Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: Конкурс за неграмотни във форума!

Мнениеот Deo88 » Пет 08 май 2009 11:44

ch2mod написа:
i.ivanov-bg написа:колеги изкам да питам някои дали знае поуоската от 1.6 за г-3 6те станели за г-3 1.8 изкам да питам дали имат разлика.трябвами далгата поуоска за г-3 1.8 абс мотор някои око има нека кайе накаква цена са6то така ми трябжа ляж и десен носа4 КАЙЕТЕ ЦЕНА благодаря преджадително

:applause:

:063:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пет 08 май 2009 19:13

profesor humel написа:Здравеите колели аз сам нов и ми е приятно да се запознаем :) имам два вапроса ако може някои да помогне. Карам vento 19 TDI 94година и ми идва малко ниско от заде с нешщо да го подпалня ли или да купя нови прожини :idea: сащо така и има някав ограничител за скороста на 160 започва да се мисли може ли да го примахна по някав начин. Благодаря за оделеното време

На всички ни е приятно, когато има някой нов във фоума. Само не мога да разбера, теб самия не те ли дразни да пуснаш такъв пост?! За препинателни знаци и словоред няма да обсъждаме.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 09 май 2009 6:34

ancho.tuninga написа:колега имаме интерес кам торбината интересуваме да ли ще стане за абф и колко кониа може да качи :bowdown

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Чет 14 май 2009 13:51

profesor humel написа:колега има една букса за ваздушния филтар ако не е вкарана с акала си праи тия чалами и колата ти е муткава не варви тримава е

:mrgreen:

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Чет 14 май 2009 13:53

profesor humel написа:ми колеги днес шофиор се става за няма и месец човек които не се е качвал на автомобил не може да се научи да спира драгва и да знаи габаритите на автомобила за толква време срещу лека сума от пари ти врачват кормуването и ти вече си офицялно убиец на пата и като се качат на по мощна кола си мислят че са като шумахер и белите стават сегашно време системата ни е малко :screwy

:shock :shock :shock

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Чет 14 май 2009 14:10

feersum написа:
profesor humel написа:ми колеги днес шофиор се става за няма и месец човек които не се е качвал на автомобил не може да се научи да спира драгва и да знаи габаритите на автомобила за толква време срещу лека сума от пари ти врачват кормуването и ти вече си офицялно убиец на пата и като се качат на по мощна кола си мислят че са като шумахер и белите стават сегашно време системата ни е малко :screwy

:shock :shock :shock

+

profesor humel написа:ми аз не се заяждам парвото което е ти почна като казах да снима а ти викаш да снима всичко ето виждаш ли че сяко стапало е различно. така колега може да го варжеш + с + вторичния + с + са на сидито ако не се лажа трябва да е жалта жичка - с - и стапалото ти се вклучва и изклучва заедно със сидито ако не искаш така варзваш двата + на едно слагаш едно копче на + кабвл кадето ти е одобно и когато искаш бас го вклучваш и кото искаш си го изклучваш

Нито смисъл, нито правопис...

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 14 май 2009 14:15

profesor humel написа:колега има една букса за ваздушния филтар ако не е вкарана с акала си праи тия чалами и колата ти е муткава не варви тримава е

:No

golfracer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfracer » Сря 20 май 2009 18:22

golf_mania_jambol написа:ами те прожините като садоста тжурди за какуф ход ми говори6 колега .....една хубава спортна прожина мисля 4е 6те му свур6и работа....тя за тва е спортна за да няма такъв ход за да няма лулеене.... :idea:

Ей това се казва пост! Да четеш и да се забавляваш с неграмотност! :banghead:

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Сря 20 май 2009 18:47

profesor humel написа:ми да ти кажа нз ти какво си направил ама аз с малко дарвена материал и един 8 инчов х-басс направих каса която свири като 10 инча таи 4е не става смоя с ядене трябва и акал

mhihi mhihi mhihi :shock Айде стига бе професореее, то отделна тема трябва да ти се посвети скоро! :roll: Ще взема да направя аз едно предложение към модовете, това не е за изпускане. mhihi

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 29 май 2009 21:08

jonn_krissy написа:Сигорен сам че има колего коиото са в час с тези неща.
Та вапроса ми е следния.
Фирмата от която оправят документите на жена ми фалира след месец и се оказва че ще спрат да ни исплащат маичинството.Има ли некав начин нещо да се направи така че да продалаваме да си взима маичинството или ?

Потребителски аватар
ch2mod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ch2mod » Пет 29 май 2009 21:33

_NqKoI_ написа:когата натискам спирачките колата си мени оборотите :( и мисля че е от маркучето между сервото и двигателя.. ако някой знае ново колко пари върви или цяло серво отново ново :( :talk: :talk:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 31 май 2009 0:23

propagandja написа:колеги така и така ще минавате през сливен като се организирате може да патуваме заедно на татак,така колоната и емоциата ще баде по голяма,тожа сащо се отнася и за ЯМБОЛСКАТА ГРУПА,ако сте навити де никои не кара никои на сила това е просто една идея,ако се получи,мисля че ще стане добре и трапката ще е по голяма,пишете по вапроса.

не твърдя , че пиша грамотно , пропускам запетаи , но това е прекалено :shock

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 04 юни 2009 13:57

galyaradeva написа:Здр. купих си едно Голфче ЦЛ.Освен сас другите проблеми на стар автомобил има един основен които ми пречи и то много.Волана е ужасно чувтвителен не дава до го докосне човек... При малка скорост и градско е добре вартиш малко завива бързо... но на дълък пат “а аз патувам доста“ и при висока скорост “а колата върви“ едно леко чукване и скача във страни във буквалния смисъл на думата , а при някаква корекция вав завой е кошмар.Още повече че е комби което усилва чувството за нестабилност...Преди тази карах Т4 Синхро ... богата работа,красота,:cry: както и да е ..
Как може да се оправи волана? Ако може...освен че ще го закарам на майстор...

galyaradeva написа:Прави 3 оборота и още около 3-4 праста отгоре. Несам във Бг. и ходенето на разни майстори и тем подобни ще ми струва скъпо „работят на час „ Затова изках да проверя дали аз мога сам да отстраня повредата до колкото ми стигат възможностите и познанията По горе имаше предложение за смяна на хидравличното масло това ще го направя, и без това мисля че не е сменяно А за вартенето на волана се варти сас 1 праст но не съм обарнал внимание дали се враща сам във изходна позиция Във сегашното състионие не смея да го пусна :wink: Че и жената не изка да я кара.Една биричка немога да изпия като хората :evil: Как се сменя пустото малсо ? Да ми спестите ровене под колата и тарсене на нещо като пропки и тем подобни Ще потарся на тарсачката все пак ..

Не си е Бг и май вече си забравил да пишеш.... :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 04 юни 2009 17:40

Luciano написа:
galyaradeva написа:Здр. купих си едно Голфче ЦЛ.Освен сас другите проблеми на стар автомобил има един основен които ми пречи и то много.Волана е ужасно чувтвителен не дава до го докосне човек... При малка скорост и градско е добре вартиш малко завива бързо... но на дълък пат “а аз патувам доста“ и при висока скорост “а колата върви“ едно леко чукване и скача във страни във буквалния смисъл на думата , а при някаква корекция вав завой е кошмар.Още повече че е комби което усилва чувството за нестабилност...Преди тази карах Т4 Синхро ... богата работа,красота,:cry: както и да е ..
Как може да се оправи волана? Ако може...освен че ще го закарам на майстор...

galyaradeva написа:Прави 3 оборота и още около 3-4 праста отгоре. Несам във Бг. и ходенето на разни майстори и тем подобни ще ми струва скъпо „работят на час „ Затова изках да проверя дали аз мога сам да отстраня повредата до колкото ми стигат възможностите и познанията По горе имаше предложение за смяна на хидравличното масло това ще го направя, и без това мисля че не е сменяно А за вартенето на волана се варти сас 1 праст но не съм обарнал внимание дали се враща сам във изходна позиция Във сегашното състионие не смея да го пусна :wink: Че и жената не изка да я кара.Една биричка немога да изпия като хората :evil: Как се сменя пустото малсо ? Да ми спестите ровене под колата и тарсене на нещо като пропки и тем подобни Ще потарся на тарсачката все пак ..

Не си е Бг и май вече си забравил да пишеш.... :banghead: :banghead: :banghead:

това "Ъ" го нямат за нищо mhihi

Потребителски аватар
ch2mod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ch2mod » Пет 05 юни 2009 15:02

Manta2005 написа:продавам остатъци от 1.8Т AGU мотор (голф 4 ГТИ):
турбо ККК к03
колектор испускателен и далнпайп към турбото
блолофф (стоковия)
интеркулер (стоковия)
остатъци от турбо пътища (стокови)
Дюзи (стоковите) 0280150464 - май са някаде около 250cc при 3 бара

турбото е в добро състояние без фрапантни луфтове, маслени и водни магистрали няма.

пакетна цена 400лв. на парчета ако на някой му трябва нещо ще се раберем

:dontknow:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”