Имате ли стикери на vwclub.bg ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Имате ли стикери на vwclub.bg ?
hooligans написа:oganisjan написа:Не изглеждат добре тези стикери, а и парите от тях къде отиват ...
Събираме пари за зъболекарски кабинет![]()
Хайде попрочети малко из форума и ще разбереш къде отиват
Е верно това е много добра идея и без това трябва да си правя зъбите къде ще е кабинета икой ще е доктора? Ще има ли отстъпка за хора от форума

-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Имам, разбира се. 

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Имам от 5 годинi i ще ги махам най-сетне - не виждам смисъл от тях 

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Имам да,на двата малки прозореца отзад.
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
като цяло идеята на стикерите е ако се засечем по пътя да се поздравим или помогнем при нужда, сори ама 2 пъти съм закъсвал и са минавали поне 10 клубни и само гледат все едно виждат гола пичка... мерси за колегиалното отношение!!!
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Te ако виждаха гола пичка щяха да спрат и да й помогнат, ама уви.
И за да не съм съвсем офф-топик : Да, имам стикери два от по-големия размер на предното и задното стъкло, но не съм сигурен дали още искам да ги имам...
И за да не съм съвсем офф-топик : Да, имам стикери два от по-големия размер на предното и задното стъкло, но не съм сигурен дали още искам да ги имам...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
refresh4o написа:като цяло идеята на стикерите е ако се засечем по пътя да се поздравим или помогнем при нужда, сори ама 2 пъти съм закъсвал и са минавали поне 10 клубни и само гледат все едно виждат гола пичка... мерси за колегиалното отношение!!!
Почти винаги спирам, и то не само на колеги със стикери. Това е въпрос на усещане за света, не на стикери. Иначе стикери имам, имал съм и ще имам на всеки автомобил, който карам.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Докато карам кола на винаги ще си имам стикер на клуба !
В момента имам на 5-та врата

В момента имам на 5-та врата

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Имам на задния джам

-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
refresh4o написа:като цяло идеята на стикерите е ако се засечем по пътя да се поздравим или помогнем при нужда, сори ама 2 пъти съм закъсвал и са минавали поне 10 клубни и само гледат все едно виждат гола пичка... мерси за колегиалното отношение!!!
azrod написа:Te ако виждаха гола пичка щяха да спрат и да й помогнат, ама уви.
Колеги, както е казал Добрин, това си е до човек, морал и ценностна система. Нали се сещате, че при закупуване на стикер, не се подписва договор "С този стикер се задължавам да..."

-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имам и си ме кефат,а до колкото дали ще ми помогнат с нещо като закъсам не се надявам на някакви лепенки да ми замъкнат колата до близкия сервиз или пък да ми оправят проблема та те са само лепенки който си седят на джамовете
а това че има колеги който са готови да помогнат е така защото не че са видели стикера и а е тоя е от наще дай ще му помогнем а защото са хора и са готови да помогнат винаги и на други закъсали на пътя,за мен да си лепнеш стикер е нещо което те радва и ти харесва а не за да ти помага за нещо.

а това че има колеги който са готови да помогнат е така защото не че са видели стикера и а е тоя е от наще дай ще му помогнем а защото са хора и са готови да помогнат винаги и на други закъсали на пътя,за мен да си лепнеш стикер е нещо което те радва и ти харесва а не за да ти помага за нещо.
- Anonymous88
- Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
- Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH
little_red_devil написа:а това че има колеги който са готови да помогнат е така защото не че са видели стикера и а е тоя е от наще дай ще му помогнем а защото са хора и са готови да помогнат винаги и на други закъсали на пътя,за мен да си лепнеш стикер е нещо което те радва и ти харесва а не за да ти помага за нещо.
Колега според мен не е точно така.
Обяснявам защо не спирам на всички.
Миналата година лятото 1 приятелче има магазинче за плод и зеленчук отива на София за стока и от там за Пловдив.Някъде по пътя некви "пичове" "уж" закъсали пича решил да спре да помогне с квото може и за благодарност след като слязъл да помогне на "уж" закъсалите получил 3 прободни рани с нож и Олекнал с 3500 лева!
Та не на всички бих спрял, но определено Автомобил със стикер

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Здравейте . Не е точно по темата, но е свързано все пак.
Ще продавам Г3 то на съпругата ми с голяма болка / почина в края на ноември/. Опитах се да махам стикерите , но ударих греда,. Слагани са през 2005г.още са от орг . С пистолет / сушоар / за гореш въздух не става . Идеи ??
Ще продавам Г3 то на съпругата ми с голяма болка / почина в края на ноември/. Опитах се да махам стикерите , но ударих греда,. Слагани са през 2005г.още са от орг . С пистолет / сушоар / за гореш въздух не става . Идеи ??
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:Здравейте . Не е точно по темата, но е свързано все пак.
Моите съболезнования Колега!Но защо ще ги махаш !?Аз си продадох Голфа с тях.Стикера си стои много добре и не виждам защо да се маха.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”