П.С. "й" се намира при "J" за ползващите фонетичната и при "X" за тези на БДС

Luper написа:хах а колега ти сам си намираш грешките сегами като знаеш, че е така, що не пишеш правилно - не е толкова трудно
П.С. "й" се намира при "J" за ползващите фонетичната и при "X" за тези на БДС
snickers_ написа:4-ри врат лие гофл аи на билата паркиран ли седи че не мога да се сета номера на 1приятелиначе неговия сеид на биалт апаркиран ама с метални джанти
niki_68 написа:Здравей колега а защо е прехвърлила два зъба значе нещо не е вред след като я заралите виж дали бие демпферната шайба може да ти се е разбила запичатката на коляновия вал и може пак да останеш на пътя
За мене не се безпокойте не съм се укотила, а монитура ми е женски![]()
snickers_ написа:moite sa 2 kolonki ot dvd-to slojeni varhu gazovata i gi darja da ne padnata razpanakta i sedalakta i si e xtraoshte ne sam gramnal
jonn_krissy написа:Колга ако отидеш в добра авто мивка си имат специален спреи с които праскат ел.джаджи и така не влиза вода в тах.Но друг е вапроса за кнденз в разни капсуловани джудвориики.На мен лично последното миене на двигатела ми излезна 115 лв
snickers_ написа:е па аде каде са 140 коня каде са 131 дизел те са еднакви кажи речи
мене си ми е екстра колата то по барзо че се утепам вече с една 112 ка такава таман я пребоядисах и я занитих сас 120 се поднесох и си еба маиакта заради сприачките иначе тая предишната като сам трагвал от свтофара на практикера надолу кам обеля съм и дигал 180 и съм спирал
snickers_ написа:заради тапите алкохолици у мират хора
snickers_ написа:a 1 проблем май имам духа от пръчката за маслото май не е на добре...
snickers_ написа:по обелския път освен да изкочи некое зомби от гробищата незнам кво друго може да изкочи каот отялжо ти е метрото отдясно гробщиата и всичко се вижда поне 1 км напреде
digital88 написа:значи колеги проблема с моята вр6 2.8 е с разхода на гориво след като я засякох на 100 км разхда е според мене не е нормален тои е някаде кам 22 литра на 100 км при каране 120 130 наи много 140 на кво мойе да са далжи в форома има доста хора които рзбират от тоа двигател и колко трябва да е разхода при тая скорост нормалния за двигатела грацко е трагедия нешто яко са прееба маиколата сам е купил преди 1 седмица сток е
snickers_ написа:и аз бих дошалз а кураж из а храна смао да е в офиса деот си подписал че да не е некой невинен да го отенсе заради некой тарикат
VW-fenka написа:Този конкурс, кога ще приключи ?![]()
Влад777 ...![]()
stoqn_g60 написа:VW-fenka написа:Този конкурс, кога ще приключи ?![]()
Влад777 ...![]()
май вече имаме победител...
snickers_
chu61 написа:2. Решетка без ебвлема...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта