Pichaga написа:брояча зацикли на 6000
пребройте ми мененията ръчно и ще се види
Посечен

Geleto написа:Те тия http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=36856&postdays=0&postorder=asc&start=0 па всички са за тук
vaskoto1 написа:пунто намкойси вече-не спами освен в петък.
и пута мадре катинарос!
П.С. агуардиенте ло мехор...
wili98 написа:
.........Фарове не ме устройваше, много са мощни, двигателя маломощен, и кат ги включа все едно съм закачил ремарке
..........
vilik написа:Сега кажи,че си гасиш цд-то като изпреварваш
Е добре пробва ли намалените дълги на 30-40% едва ли е голяма разликата с твойта конструкция?
ladacaraudio написа:1-во докараха ми ГОЛФ 3 от Германия и искам да ви питам колко струва превода и легализацията на документите.?
2-ро на документите пише 19 000 това на колко километра е равно?
ladacaraudio написа:ха ха ха леле колко съм прост![]()
![]()
не ми обръщаите внимание
на документите пише 19 000 а на самата кола на таблота 19 1357 на колко километра е ??
ladacaraudio написа:мерси а някои на вторият въпрос накои може ли да ми отговори
Kahn_Fan написа::xaxaxastoqn_gti написа:
Въпроса наистина е сериозен факт е че нивото на убочение на младите шофиори е много ниско.Днешно време книшка се взима по всякакви всевъзмовни начини , това цялото нещо трябва да спре
В едно изречение 4 грешки, виждам рекорд.![]()
![]()
![]()
![]()
2. 17 цола 2 бр Континентал Спорт нещо си там с размер 215/40/17 летни имат още каране Дота е 2005 Цена 80 лв за двете ето снимка:
Passat_bs написа:Колега 17-ките не са 2005-та, а 95-та година, демек 12 годишни гуми. На DOT-a много ясно си пише- 50-та седмица 95година. Ако бяха 2005 година, щеше да е DOT 5005.
didkoltd написа:В такъв слъчай колега цената на 17-те е 60 лв !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr, Google [Bot] и 54 госта