hoax написа:Колеги някой случайно да знае, кога ще се проведе Wortherse
golfer написа:wrofeel написа:А във кой град ще бъде?
Перник

hoax написа:Колеги някой случайно да знае, кога ще се проведе Wortherse
golfer написа:wrofeel написа:А във кой град ще бъде?
Перник
Rabbit_TDI написа:S_T_I_N_G написа:Че сега ми казаха че не е било хубаво да му се слага газ на 1.8 Т
Верно е това нещо.При тая цена на бензина и газта ще пестиш по 6-8 лв. на 100 км.Излишните пари ще ги вкараш в алкохол ,наркотици и курви и ще пропаднеш тотално.Може и някоя болест да фанеш и.Най-добре си карай на бензин.
продавач от София написа:800 лв с летите гуми и джанти твърда цена ! със зимните гуми и джанти=950лв ! Платен технически преглед до 05. 01. 2013г, Гражданска до Май месец, на 06. 03. 2012 Сменен заден ляв лагер, задни цилиндерчета на спирачките, маркучета, нова спирачна течност. . Колата е с перфектен мотор, ходова част, 5скорости, сменено всичко по предницата, облужена преди 1000км, масло MOBIL, филтри, ремъци, нова водна помпа, бензинова, нов съединител LUK na 3000км, нов термостат, много запазен плюшен салон с вграден ски сак на задната седалка, нов Акумулатор BANNER с 2год. гаранция, 4 зимни гуми на 2 сезонa Gislaved NOrd frost 3 + 4 лети гуми НОКИАН с железни джанти, 4 амортесъора на 2 сезона, платен пътен данък, преглед на Газовата -ЛОВАТО-44литра, разход градско 7газ/100км върви както на газ , така и на бензин. . Има външни забележки. Внесена от Швейцария преди 12 години, първи собственик в България. На 100% обслужен автомобил! Перфектен автомобил за Българските пътища, проходима, висока, голям багажник. Кола, която може би ще ви надживее. 0898 ХХХ ХХХ Благодаря за отделеното време : )
гр.София
kalinveliki написа:Продам GSM NOKIA E52
За контакт ЛС или нулаосемосемседемдеветнаисетчетиресетдванайсет.
Aprilia написа:Половината ми кола е от УК, вече имам чувството че сама ще си обърне волана![]()
zografski написа:Имаше стикер на задния прозорец, поздравихме се с колегата и двамата бяхме с пърдящи половери, да си признава кой е)
продаде ни
nokiangage написа:Заглавие на тема за джанти:продаде ни
Кой ни е продал, кому и за колко никой не ти казва...
Ludia написа:MK4 написа:Go go MSC, в дъжда трябва да ги разцепи
да, ще кара е това :
mercedes са помолили vw да му го отстъпят за уикенда, че бил царя на мокрото![]()
![]()
apa6o написа:mufin написа:През Бояна за Златните Мостове.
По някое време има отклонение вляво за Копитото, означено е с табела
Благодаря, но една идея по-подробно ако може, все пак не съм твърде на ти със столицата,но разполагам с онуй, модерното, ЖиПиЕс му викат:oops:
baracuda681 написа:Дали въобще е възможно? До колкото знам има срок, в който може да се кара с такава книжка. Тъй като книжката е издадена в Македония, която не е европейска държава, не вярвам да стане.
Pirogov написа:Ми бях се надрусал и не помня добре, но минавах от там
Stivi написа:Volkov написа:3 етажа по около 70-80 квадрата - къща
1200лв.(20 кубика дърва) за 2 години!
Ти изби рибата с батерия от четири волта и половина,честно
hooligan_sk написа:Vettel написа:Шампиона показа, че има и други пръсти освен показалеца:
Това е след удара с "краставицата"
В това клипче не използва думата краставица, а класическата - идиот. На друго място ли го е нарекъл краставица?
ПП: Фетел ми се издига в очите, истински голфаджия :bowdown
_DIESEL_POWER_ написа:Аз дадох на два различни г-теци 14.6 и 14.8 на писта.
Голф 4 1.8Т ремап, даунпайп на 76"+ генерация 63", без задни седалки и резервна гума,v-power+добавка и с зимните ми гуми, от които хвърчаха парчета![]()
Нереално ми се струва времето, ще видим на Сливен.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 67 госта