нека ти бъде пример за подържание
Само да не изпусне примера поради неправилно държане...
нека ти бъде пример за подържание
shako9793 написа:... Моля модернаторите да премахнат темата....
как да увелича въртящият момент на Голф 1.6i
..махни газовата
vento 1.8 написа:Продавам две алуминиеви джанти ......към тях подарявами 2 земни гуми.....
Bobi_S13 написа:за да смениш бабу, требе първо да вземеш виагра на деду!Мнения за смяна на 1,6абу с 1.9тди 90 коня
Angelov_bs, в темата: Двигател 2.0 ABF, цял комплект или на части, написа:Моховника наличен ли е и колко му искаш?
Вто Окт 25, 2011 7:24 pm ххх написа:![]()
изпадам в нелегалност!
всъщност ххх го няма, това е автоматично генерирано съобщение.
пиииииип.
Вто Окт 25, 2011 7:30 pm ххх написа:пииииип...
Вто Окт 25, 2011 7:50 pm ххх написа:![]()
пиииииииииииииииииипп!!!...
Vw_polo_16v написа:go kage cmugHa c ko/\ama?
Aprilia написа: пък р32 дискове са плуг и плей.
joker написа:zver4eto90 написа:толкова много пари сам налял във нея че сам се оженил за нея много стабилно..
Щом си се оженил за нея има ли значение какво бельо ще носи????
Marlbor00 написа:еми пичове мисалта ми е ако може както ми беше мисалта да се пипне двигатела без да го сменям целият и по натам да му се бодне една турбина на тоя двигател и да ли си заслужава да се прави или направо да копувам 2 двигателзаштото мисля да излитам с бентлито
Petrolhead написа:Консултирах се с кристалната топка, звездите казаха че ралито ще падне от голф 2, черен, с ремус, сливенска регистрация, но състезанието трябва да се проведе 3 дни след пълнолуние
Adnan написа:Бях тръгнал с намерението да купя 2-4 броя рж-45 а се върнах с 4 кг. Толостолоп.
Така значи проблема е че на таблото свети няква кирия за която ми обясниха че е "темпомат" И на всичкото от горе ми ограничавала скоростта или нещо такова. Честно казано не съм много на ястно но знам че тъблото е бъгнало защото в някой форуми пише че при ползване на спирачка или съединител и ефекта се губи и тая гад ми стои на тъблото вече 3 - 4 седмици. Моля помогнете как да го спра ?
Тестове като давене у леген и шутове по асфалта са добре дошли.divaneto99 написа:Продавам си нокията 5140 удра влаго и прайоустоичива
Супер здраво телефонче
Продавам го защото ми писна и ще си взимам друг
Купувача може да го тества преди да го вземе
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 47 госта