mitrax написа:Купувам авто подемник да не е колонен тоест рампа до 3000 тона на разумна цена трябва да е здрав и да работи добре за цени на лс или 0896 584645
Колегата явно иска да ремонтира по 10 Белаза наведнъж

mitrax написа:Купувам авто подемник да не е колонен тоест рампа до 3000 тона на разумна цена трябва да е здрав и да работи добре за цени на лс или 0896 584645
batko_miro написа:Пускай доклади бе брат, или най-малкото, има тема за розови педали
shveda_ написа:Аристона си е много добра и надежна марка,незам какво я плюете само.Работя в уторезиран сервиз на 90% от марките предлагани на нашия пазар и мога да кажа че е добра марка лесна за подръжка и много опростена за работа.
georgi6 написа:Отвреме на време хвърля къчове
Presian написа:На работа сяхме треви някви и мравките отмъкнаха семената...
lancerr написа:Продавам 2 запалки
Тази с каката е горелка само а другата като задаржиш е горелка а като писмеш е обикновен оган.
vwturbo написа:Ако паднеш - драсни едно ЛС
muns61 написа:Winner25 написа:muns61 написа:Ако се постараеш, и под 5 може да я докараш!
Клавиатурно, разбира се...
Аз съм го докарвал без да се стараяСъс скорост до 90км/ч и разумно шофиране, абу-то гори около 5-5,5 бензин.
Ако си забелязал, за газ говорим.
АБУ ще гори 5 бензин, ако го монтираш на мотоциклет. А стига спамене, че надминахме и нафтовите лакърдии...
kris11 написа:И буса е с 18 цилиндров мотор с 2 бр турбо
groznika написа:...
Не искам да се заяждам особено с теб защото си вечния философ и все много ги разбираш нещата...
Само ми кажи лично ти колко имота под наем даваш и с колко наематели си се разправял и си гонил защото като ти чета коментарите оставам с впечатлението, че го караш само на теория.
После пък аз (защото давам под наем туй онуй) ще ти обясня точно как се гони некоректен наемател, как се сменя брава и как плаче пред полицая, че съм му задържал вещите защото ми дължи пари и как никой не може копче да ми каже за това, че съм си във владение!
Положението е елементарно:
Не плащаш = излиташ!
Не плащаш + упорстваш = излиташ с шутове! (визирам силово изхвърляне включващо извличане, издърпване, избутване от имота без побой и ненужни крайности)
Пищиш в полицията и общината = хич не ми дреме защото съм си вързал гащите!
Викаш свидетели = и аз викам свидетели + нотариален акт на мое име.
Доказателства нямаш защото всички документи са в моя джоб + платените/неплатените сметки И ДАНЪЦИ
Много ви е наужким нещо цялата работа и от 100км си личи, че не знаете как се дават под наем и две тротоарни плочки.
Всички мразят гадните софийски рентиери, но никой не си дава сметка какво е да поддържаш чисто, ремонтирано и обзаведено жилище в което сульо и пульо да пърди и троши щото е чуждо и видиш ли утре ще го смени и не му пука. Да ама НЕ! Ние може да сме шопи ама доматите не ги ядем с колците и сме се научили как да се оправяме
wrofeel написа:
patureto написа:Продавам дамски слънчеви очила Cucci -Оригинал/без пари
turgay222 написа:Купувам Голф 5 1.9 Тди 1.05к.с. Климатроник,4/5 врати,ABS,ESP,Airbag
Deo88 написа:Здравейте колеги .
От заглавието става ясно , че търся една песен , но си нямам и на представа как се казва , че даже и от кога е .
Спомням си само , че съм я слушал преди може и да има десетина години по телевизията .
Клипа ако не се лъжа беше на някаква поляна или балкан , но не си спомням да съм виждал дървета .
На припева или не точно на него се показваха от хълма много хора свирещи на гайди .
Не съм сигурен , но мисля , че бяха облечени в Шотландска носия - поли
...
Обяснението е малко неразбираемо , но това е , което си спомням и го описвам както мога
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: John Calvin и 64 госта