интересното номера се води без номер ..
MenDarK написа:Спрете си антивирусните и фирелалите,добавете ги в една работна група и сте готови.
plamen000000 написа:веселин написа:w_smith написа:Топка от 20 яре юбилейка.
Топка от яре - топка от ягне ......
Весо, пропуснал си да вметнеш че явно колегата търси топка от точно определено 20 годишно яре което, трябва да ги навършва тая година тия 20. Това значи 20 яре Юбилейка (Люби Лейка)
vaskoto1 написа:мдааа. предполагам пасата е син, седан. нали?slavendimitrov написа:ами какво друго те интересува,просто държи 2000 оборота
нормално е сините седани така си правят-не се притеснявай.
mitko_pi4a_lc написа:еми сичко е написано в темата като допълнение мога да кажа че колата има страшна музика паинер с два усилватела и бас каса....17-ски летни,15-ски зимни с изнасящи фланци 4бр. 1см и 2см....колата е страшно паддържана и смея да твърдя че е можеби най-бързия абф мк3 атмосферен в българия....докомент за реални конски коне....viewtopic.php?f=52&t=240609
цена на сичко с колата е 5000лв може и да махам от нещата и ще пада цената
дано някои одцени колата не да ми вадят от 10 кладенеца вода как щял да си вземе мк3 за 2500 и за 1000лв щял да я докара до това положение....пълни глупости...
отговарям на всякакви въпроси на лично и по тел
тел-**********
mitko_pi4a_lc написа: аз иначе като ходя се голя си слагам зимните
kokobul написа:Peteff написа:Това лице B-Real от Cypress Hill ли е ?Голям фен им бях в тинейджърските години
да той е .....кръвта вода не става аз още им се кефя казаха че са спрели ганджата което още по ме кефи
pe6kata написа:
п.п.
нещо много рацерски си се настроил. не си мисли абф е самолет обаче... четейки мненията ти за абф-а. време е някой да ти напука шушоните та да се поуспокоиш малко
berta написа:продавам ламарин и от голф 3 гти
profesor humel написа:един пасажер ше свети със фенерчетаbutsefal написа:колега, нещата се получават много добре - само все още не ми е ясно и се чудя и се пула - какво аджеба ше става със стопове, мигачи, габарити ......., сигорно 6е се разпробият и ще се напраят патки с диоди
T.C.T. написа:E тва ше да е нещо ново да си накачиш патката с диоди.
![]()
![]()
![]()
![]()
dani90 написа:Там до модератора с готиното име , еми нито те знам , нито ме интересува кои си и дали си от лаладжийте!
Аз говоря за абф с генерация само , че от Надежда 5 до автогара юг на каране тип 1 прекъсват , 2 пак така , 3 пак така , в продължение на 4 дни само този маршрут и точно 100 км +- 5км до магазини в квартала като съм ходил , отивам на омв рожен сипвам до горе макс моушън 95 ( и преди това бях сипал до горе) и колата събра 12.5-6.
Имам и друг абф които пък на място харчи сигурно 15 , но там е коренно различно положението.
Повече нямам намерение да коментирам по тази тема , понеже не съм от бързите и яростни с разни моно-та които "ако вземат на някой колата ще видит ти как харчат не 10 ами 20 в техните ръчички".
Лека вечер.
freestyler911 написа:И все пак .... Полото е най-красиво ....![]()
Стига да има зелен металик - вземи си поло! Зелените са най-бързи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта