Представяш ли си ? Сега всички ще си хвърлят маските и дезинфектантите , защото са ми прочели поста. Ах колко съм долен.
Не се опитвам да навирам в носа на някого разбиранията си. Като влизам в магазин и видя продавача ( ката) , че е с маска сложена по всички изисквания на СЗО , РЗИ, БЧК, ООН , Евровизия и Асамблея Знаме на мира- слагам си я и аз. Но ако я ползва като шал и аз я придърпвам да ми топли сливиците. Ами просто е ( почти колкото мен) - който го е страх - си я носи и аз се съобразявам с това.
Тема за корона вирусa / Ковид 19 / Covid 19
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тема за корона вирусa / Ковид 19 / Covid 19
Zdravko Zankov написа:АЧС беше супер идея да затрием всички сравнително дребни производители на свинско месо.
Абе ако развием темата, имаше избиване на доста прасета и в Китай. Ако твърдението за докарване на вируса от прилепи и разните им животински пазари е вярно, може косвено да излезе, че избиването на прасетата е стимулирало рисковото ядене на каквото падне. Така че от излишни напъни за някакво хипотетично спасяване на прасета се появява по-голям проблем. През 14-век чумата също е дошла вследствие на избиването на котки (били дяволски изчадия). Някой фаталист би направил извод, че по неведоми пътища животните си отмъщават или някакви по-висши сили се намесват. Ето друго в тоя дух:
https://www.24chasa.bg/novini/article/7184562
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
До Анщайн ми беше долу-горе ОК, но като стигнах до конференция проведена в Русия, спрях да чета :-), сигурно съм пропуснал най-интересното, реакцията на планетата срещу 5G.
като наизлезат сега тези ваксини, вие от коя ще си сложите?
:)
до тук съм чул за:
- една руска, за която нямам никаква информация, освен че Путин я тествал на дъщеря си
- една предизоборна американска на Тръмп, май на астразенека беше, но нещо я върнаха
- и тая сега, която била готова на 90%, каквото и да значи това (ама акциите им вече са 25% нагоре)
:)
до тук съм чул за:
- една руска, за която нямам никаква информация, освен че Путин я тествал на дъщеря си
- една предизоборна американска на Тръмп, май на астразенека беше, но нещо я върнаха
- и тая сега, която била готова на 90%, каквото и да значи това (ама акциите им вече са 25% нагоре)
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
90% ефективност ОК, но останалите 10% да не се окажат смъртност. И другият въпрос дали няма да е налична след 6-18 месеца тестове.
- Бай Иван
- Автомобил: Skoda Fabia I Seat Alhambra
- Двигател: ASY AWC
Аз лично преди много години си дадох рамото ли беше или нещо друго, вече не помня, за противогрипна ваксина. Познайте на 3 ден от какво се разболях?
Дали ще си бия ваксина против ковид според вас?
Аз се надявам да намерят лекарство, като тимифлуто против грипа.
Дали ще си бия ваксина против ковид според вас?
Аз се надявам да намерят лекарство, като тимифлуто против грипа.
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Бай Иван написа:Аз се надявам да намерят лекарство, като тимифлуто против грипа.
Няма ефективно лекарство против грип. Тамифлуто и ремантадинът вече доста сериозно да изгубили ефективност.
А ваксината изисква определено време да са сработи и имунната система да развие антитела.
Т.е ако си бил в инкубационен период на грип и са ти били ваксина - няма с нищо да ти помогне.
Трябва да си напълно здрав и незасегнат от грипа, за да има ефект. И то през времето след ваксината отново да си здрав известно време.
Мразя вирусни неща. Вирусите, за разлика от бактериите, толкова често се изменят, че работещите неща са ден за ден.
Та, ваксината предизвиква имунен отговор и образуване на антитела без да те разболява. Условието е да си здрав докато се задейства този процес.
бат рамбо написа:Не се опитвам да навирам в носа на някого разбиранията си.
Не си слагай маската. Чакат те в Covid отделението. Ако намерят къде да те сместят. Беше предупреден.
ако се чудите какво ще правят оцелелите след Ковид19 ...
https://www.dnes.bg/index/2020/11/10/no ... -75.469179
дано тази мания по смъртноносните вируси отмине в един момент и се замени с нещо по-непретенциозно, като да речем ... опасност от сблъсък с астероид примерно
айде и още малко сол да сложа на манджата с грозде Ковид ... става дума за лекарството Фраксипарин, което до онзи ден се пазаруваше свободно от бременни жени, застрашени от аборт. В момента в Сф не е останала една аптека, която да го предлага, и жени с проблемни бременности са изправени пред реалната опасност от аборт, защото всякакви хора под въздействито на някаква паник атака са го изкупили от аптеките и си го съхраняват по къщите, защото ... болниците го били използвали за лечение на Ковид. Сега вече сигурно са по-спокойни, защото взимат профилактично по две таблетки с 50 грама ракия преди лягане.
https://www.dnes.bg/index/2020/11/10/no ... -75.469179

дано тази мания по смъртноносните вируси отмине в един момент и се замени с нещо по-непретенциозно, като да речем ... опасност от сблъсък с астероид примерно
айде и още малко сол да сложа на манджата с грозде Ковид ... става дума за лекарството Фраксипарин, което до онзи ден се пазаруваше свободно от бременни жени, застрашени от аборт. В момента в Сф не е останала една аптека, която да го предлага, и жени с проблемни бременности са изправени пред реалната опасност от аборт, защото всякакви хора под въздействито на някаква паник атака са го изкупили от аптеките и си го съхраняват по къщите, защото ... болниците го били използвали за лечение на Ковид. Сега вече сигурно са по-спокойни, защото взимат профилактично по две таблетки с 50 грама ракия преди лягане.

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Доскоро народа питаше 'Някой познава ли болен с К19?'. Сигурно сега е актуален въпроса 'Някой познава ли починал...?'.
Истерия и психоза ли е всичко или реално случващ се кошмар, явно зависи от видяното и преживяното.
Истерия и психоза ли е всичко или реално случващ се кошмар, явно зависи от видяното и преживяното.
- Кайзен
- Автомобил:
- Двигател:
Аз болен все още не познавам.group® написа:Доскоро народа питаше 'Някой познава ли болен с К19?'.
Всички познати, които са дали положителен PCR, са безсимптомни или с леко неразположение за ден-два.
И от времето прекарано пред телевизора.group® написа:Истерия и психоза ли е всичко или реално случващ се кошмар, явно зависи от видяното и преживяното.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Само за протокола: Една роднина на жена ми е починала преди 3-4 дни в Габрово. Била е мед. работник от "първа линия".
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Кайзен написа:Аз болен все още не познавам.
Значи всичко е от телевизора

бат рамбо написа:Не се опитвам да навирам в носа на някого разбиранията си.
[/quote]Не си слагай маската. Чакат те в Covid отделението. Ако намерят къде да те сместят. Беше предупреден.[/quote]
Ще трябва да те разочаровам- вече го минах.
Някой тук беше споменал , че никой няма интерес от този вирус.
https://www.cnbc.com/2020/11/11/coronav ... html#close
И още малко конспирация...
https://money.bg/wealth/za-parvi-pat-v- ... l?amp=true
И не се изживявам като някой гуру или съдник да пращам хората по болниците , ама с такова наивно мислене.... То за това няма лекарства по аптеките за наистина нуждаещите се.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чудомир написа:Само за протокола: Една роднина на жена ми е починала преди 3-4 дни в Габрово. Била е мед. работник от "първа линия".
И аз за протокола: сега се успокояваме с неща от сорта "не познавам болен". После ще е друго. Пак за протокола: познавам лично двама, изкараха го като грип с 40 градуса температура около 3 дни. И една съседка в България с пневмония. Даже бях на кантар дали съм го лепнал покрай единия колега, размина ми се като, че ли. Жена ми вкъщи обаче май се е коронясала, чака резултат от теста. Една п@тка дето не можела да носи маска(задушавала се) и се изтърсила болна на работа и го донесла по служба. И те така...
P.P. Протокол 3: В Дойчланд-Мойчланд ако си се сковидясал го научаваш обикновено по този начин:
На ШЕСТИЯ ден от теста, точно в този случай. И оттогава втора седмица, въпросните здравни власти ни хък, ни мък

Върни се в “ОФФ-Топик - други”