olumfri написа:ЧРД. Жив и здрав

olumfri написа:ЧРД. Жив и здрав
mitakathvp написа:Layer написа:ilianmilenin написа:ти си първия човек който си носи големия салон със себе си,дано това да ти е за урок.
що ве и аз винаги си нося салона на колата![]()
![]()
по темата:
По добре си смени номерата ,да не я прехвърли някой ако само си изкараш дубликат на големия талон.
![]()
![]()
Да не би да става въпрос за жълтата книжка?S_T_I_N_G написа:Здравейте колеги
Вчера бях на Крушунските водопади и като се върнах бяха разбили колата с която сме пътували
много неща са откраднали включително и този големия жълтия талон.
Нещо чух че той не се вади или как стои въпроса моля ако някой се е зблъсквал с този проблем да даде съвет благодаря предварително.
ISRalien написа:Kuncavia написа:Пропускам, но за следващия понеделник съм на лияни
Ей, хванахте гората по тия сбирки
vw gti написа:купувам наставката дето я слагат на задните бронии на голф 2 на л.с. или на тел.0895669707
vinixxx написа:мен пъкмного ма кефи по дискавъри-Wheeler Dealers![]()
![]()
zdravko_jett написа:а ти може ли да кажеш за каква кола става въпрос, че ние тука не сме гъдатели
brabus написа:Утре да се корегира!
velinsl написа:да бе вярно. сега го видях. карай да натрупаме мнения докато не е ударен катинара от груп.
kaloqn_bachev написа:Заглавие: Volkswagen Golf MK2 Manhattan 1.6 EZ 1000лвmyrshavija написа:Имаме уговорка с PuShE_, но той нещо не демонстрира сериозност.![]()
Питай пак след ден-два!
s kakuf dvigatel e taq kola kolega 4e neshto ne mojah da razbera
miro_hack написа:Спрял съм се на абф-глава,заради отливката.Клапаните са по-малки и камерите по големи ,портовете по-тесни (ужас) ,но е по качествена и се намира по лесно девствена[ .Някой има ли да ми каже нещо с което да ме разубеди? Лайк съм все още...
Също така колко да режа главата ако е девствена и може ли да сменя само разбитите водачи,или трябва всички поред,има ли водачи като резервна част или трябва да се изработват,с леглата,гумичките и препасването работата е ясна повдигачи имам...
yordan_sdv написа:Продава се Nokia Booklet 3G ......... батерията дърви 10 часа.......
Brestencheto написа: Купих си кола от Швейцария леко чукната от задната страна и гумите бяха на нея гумите са пройзведени ДОТ - 2209 но колата е стояла в автокъща в Швейцария и не е карана и аз като я купих веднага ги смених че са в много добро състояние 8мм. грайфер.
produxan написа:az-emo-pi4a написа:Ljubon написа:А не трябва ли този хард да престои няколко дни в офиса на Еконт преди да бъде върнат на изпращача? Колегата може в този ден да си е забравил телефона и затова да не е отговарял, на всекиго се случва това.
Аз какво съм виновен,обадиха ми се и ме питаха какво да праят с пратката,казах им връщайте ми я за моя сметка
А как ти се обадиха като телефона ти е спрян или там неплатен ето му го номера секи може да се свърже с него 0886995562 някой да пробва да зване от като си взех 2 гб хард тип антика номера е с ограничени повиквания сигорно от еконт ти звънаха по водостока
KirilGeorgiev написа:Повече ме дразни обаче насаждането на тезата че работодатела е изедник и експлататор :dummy:
vaso18 написа:да ви кажа и аз една рецепта за страхотен аромат
във съда сипвате 50% вода и 50% прясно мляко
настъргвате кора от лимон пак във съда при водата и млякото
и след това 1 или 2 лъжички канела пак вътре в съда
става супер аромат и е приятно без значение какъв тютюн аз го пробвах с някакъв плодов и се получи доста добре
само дърпайте по леко че млякото като стане на пяна и ходи чак до маркуча за дърпане
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 40 госта