viewtopic.php?f=5&t=355719
zarka.zlobarka написа:Използвали сте слънчевия уийкенд по предназначение!
Ivan_GT написа:По нашенски....качваш се горе и му казваш "Ако още веднъж чуя троп мамата ше ти ....".
И ако чуеш нещо качваш се горе влизаш заедно с вратата и го насираш от бои!
Soze13 написа:Както каза някой по-горе, казваш му, че ако тропне още веднъж ще му таковаш майката и ако го направи се качваш у тях, изпълняваш си обещанието(дано майка му става за нещо), правиш му братче и им купуваш "Не се сърди човече"...поне не се тича на тая игра
igi91 написа:Здравеите колеги понеже моито голфе е в бокса за неопределен период от време имам зимни гуми с джанти които в момента са ми излишни и ги продавам. Гумте са йокохама точен модел незнам размера е 175/65/R14 86T DOT 2606. Граифера не съм го мерил ама е почти като на нова гума, карал съм с тях 2 зими и се справяха доста добре. Джантите са от рено 19 метални но стават и на vw с 4 болта с втулки за централния отвор или без втулки както ги карах аз просто по сложно за слагане. Бях си ги боядисал в цвета на голфа синиолиланикаво но предполагам са пораждясали в мазето. Като цена мисля да им търся 150 левчета но може да има и пазарлъци ако някои иска може да пратя и снимки по имеил 4е тука немога да качвам и аз нз по какви причини
TiL написа:Като за начало му увий плитка чесън около кутията, поръси го със светена вода, изключи всичките Wake Up... Дано всички зли сили напуснат обвивката му
predat0r написа:[b]Клапана на газовата се е спукала и от там ми е правила номера.. Днеска го сменихме с друг и работи без проблем.
passat123 написа: дота е мисля ,че 2010 или 2011 грайфера е около 11-13 мм.
hooligan_sk написа:Мирко, както сам си се убедил, за 5К много трудно ще намериш хубава А3. А4 и А6 на тази цена са такива безподобни кенефи, че трябва да си носиш хартиени торбички за повръщане като ходиш на огледи.
Колата е 1.3 с газова уредба
Дата на производство май 1990 г.
Тип двигател Бензинов
Скоростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Пробег 264578 км
Цвят Червен
• Ел. Стъкла
• Стерео уредба
• 4(5) Врати
• Ксенонови фарове
• Лети джанти
• Аларма
• Имобилайзер
• Централно заключване
• Газова уредба
• Напълно обслужен
• Сервизна книжка
• Тунинг
Цена: 4500 лв.
mito_vr написа:В момента съм с ин.про фарове с лупи и ангели но искам да сменя малко визията на колата,
red_fire написа:млада и красива жена седи на бара.към нея се приближава бармана,подава и скъп коктеил.
след 3 секунди се приближава мъж в смокинг,лъснат,изтупан,и с влажен поглед и казва:
бонд....джеин бонт...!!!!
тя го поглежда унило и му отговаря...
офффф................ фак....оффффф!!!!
shanadjiqta написа:ето ги![]()
Сега му трябват едни кристални фарове с кръстачка и решетка без емблема и заспива..
neiki4a написа:![]()
![]()
че то и сега решетката е без емблема бе
![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта