Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли стикери на vwclub.bg

Да
663
39%
Не, няма и да си сложа
158
9%
Не, но бих желал/а
882
52%

Общо гласове: 1703
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Мнениеот myrshavija » Сря 22 май 2013 5:14

mackatasvento написа:Имам и мисля да го махна, днес поне 2-3 форумни коли ме видяха и никой не спря да пита как съм и дали всичко е наред, става въпрос за ПТП :screwy все си мисля, че тези стикери са не за да си свиркаме, а за да си помагаме ама..

Просто ги махни и замълчи! По-добре и във форума не влизай! Ако ти познавам колата, не бих спрял и занапред - просто не заслужаваш.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 22 май 2013 7:48

PyMu написа:
Всичко зависи от човек и ценностна система. Вече се изтърквам да го повтарям, но няма да спра, защото това е истината. Може повечето да са егоисти, и да не им пука за другите, но ако има една шепа хора, които и да бързат и да имат проблем и да нямат време, ще спрат и ще намерят време! Заради болшинството егоисти, не трябва да започваш да очакваш това от ВСИЧКИ. Има малко, може да са малко, но ги има: хора, които няма да подминат човек в нужда, които и да нямат време, ще намерят и ще спрат. Заради тези МАЛКОТО хора, аз няма да си махна стикера, защото съм го лепнала там заради малкото хора, които знам, че ако има нужда ще се отзоват на мига. Има такива хора и само защото са малко, не е причина да се разочароваш. Аз лично винаги като видя човек с проблем, независимо дали има стикер или няма, дали изобщо кара VW или не, питам дали има нужда от помощ. И няма да спра да го правя само защото имало такива дето подминавали... Живи и здрави да са. Има си други хора, заради които си струва да продължавам.

Не мисля, че е нужно да се драматизират чак толкоз нещата. Който иска може да спре, който не иска - да не спира. Въпрос на моментна преценка е, приемете, че голяма част от хората носят по минимум един проблем у себе си, за който мислят постоянно и много малко от тях са склонни да поемат хорските проблеми, за което не би следвало да ги виним. Разбирам тези неща да ги говорим ако някой от нас не живее в България и не е виждал физиономиите на хората по улиците ама :gruebel Също така човек в такива ситуации разбира, че светът не се върти само около него. Иначе и на жените им е нещо като "заложено" да искат внимание, така съм чувал в лекциите по психология в университета като бях студент :a045

Последна промяна от stefan4o на Сря 22 май 2013 8:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 22 май 2013 8:00

myrshavija написа:
mackatasvento написа:Имам и мисля да го махна, днес поне 2-3 форумни коли ме видяха и никой не спря да пита как съм и дали всичко е наред, става въпрос за ПТП :screwy все си мисля, че тези стикери са не за да си свиркаме, а за да си помагаме ама..

Просто ги махни и замълчи! По-добре и във форума не влизай! Ако ти познавам колата, не бих спрял и занапред - просто не заслужаваш.

Ти нямаш ли си жена, или куче и т.н да се дървиш на тях у вас ? Ами го правиш с всеки втори пост във форума , или пък се изживяваш като учител по Български език на половината форум ?

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 22 май 2013 8:05

Имаш право да не четеш какво пиша. :c022
Ако ме добавиш в групата "Врагове", постовете ми ще ти се скриват.

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Сря 22 май 2013 8:51

А защо разделяме потребителите на мъже и жени? Аз не го правя, ти stefancho може би имаш някаква драма с това?

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Сря 22 май 2013 9:02

Не се спира за стикер,спира се за човек :exclaim
Всеки сам преценява дали да спре или не и кога да го направи.В този ред на мисли,не мога да виня колегите,които не спират при леко ПТП в оживена градска част.В повечето случаи това е доста опасно.
Убеден съм,че всеки би спрял в случай,че ситуацията е неотложна(да не го пиша с други думи)

Защото всеки може да бъде там,когато ламарината се смачка.Единственото непростимо е тогава да не спреш!
За 2 фара и броня,не мога да виня никого-особенно в случая който споменах по-горе.

Тук има и един друг момент-българите сме си сеирджий и присмехулковци,но това е друга тема.

Лек ден на всички,пазете живота на пътя :exclaim

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Сря 22 май 2013 9:17

Аз като самокатастрофирах на един бордюр на супер умряла улица, незнайно откъде изскочиха тумби помагачи, даже и чичковци с S-овици :mhihi Срещам редовно няколко коли със стикери, които отдавна не са на хора от форума...не видждам каква е драмата. Нямаш ли приятели?

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 22 май 2013 9:52

PyMu написа:А защо разделяме потребителите на мъже и жени? Аз не го правя, ти stefancho може би имаш някаква драма с това?

Тук не става дума за потребители и никнейми. Мацкатасвенто е била в ролята на човек, който е чакал отнякъде да дойде помощ, затова споменах това, че жените обичат вниманието (колежката го доказа по начинът, по който видимо се възмущава). Иначе аз нямам драма, просто го вметнах е така, между другото. За мен лично няма значение мъж или жена е, ако съм на кеф - ще спра, ако не съм - няма да спра :icon_lol Не виждам защо да изпадаме в подробности кой егоист, кой джентълмен и т.н. при положение, че просто е можела да вдигне телефона и да се обади на приятел, като има зор, както направих аз когато направих ПТП. Предполагам и други колеги са претърпели ПТП, ама не съм видял досега някой от тях да се оплаче, че кола със стикер не е спряла да му помогне.
не видждам каква е драмата. Нямаш ли приятели?

Ето и друг човек мисли като мен, радвам се, че не съм единствен. :icon_lol

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 22 май 2013 10:03

Тогава за какво са стикерите ??? За украса ли.?
Виждаш ПТП с автомобил със стикер на клуба и не спираш .Може да има нужда от теглене, нужда от психическа помощ, съвет. Не всеки е претърпял ПТП и е притръпнал.

Потребителски аватар
lubecku
Автомобил: mk3
Двигател: ABF
Контакти:

Мнениеот lubecku » Сря 22 май 2013 10:08

Няма да забравя веднъж на ОМВ Бояна БМВ сбирка яко газ се раздаваше въпросната вечер ,обратно на обичайното :mhihi , имаше много коли общо взето, идват куките тръгват си всички в купом и на детелината на слизане на бул. България един ИС със спукана гума , бяха го подминали поне 15 коли от форума, спираме ние пича нямаше нито фенерче нито крик, колко псуване отнесоха половината от него тогава не е истина :mhihi ''ще сменяма форума разправя'' :icon_lol сега вика само да се прибера ще ги нахраня всичките :mhih
Мен като ме размазаха на караулката на горубляне с аудито беше със малки стикери, всички колеги които минаха
по случайност спряха веднага :bowdown ,но беше тежко ПТП за радост само за аудито :bishop
Аз ако видя кофти ПТП винаги бих помогнал независимо марка стикери и т.н.... в повечето случай обаче изглежда си излишен и само натоварваш хората допълнително, някакво деликатно е...

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Сря 22 май 2013 10:10

kris11 написа:Тогава за какво са стикерите ??? За украса ли.?
Виждаш ПТП с автомобил със стикер на клуба и не спираш .Може да има нужда от теглене, нужда от психическа помощ, съвет. Не всеки е претърпял ПТП и е притръпнал.

ПрИ-какво? :mhihi Само да се повторя, стикерът не е гаранция, че колата е форумна. Викаш КАТ, попадаш на възпитан полицай, който те пита добре ли си, имаш ли нужда от помощ, линейка...поне с мен беше така, само дето не ме прегърнаха :mhihi После има застрахователи, пътна помощ, и най-вече приятели :exclaim

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 22 май 2013 10:16

kris11 написа:Тогава за какво са стикерите ??? За украса ли.?
lubecku написа:... бяха го подминали поне 15 коли от форума, спираме ние пича нямаше нито фенерче нито крик, колко псуване отнесоха половината от него тогава не е истина :mhihi ''ще сменяма форума разправя'' :icon_lol сега вика само да се прибера ще ги нахраня всичките :mhih ...
Според мен наличието на стикер на колата не задължава с нищо.

Потребителски аватар
lubecku
Автомобил: mk3
Двигател: ABF
Контакти:

Мнениеот lubecku » Сря 22 май 2013 10:28

естествено, в противен случай със залепянето му треа подписваме декларации :screwy
със стикер или без, не зависимо от марката става въпрос за това дали имаш желанието
да помогнеш и най важното дали можеш някак си въобще да помогнеш, а не само да вкарваш
напрежение излишно и ти с присъствието си, иначе треа си помагаме не става иначе, на всеки
може да му се случи :wink
Брат ми преди седмица вижда голф 2 на софия ленд закъсал отива при момчето и го пита какво става
той го гледа малък на 17 18 години с раничката след урок по математика кой знае какво си е казал...
И брат ми му разправя ''бате глей ся нема начин следващи голф да не спре'' вижда брат ми пича с пикапчето от изложението с пистата от зад и му маха, пича веднага спира дава кабели а у колата пали всички щастливи и доволни, 3 ма души не се познават единия без кола , спира някой си.... Самосъзнание пич това е думата :th_up

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Сря 22 май 2013 10:40

kris11 написа:Тогава за какво са стикерите ???

За популяризиране на марката и "Клуб на привържениците на Фолксваген в България", в частност и примерно.
Госпожице (предполагам сте :icon_lol ) бъдете позитивна. Има куп неприятни сценарии, ако бяха спряли :mhihi

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 22 май 2013 13:01

Ако искаш помощ и съдействие, не ти трябват стикери, а пари и телефон. Наблегни на тях.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”