asus86 написа:колега това е сто пъти по добре http://www.ilkomotor.com/index.php?productID=471 от колкото тези кадето искаш даги вземеш за 300 лева

asus86 написа:колега това е сто пъти по добре http://www.ilkomotor.com/index.php?productID=471 от колкото тези кадето искаш даги вземеш за 300 лева
pe6kata написа:fuck the fuel economy![]()
vnkostadinov написа:ако ти гасне и в движение на скорост, може да е датчик на хол
gero написа:Не само на обороти и ти само два пъти!
miren написа:кравата е стелна с 5то теле намирасе в село до Елин Пелин- Софииско цена 1500лв-по договаряне тел-0887727730
petiaivanova12 написа:Много смешно ама днес го продадох.Както видяхте можело и без снимки и то за 3дни нали?КАЗАХ ВИ ЧЕ СИ ЧЕШАТЕ ЕЗИЦИТЕ АМА ВИЕ СНИМКИ ТА СНИМКИ.Досега само четях и не съм изразявала мнения но за пореден път ми доказахте че има много малко хора които са коректни в иначе добре замисления форум.От всичките глупости които изписахте само едно момче се сети да пише нещо смислено на лични но вече го бях продала тои си знае кои е.Вече знам как се процедира:1во виждаш нова обява .2ро преглеждаш я набързо.3то решаваш че ще се правиш на умен и започваш да правиш забележки,и да умуваш какво ще стане ако няма това или онова.Един тръгва от СТАРА ЗАГОРА но една тема до моята пише на колегата които продава много добър юбилеен голф как няма свободни пари а същевременно иска да идва до София да купува 26 годишната барака на тъпата софиянка.Използват се думи като "заминава"вместо да ти направят нормална забележка и да ти кажат че си сбъркал.Ето затова не искам да ви обеждавам че може без снимки ,че може и без да видиш булката да се ожениш и всички други простотии които изписахте,Ако искаш да купуваш нещо бях оставила телефон и ако искахте да купувате щеше да ви отнеме 3 минути да се разберем и 0,68ст на някои gsm оператор.Беше ми много приятно да почата с поредните анонимни олигофрени.
tisho87 написа:Продавал Голф 3 GTI в доста подобрения s спортен разпределителен вал които дига 15-20 коня спортно окачване Малсото е сменено преди 1000 киометра нож акомулатор с 2 години гаранция нова скоростна кутия с нов саиденител нови накладки добри гуми мишилин пилот всичко платено до септември вазможно е бартер за друг голф дизел или няква друга колa
Kenan Ibrahim написа:купувам кура за голф 3 под двигатела която пази ремаците от намокряне
брат, мноо добра гърда на аватара, евала. на твоита ли е и има ли още снимки?![]()
vanko_5 написа:Колеги сложих си спортен филтар на стапковото моторче и колата загуби ниските обороти когато работе на газ иначе като е на бензин си работе Помачих се да ги дигня от испарителя но нестава испарителя ми е BRC Кажете какво да правя колата е голф 3 2.0 16V (ABF)
hooligans написа:Syncro написа:Можем да ви докараме колкото искате. Осигурете само транспорт
....
Ами прати в София 1.50м сняг, с наложен по еконт
nosex написа:dj_nako написа:На вас какво ви се иска(ако бяхте на 25 и имате 40 бона за кола) пички в колата или мощност под капака. това е въпроса!?!
Иска се акъл малко от малко![]()
group® написа:Който иска да пита за задачки - да си пита учителите!
Това е автофорум за чички
Ей ти пичеловка за 40 бона,направо в движение ще ги ловиш
С тоя червен кожен салон ще им настръхват катериците като на бяско куче ташаците.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта